Kommentoi

Mikään ei oole tärkeämpää kuin hautausmaan täyttö. Mikään sekään ei ole niin tärkeää. Muistakaa täyttää maa ja yhtiömme hautausmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Takahikiän, Peräposion ja muidenkin syrjäkuntien on nostettava profiiliaan saadakseen osuutensa nousukausien ja lamojen immelmanneista, suihkuvirtauksista ja syöksykierteistä. Cityjen, Metropolien, Megalo-, Gigalo- ja Terawopolien on valmistauduttava indeksiehtoihin, sote-reunamerkintöihin, korvanappeihin, juustohöylään, inflaation, deflaatioon, revalvaatioon ja kolmannen luokan takaisin tuloon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noita kierroksiahan on järjestetty iät ajat. Tosin ilmatteks. Eipä taitaisi idea kantaa maksuihin asti, vaikka ihminen utelias onkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ulkomailla on maksullisia hautausmaita. mm Pietarissa tsaikovskin haudan näkemisestä pitää maksaa. Sitäpaitsi, suomessakin kirkkoihin maksullisia turistinäyttöjä. Kirkoilla kassakriisi, tuloja pakko kehittää, harvempi kiinnostunut ostamaan vähänkäytetyn hautausmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

254 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Olen tehnyt 47 vuotta palkkatyötä ja voin hyvällä omatunnolla sanoa että olen eläkkeeni ansainnut vaikkakin aina noita e... Lue lisää...
Uhhuh

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image