Nokia: Täl­lai­nen on yhtiön yli 60-vuo­ti­nen his­to­ria Oulussa

koronarokote: Oulu aloit­taa kol­man­sien ro­ko­te­an­nos­ten an­ta­mi­sen kai­kil­le yli 18-vuo­tiail­le

Mainos: Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Kalevan joulun ti­laus­tar­jouk­siin klik­kaa­mal­la tästä.

Lin­nan­maan Prisma menee re­mont­tiin – myymälä uu­dis­te­taan ja ra­ken­nuk­sen ener­gia­te­hok­kuut­ta pa­ran­ne­taan

Linnanmaan Prisman ja samassa rakennuksessa aiemmin toimineen Euromarketin avajaisia juhlistettiin lokakuussa 2004. Nyt Prismaan aiotaan tehdä 9,5 miljoonan euron remontti.
Linnanmaan Prisman ja samassa rakennuksessa aiemmin toimineen Euromarketin avajaisia juhlistettiin lokakuussa 2004. Nyt Prismaan aiotaan tehdä 9,5 miljoonan euron remontti.
Kuva: Ala-aho Pekka

Linnanmaan Prismassa aloitetaan mittava remontti, kertoo Osuuskauppa Arina tiedotteessa.

Remontin ensimmäisessä vaiheessa päivitetään kiinteistön kylmä- ja lämmitystekniikka, minkä myötä myymälä tuottaa energiaa omien maalämpökaivojen avulla. Myymälään vaihdetaan hiilidioksiditekniikalla toimivat kylmälaitteet ja led-valaistus. Remontin myötä kiinteistön energiankulutuksen kerrotaan laskevan merkittävästi.

Samalla valmistellaan myös ruuan verkkokaupan avausta ensi vuoden alkuun. Ruuan verkkokaupalle avataan oma sisäänkäynti, josta verkossa tilatut ostokset voi noutaa.

Remontin toisessa vaiheessa Linnanmaan Prismaan tehdään myymäläuudistus. Loppuvuoden aikana kassalinjasto uudistetaan ja samalla pikakassoja tulee lisää. Myös myymälän valikoiman kerrotaan kasvavan.

Lisäksi myymälän yhteyteen tulee parturi-kampaamo Tälläämö.

Prisman uudistus valmistuu kokonaisuudessaan ensi keväänä. Osuuskauppa Arinan kokonaisinvestointi Linnanmaan Prisman uudistukseen on 9,5 miljoonaa euroa.