Politiikka: Merja Ra­sin­kan­gas vaihtaa kes­kus­tas­ta pe­rus­suo­ma­lai­siin, ko­koo­muk­ses­ta Oulun suurin val­tuus­to­ryh­mä

Jääkiekko: Bar­ta­ve­gen esit­tä­mä kri­tiik­ki ju­nio­ri­pe­lis­sä oli liikaa – se­los­tuk­set pantiin het­kek­si pannaan

Verovähennykset: Jat­kos­sa yritys voi il­moit­taa ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­seen tar­vit­ta­vat tiedot asiak­kaan­sa puo­les­ta

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kan­na­bis­yh­dis­tyk­sen uusi pu­heen­joh­ta­ja, ro­va­nie­me­läi­nen Mika Luo­ma-aho haluaa huu­maus­ai­ne­po­li­tii­kan vaa­li­kes­kus­te­luun: "Kiel­to­la­ki on täysin epä­on­nis­tu­nut ta­voit­teis­saan"

Mika Luoma-ahon oma suhde kannabikseen on lääkinnällinen. Hän kertoo kärsivänsä migreenistä ja aavesäryistä, joihin yrtti on tuonut avun.

Lapin yliopiston politiikkatieteiden yliopistonlehtori, filosofian tohtori Mika Luoma-aho, 50, tutustui Suomen kannabisyhdistyksen toimintaan ja jäsenistöön viitisen vuotta sitten.

Tuolloin Luoma-aho teki Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimusta kansalaistottelemattomuudesta. Kannabiksen laittomuus tekee jokaisesta käyttäjästä lainrikkojan, reseptipotilaat pois lukien.

Luoma-ahon oma suhde kannabikseen on lääkinnällinen. Hän kertoo puhelinhaastattelussa kärsivänsä migreenistä ja aavesäryistä, joihin yrtti on tuonut avun.

– Minulla on korkea reisiamputaatio.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.