Kommentoi

Mikään ei oole tärkeämpää kuin hautausmaan täyttö. Mikään sekään ei ole niin tärkeää. Muistakaa täyttää maa ja yhtiömme hautausmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Takahikiän, Peräposion ja muidenkin syrjäkuntien on nostettava profiiliaan saadakseen osuutensa nousukausien ja lamojen immelmanneista, suihkuvirtauksista ja syöksykierteistä. Cityjen, Metropolien, Megalo-, Gigalo- ja Terawopolien on valmistauduttava indeksiehtoihin, sote-reunamerkintöihin, korvanappeihin, juustohöylään, inflaation, deflaatioon, revalvaatioon ja kolmannen luokan takaisin tuloon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noita kierroksiahan on järjestetty iät ajat. Tosin ilmatteks. Eipä taitaisi idea kantaa maksuihin asti, vaikka ihminen utelias onkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ulkomailla on maksullisia hautausmaita. mm Pietarissa tsaikovskin haudan näkemisestä pitää maksaa. Sitäpaitsi, suomessakin kirkkoihin maksullisia turistinäyttöjä. Kirkoilla kassakriisi, tuloja pakko kehittää, harvempi kiinnostunut ostamaan vähänkäytetyn hautausmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Rahastoon sijoittaminen...

Aloittaja tietenkin sijoittaa omat rahansa valitsemallaan tavalla, vaikka aloitus onkin melko pahasti virheellinen. Bu... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image