Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Pääkirjoitus: Salman Rush­dien puu­ko­tus avaa ikävän näkymän eteen­päin

Lii­ken­tees­sä hur­jas­te­li­jat ja päih­ty­neet työl­lis­ti­vät po­lii­sia Kai­nuus­sa – poliisi pyytää ha­vain­to­ja auton va­hin­goit­ta­mi­ses­ta Ka­jaa­nis­sa

Juhannusaaton illalla Sotkamon Tuhkalantiellä poliisipartiota vastaan tuli auto, jolle tutka näytti nopeudeksi 142 kilometriä tunnissa, kun tien nopeusrajoitus on 80 km/h. Autoa kuljetti paikkakuntalainen mies, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Oulujärven Ärjänselällä juhannuspäivän illalla mies jäi kiinni epäillystä vesiliikennejuopumuksesta puhallettuaan poliisin alkometriin 0,50 mg/l.

Juhannusaattona puolen yön aikaan Tehdaskadulla Kajaanissa henkilöauto joutui vahingonteon kohteeksi. Poliisille kerrottiin, että autoa oli muun muassa heitelty irtoesineillä ja lyöty astalolla.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen, p. 0295 416 520 (auki ma, ti, to, pe 8-16) tai sähköpostitse osoitteeseen tutkinta.kainuu(at)poliisi.fi.

Edellä mainitusta tapahtumasta epäilty mies työllisti poliisia myös juhannuspäivänä. Mies vastusti poliisia, kun poliisi otti hänet kiinni. Kun virkavalta vei miestä poliisiasemalle, tämä vahingoitti poliisiauton kuljetustilaa.