Asuminen: Oulun Lip­po­ran­nan kort­te­lis­ta löytyi poik­keuk­sel­li­nen ma­ja­paik­ka, joka pois­tet­tiin käytön puut­teen vuoksi

Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Tuulivoima: Vesa Hakola tietää, mitkä ovat maan­omis­ta­jan su­den­kuo­pat tuu­li­puis­to­jen suhteen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Liigan syys­kau­den sam­mah­ta­nut täh­den­len­to Ässät Kärp­pien vie­raak­si – Her­mo­nen selvisi Kuopion täl­lis­tä säi­käh­dyk­sel­lä, Jan­du­sil­le kävi huo­nom­min

Viime viikonlopun KalPa-tuplapeleistä isoja kysymysmerkkejä päälleen saanut Kärpät palaa kaukaloon torstaina, kun alkukauden tähdenlento Porin Ässät saapuu tällä kaudella ensimmäistä kertaa Raksilaan. Ottelu alkaa tuttuun arkiaikaan kello 18.30.

Kärppien onneksi alkukauden porilainen tähdenlento on, jos ei aivan sammunut, niin vähintäänkin hiipunut merkittävästi. Ässät on voittanut seitsemästä viimeisimmästä pelistään vain yhden.

Porilaisten suurin ongelma on tuloksen tekeminen. Seitsemässä viimeisimmässä pelissään Ässät on tehnyt vain yhdeksän maalia.

Samaan aikaan alkukaudesta maaleja liukuhihnalta sylkeneen kajaanilaislähtöisen Lenni Hämeenahon maalihana on tyrehtynyt. Ylivieskan kautta Poriin päätynyt nuori Ässät-hyökkääjä on tehnyt vain yhden maalin viimeiseen kymmeneen peliin.

Jos on porilainen tähdenlento sammahtanut, niin eipä tuiki Kärppienkään tähti kirkkaana viime viikonlopun KalPa-pelien jälkeen.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.