Kommentoi

Aah, mä nautin. Mukava ja helppoa puhdistaa isoa pihaani lumesta isolla, punaisella ja ärjyvällä lumilingolla. Miten voikin lumi lentää niin kauas, ihmettelen linkoni kahvoissa. Maailman paras keksintö suomalaiselle, eipä ihme että naapureiden ikkunoiden verhot heiluvat, kun otan lumilinkoni lämpimästä tallistani, Bemarini vierestä, esiin. Ihailua, raivoa vai kateutta, en ole kysynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos rehellisyydestä! Harva kaltaisesi myöntää tunteesi, mutta niinhän se on, että henkisesti köyhät ja muuten vajavaiset kompensoivat elämänsä tyhjyyden glitterillä ja tingel-tangelilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Vai halventava kirjoitus? Suorastaan rikastuttava kirjoitus tuo oli. 17E/h. Se on nuorelle hyvä palkka. Ota laiska neuvo... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image