Kommentoi

No näinpä se toimii! Ilmastonmuutoksen perusteella säädetään lakeja, vaikutetaan kaikkeen maan päällä, mutta pienet (ISOT) poikkeukset huolehtii ettei rahasta ja sitä kuppaavien oikeuksiin kajota. Mikään ei tule muuttumaan, riepukontit valtamerillä takaa viiden sesongin muodin. Ja valtavan talouskasvun maat saavat jatkaa esimerkillään ihastuttamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ongelma: kuinka suhmuroida työssäkäyvien työttömien määräaikaisella pakkotyöllä eli 9-euroa/työpäivä työllä organisatiolle säästetyt budjetoidut palkkarahat organisation ylimmille suurille visionääreille? Hehän kumminkin visioivat kiinteällä palkalla?

Ratkaisu: kuten yllä. Käydään viranpuolesta tutustumassa vaikkapa pullonpalautukseen Singaporessa tai kierrätyskeskukseen Dubaissa ja nostetaan ne säästyneet hynät parempiin taskuihin matkapäivärahoina.

Siksi emme tule koskaan näkemään työssäkäyvien työttömien 9-euron määräaikaispakkotyögulagin katoamista, mutta tulemme näkemään sen kuinka se gulag vuosi vuodelta määrällisesti kasvaa ja leviää kunnes proletasoista palkkatyötä ei ole tarjolla enää missään. Ja tämä kaikki jotta työllisyys edistyisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kommentti olisi kirjoitettu työajalla ja täydellä palkalla, siinä olisi korkeintaan kolme sanaa, aikaa olisi säästynyt ja siirrytty sitten seuraavaan, tuottavaan työhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Et kyllä ole tosissasi, etkö tiedä kuinka monen alan tekijäksi esim. lähihoitaja on valjastettu, vaikka koulutus pitäisi... Lue lisää...
Vieläkö valitat.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image