Tans­si­par­ket­tien lisäksi Marko Keränen seikkailee syksyllä nähtävässä Fort Boyard -sarjassa

Televisiosta tuttu Marko Keränen aloitti baletin ala-asteen ensimmäisellä luokalla ja harrasti myös kuvataiteita. Myöhemmin Telemarkin kilpatanssijoiden riveistä hänet pyydettiin mukaan maajoukkueeseen. KUVA: Laura Malmivaara
Kale! 11.8.2019 18:12
Anna Pesonen-Smith

Oululaislähtöinen Marko Keränen seikkailee pian tanssiparketin ohella syksyllä nähtävässä Fort Boyard -sarjassa, joka on Ranskassa huippusuosittu.

Keränen on suurelle yleisölle tuttu television Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jonka katsojamäärää on mitattu miljoonissa.

– En alkujaan tajunnut, mihin soppaan laitoin lusikkani. Tanssiohjelman myötä olen saanut roppakaupalla oppia tanssista ja siitä, miten tehdään tv-ohjelmia, Keränen sanoo.

Kuuluisuuttakin on Keräselle satanut ja työtarjouksia tullut Tanssii tähtien kanssa -kilpailun myötä runsaasti.

– Sarja on ollut ovien aukaisija ja mahdollistaja. Televisiolla on etenkin tietyn ikäpolven keskuudessa iso valta, tanssijatähti toteaa.

Keräselle tulleisiin viimeisimpiin työtarjouksiin kuuluu Fort Boyard -seikkailuohjelma, johon tanssija pyydettiin mukaan. Kokemus meni Keräsen mukavuusalueen ulkopuolelle ja sai adrenaliinin virtaamaan.

– Kyllähän siinä otetaan mittaa ihmisestä ja kilpailussa joutuu tai pääsee tekemään asioita, joita ei normiarjessa tule vastaan, Keränen luonnehtii seikkailusarjassa mukana oloa.

Keräsen mukaan suurin osa kilpailuun pyydetyistä julkisuuden henkilöistä joutui kohtaamaan jonkin itselleen epämiellyttävän elementin, vaikkapa korkean tai ahtaan paikan kammon. Hänen itsensä piti esimerkiksi kiipeillä pitkin seiniä.

– Itselleni tuli yllätyksenä, että sarja on Ranskassa niin älyttömän suosittu. Kilpailupaikka on suoranainen matkailunähtävyys, Keränen kertoo.

Sarjan kuvaukset kestivät Ranskassa viikon verran touko–kesäkuun vaihteessa.

Fort Boyard -sarjan ensimmäinen kausi ja Tanssii tähtien kanssa -sarjan 12. kausi alkaa televisiossa syksyllä.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image