Kale!

Veera Ylikotilalle pisin työpäivä voi olla se paras

Veera Ylikotila ryhtyi yrittäjäksi, koska hän haluaa pärjätä sillä mitä itse tekee, tehdä sitä mitä itse haluaa ja saada tunnustusta siitä, että tekee sen hyvin. KUVA: Daniel Wallenius
Kale! 13.8.2017 17:24
Daniel Wallenius

Oululainen Veera Ylikotila, 21, teki puoli vuotta sitten rohkean loikan. Hän perusti sisustustarvikkeita valmistavan yrityksen ja ryhtyi yrittäjäksi.

– Minua ajoi eteenpäin ajatus siitä, että haluan pärjätä sillä mitä itse teen, tehdä sitä mitä itse haluan ja saada tunnustusta siitä, että teen sen hyvin, hän sanoo.

Ja töitä Ylikotila on tehnytkin, keväällä jopa kellon ympäri. Nyt hän on hieman hidastanut tahtiaan ja työskentelee kuutena päivänä viikossa, viidestä kahteentoista tuntia päivässä.

– Jaksamisen kannalta tärkeintä on pitää se yksi lepopäivä viikossa, vaikka miten haluaisi tehdä töitä. Monesti ne kaikkein pisimmät päivät nimittäin ovat parhaita, eikä silloin malttaisi millään lopettaa.

Idea yrittäjyydestä on elänyt Ylikotilan mielessä jo kauan. Ensimmäisen kerran hän muistaa haaveilleensa siitä 12-vuotiaana, kun hän päällysti kavereidensa kuulokkeita langalla.

– Silloin ajattelin, että myyn idean Sonylle ja Philipsille ja siitä tulee iso juttu, hän naurahtaa.

Seuraavien vuosien aikana Ylikotila teki läheisilleen lahjaksi kaikkea kirjansidonnasta villapaitoihin.

Veera Ylikotilan Vera-Vera myy erilaisia tekstiilejä, säilytyslaatikoita ja  lampunvarjostimia oman verkkokaupan kautta, mutta hän toivoo löytävänsä niille pian jälleenmyyjiä.

– Verkkokauppoja on niin paljon, että on vaikea erottua joukosta.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

Hienoa Veera. Ennemmin tai myöhemmin tule myös menestyyn sinun asenteellasi kun otat huomioon ne sudet jotka ympärilläsi helposti pyöriin. Heillä kun ei ole sitä mitä sinulla on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21:12
Stadion Snowcross keräsi 160 kuljettajaa ja ärhäköitä kelkkoja Raksilaan
21:07
Ronaldon käsittämätön maaliputki jatkuu aina vain – vain kaksi pelaajaa pystynyt samaan aiemmin, kaikkien aikojen ennätys enää yhden ottelun päässä
20:44
Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Tuuli voimistumassa osassa maata vaarallisen voimakkaaksi, puita kaatunut ja sähköjä katkennut
20:25
Oululaisen vaatebrändi Paine Clothingin ydin on ekologisissa ja eettisesti kestävissä arvoissa – "Se tuo itsellekin hyvän mielen, että voi vastata suoraan kysymyksiin tuotteen alkuperästä" Tilaajille
20:13
Ottelukooste: KooKoo–Kärpät
179
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
67
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
57
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
27
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Ei pukkaa. Levollisin mielin nautin Varman maksamaa eläkettä vielä 46 vuotta, jos sata vuotiaaksi elän. Tunnustan kyllä... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image