Kommentoi

No näinpä se toimii! Ilmastonmuutoksen perusteella säädetään lakeja, vaikutetaan kaikkeen maan päällä, mutta pienet (ISOT) poikkeukset huolehtii ettei rahasta ja sitä kuppaavien oikeuksiin kajota. Mikään ei tule muuttumaan, riepukontit valtamerillä takaa viiden sesongin muodin. Ja valtavan talouskasvun maat saavat jatkaa esimerkillään ihastuttamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma: kuinka suhmuroida työssäkäyvien työttömien määräaikaisella pakkotyöllä eli 9-euroa/työpäivä työllä organisatiolle säästetyt budjetoidut palkkarahat organisation ylimmille suurille visionääreille? Hehän kumminkin visioivat kiinteällä palkalla?

Ratkaisu: kuten yllä. Käydään viranpuolesta tutustumassa vaikkapa pullonpalautukseen Singaporessa tai kierrätyskeskukseen Dubaissa ja nostetaan ne säästyneet hynät parempiin taskuihin matkapäivärahoina.

Siksi emme tule koskaan näkemään työssäkäyvien työttömien 9-euron määräaikaispakkotyögulagin katoamista, mutta tulemme näkemään sen kuinka se gulag vuosi vuodelta määrällisesti kasvaa ja leviää kunnes proletasoista palkkatyötä ei ole tarjolla enää missään. Ja tämä kaikki jotta työllisyys edistyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kommentti olisi kirjoitettu työajalla ja täydellä palkalla, siinä olisi korkeintaan kolme sanaa, aikaa olisi säästynyt ja siirrytty sitten seuraavaan, tuottavaan työhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image