Kaupunginjohtaja: Kah­dek­san kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ovatko he ha­ke­mas­sa

Jääkiekko: Oulun alueen ju­nio­ri­jouk­kueet pe­laa­maan taas omien lo­go­jen­sa alle

Teatteri: Kau­ris­mäen klas­sik­ko en­si-il­las­sa Oulussa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kar­koi­ta hel­mi­kuun pak­ka­set ke­säi­sel­lä me­tal­li­mu­sii­kil­la — Radio Kalevan Me­tal­li­lou­hok­sen viime kesässä val­mis­tau­dut­tiin fes­ta­reil­le ja suo­ri­tet­tiin aja­tus­har­joi­tuk­sia

Metallilouhos on Radio Kalevan kerran kuukaudessa esitettävä metallimusiikin-erikoisohjelma, jossa puhutaan ja kuunnellaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa vakiojäseninä toimivat Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon, For My Pain..) ja Juho Viinikanoja (Slow Fall), sekä juontaja Ville Muikkula.

Oulu
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.

Metallilouhoksen viime heinäkuun jaksossa jatkettiin kesäkuun innoittamalla suunnalla, eli kesäisen metallimusiikin parissa. Lauri Tuohimaa ja Ville Muikkula asettelivat kevyempää asustetta ylle ja valmistautuivat kesän juhliin tarjoilemalla jälleen kesäjuhlien raskainta materiaalia, niin musiikin kuin juttujenkin puolesta.

Kuuntele viime heinäkuun jakso alla olevasta playeristä!

Radio Kalevan Metallilouhos: Heinäkuu 2023
Tekijä: Ville Muikkula

Metallilouhoksen uusi jakso julkaistaan maaliskuussa, jolloin ohjelmasarja juhlistaa yhden vuoden syntymäpäiviään. Aiemmat jaksot kuullaan uusintana lauantai-iltaisin klo 22 alkaen!

Metallilouhoksen soittolistalla heinäkuussa 2023

Ozzy Osbourne - Crazy Babies

Mastodon - Blood and Thunder

Megadeth - Skin O' My Teeth

Sepultura - Beneath the Remains

Bonehunter - Black Magic M16

Moskah - Rajaviiva

Moonspell - Opium

Billy Idol - Hot in The City

Slayer - Supremist