Kumppanietu
Tilaajille

Ko­toi­lu- ja ui­ma-asut

Kalevan tilaajan kumppanietuna viilatut hinnat kotoilu- ja uima-asut -10 %- 50 % (norm.hinnasta).

Pukeutuminen alkaa alusasuista. Valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon arkeen, työhön, liikuntaan, kotoiluun ja edustustehtäviin. Autamme sinua löytämään sopivankokoisen alusasun ja vartaloasi täydentävän mallin, niin voit unohtaa alusasun olemassaolon. Monipuolinen mallivalikoima tarjoaa sinulle päälypukeutumista täydentävän pohjan. Laaja värivalikoima mahdollistaa tilanteeseen sopivan tuotteen löytämisen. Kuppikoot AA-J, ympärysmitat 65-120 cm.

Kalevan tilaajan kumppanietuna viilatut hinnat kotoilu- ja uima-asut -10 %- 50 % (norm.hinnasta).

Sinikaarteen etu joulu

Etu on voimassa 30.1.2022 asti. Lisäksi kaikki ostokuitit osallistuvat Sinikaarre-lahjakortin arvontaan. Arvomme 2 kpl 50 € lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 30.1.2022.

Etsimme sinulle sopivat tuotteet laadukkaiden eurooppalaisten valmistajien valikoimasta. Laaja valikoima naisellisia ja värikkäitä Care-liivejä, -bikiniä-, tankiineja- ja uimapukuja.

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua sekä kivijalassa että verkossa. Rintaproteesit, ryhmät ja yksityistilaisuudet ajanvarauksella. Voit varata itsellesi myös yksityistä ostosaikaa liikkeeseemme. Liikkeessämme voit asioida terveysturvallisesti. Käytämme maskeja ja käsidesiä.

Sekä Hallituskatu 25 ma-pe 11-17 ja  la 11-14, Oulu että www.sinikaarrekauppa.com

Lunasta etu sinikaarrekauppa.com