Syömäsä: Luckiefun's-ketju avasi Ideaparkissa monipuolisen ja laadukkaan sushibuffetin

Sushilinjasto on värikäs, raikas ja monipuolinen. On kasviksia, kalaa ja lihaa, sushipalojen päällä marinadeja, kastikkeita ja kauniisti aseteltuja avokadosiivuja. Aitoa käsityötä. KUVA: Kati Valjus
Kale! 8.6.2019 22:45
Kati Valjus

Nyt se on vihdoin Oulussa! Kunnollinen, monipuolinen ja laadukas sushibuffet, nimittäin! Luckiefun’s-ketju, johon on jo tullut pääkaupungissa tutustuttua, on avannut sushibuffetin Ideaparkiin.

Ravintola sijaitsee Ideaparkin ”ravintolapäädyssä” paikalla, jossa ennen oli niin ikään itämainen buffetravintola. Sisustus on kuitenkin muuttunut ja noutopöydän paikkakin vaihtunut. Kompaktiin tilaan on saatu mahtumaan reilu määrä asiakaspaikkoja, vaikkakin osa pöydistä sijaitsee melko liki toisiaan. Tuttua Etelä-Suomen suosituimmissa lounaspaikoissa, joten eivätköhän oululaisetkin tähän totu.

Korjattakoon heti alkuun sellainen luulo, että Luckiefun’sin buffetti sisältäisi pelkkää sushia. Näin ei ole. Linjastosta löytyy myös muutama lämmin ruoka ja parikin keittoa, mutta sushi on toki ravintolan päätuote. Siispä jos sushi ei maistu, buffetista saa kyllä siitä huolimatta varmasti vatsansa täyteen, jos vaikkapa työtoverit sushin perään halajavat.

Sushilinjasto on värikäs, raikas ja todella monipuolinen. On kasviksia, kalaa ja lihaa, sushipalojen päällä marinadeja, kastikkeita ja kauniisti aseteltuja avokadosiivuja. Aitoa käsityötä! Tällaisia laadukkaita buffetteja alkaa olla eteläisemmässä Suomessa jo yltäkylläisesti, mutta Ouluun tätä on jostain syystä jouduttu odottamaan kauan.

Eipä siis yllätä, että oululaiset ovat löytäneet paikan. Avajaisviikolla jono kiemurtelee miltei Ideaparkin käytävälle saakka ja toinen jono noutopöytään, mutta sopu antaa sijaa. Näkee, että toimijana on ketju joka on kokenut avajaisia ennenkin. Kysyntäpiikkiin pystytään vastaamaan ja ravintolassa on riittävästi henkilökuntaa. Sähläys loistaa poissaolollaan.

Soijakastike löytyy pöydistä ja juoma – vesi tai limukka – sisältyy lounasbuffetin hintaan. Lapset on hinnoiteltu fiksusti iän mukaan, joten 3-vuotias ei maksa samaa hintaa kuin 10-vuotias. Moni näyttääkin tulleen lounaalle lasten kanssa. Lisähoukuttimena lapsille (ja aikuisille) on jäätelöjälkkäri, jonka senkin saa itse annostella. Buffetista voi myös ostaa sushia mukaan.

Misokeiton lisäksi tarjoillaan Tom Yam -lohikeittoa, joka onkin erikoinen tuttavuus. Lohesta on säästelty mausteiseen keittoon rasvaisimmat palat, joten paitsi makoisa, Luckiefun’sin keitto on oikea omegapommi. Ilahduttava uutinen on sekin, että Luckiefun’s on vastikään tehnyt lupauksen tarjoilla ravintoloissaan vain kotimaista lihaa.

Ideaparkiin on todella helppo tulla, joten ravintola löytänee asiakkaita myös kauempaa tulevista ruokailijoista. Onpa mainiota, että kauppakeskus pystyy nyt tarjoamaan ruokapuolella jotain sellaista, mitä ei – ainakaan tässä mittakaavassa – saa vielä muualta Oulusta.

Vinkkinä lähialueen asukkaille, että Luckiefun’s on aktiivinen myös hävikkiä ehkäisevässä ResQ-sovelluksessa.

Luckiefun’s Ideapark

 

- Avoinna: ma–pe kello 10–20, la kello 10–18, su kello 12–18.

- Mitä maksoi: buffet arkisin kello 10.30–17 12,90 euroa. Iltaisin ja viikonloppuisin hinta on 17,90 euroa.

- Kiitämme: Siisti ja viihtyisä uutuus Ouluun. Sähläys loistaa poissaolollaan ja oululaisten sushinnälkään pystytään vastaamaan laadukkaasti kiireessäkin.

- Erityistä: Ravintola on tehnyt lupauksen tarjota vain kotimaista lihaa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (61)

Suomalainen ruoka sopii parhaiten ja maistuukin parhaalta. Näillä ulkomaan hömpötyksillä menee ainakin vatsa sekaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tykkäsin kovasti ja käyn kyllä säännöllisesti jos laatu ja arkihinta säilyy. Mahtava valikoima ja laatu hyvää - mistä kertoo lounasajan jonot, mutta jospa jonot hellittää kun alkuryysis menee ohi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku maksaa kymmene euroa riisipuurosta ja graavilohesta niin onnea. Eikä näy ruisleipää. Meillä arki ruokaa niin ollaan kai vähän hienompia. Meillä kuuluu annokseen ruisleipä ja kotikalja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä niin potut keitin ja lohen savustin enkä koskekaan noihin palleroisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli ihan oikeata Sushia, eikä sitä kaalisoppaa, jota Valkeassa tarjotaan🤑🤑🤑
Eipä muuten notkunut juoppojakaan Idea Parkin ovilla💸💸💸

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole maistanut enkä suosittele kenellekään. Suomalaiset on pärjänneet tuhansia vuosia aidolla ruualla. Joku rahastaa tästäkin päältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ravintolaan mennään syömään helppouden ja elämysten vuoksi. Jos sinä et ymmärrä että ruoka saa olla myös hyvää eikä vain halpaa niin omapa on ongelmasi.

Ravintoloissa käymällä saa myös mukavasti erilaisia makukokemuksia ja kyllä, uuden kokeilu voi tuoda elämään vaihtelua ja sisältöä. En usko että osaat tehdä yhtä hyvää sushia, pihviä, pizzaa ja intialaista kuin siihen erikoistuneet ravintolat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näissä Shusi-ravintoloissa täytyy luottaa enemmän yrittäjään, koska kalat ovat helposti käsittelemättömänä pilaantuvia. Maailmalla on paljon myös loistartuntoja, mutta näihän Suomessa ei voi käydä! Riittääkö tällaiseen ylistykseen pelkkä toimittajan syöttäminen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse olen syönyt lihaa, kalaa , kanaa ja lammasta,
toisinaan särkee takahammasta.
Kun naudalla on hullun lehmän tauti,
ei syöjä siitä paljon nauti.
Kaikki ulkonasyöjät huokaa;
"tarjoilee sushipaikka vaan pilaaantunutta ruokaa".
Ja moittii, niin vieras kuin tuttu,
onko tää mainos, tää Kalevan juttu.
On toisten mielestä etelässä paremmat ruokapaikat,
maistuvammat puurot ja tummemmat saikat.
Kaikki tarjoilee myrkyllistä lihhaa ja pilaantunutta kallaa,
pärsikävät ruokaan pimiässä sallaa.
Mutta tiedoksi kaikille, ei syytä huoleen;
Ne kaikki ruisleivän syöjätkin kuolee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen vastaa mitä suuhunsa lappaa,
vaikka se olisi kuraa ja kakkaa!

Jos katsoo missä mahansa täyttää,
ei syödessä tarvitse järkeä käyttää!

Viisastella voidaan jos tietoa puuttuu,
mutta siitä vain ne tietäjät suuttuu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan ihan hyvä sushipaikka. Ei sitä voi tietää ennenkuin testaa. Olen Helsingissä asuessani käynyt useissa eri sushipaikoissa mutta Oulussa en vielä oo varsinaisessa sushipaikassa koskaan käynyt syömässä. Ainoastaan joutsensillan kiinalainen on tarjonnut Sushia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (61)

Uutisvirta

16:32
WWF:n hallintoneuvoston johtoon valittu Eva Biaudet: Suojelutoimissa tulee huomioida vaikutukset paikallisiin ihmisiin
16:26
Ulkoministeri Pekka Haavisto: Minulla ei ole tietoa operaatiosta, jolla suomalaisia tuotaisiin al-Holin leiriltä Suomeen
15:43
Uudenlainen musiikkipedagogin tutkinto tarjoaa Oulussa myös kirkkomusiikin koulutuksen
15:24
Rovaniemeläinen Mika Pajuniemi toimittaa aterioita varakkaiden turistien yksityiskoneisiin – "Loman jälkeen halutaan kotoista ruokaa" Tilaajille
15:13
Entinen pääministeri Antti Rinne valittiin eduskunnan ensimmäiseksi varapuhemieheksi
15:08
Kova tuuli sytytti Ra­nual­la tur­ve­au­man pa­la­maan
15:05
Filee­raus­veitsi näyttää tämän kalan rinnalla leikkikalulta – Timo sai jään alta itsenäi­syyspäivänä ­siian, joka yltää kahden tiskialtaan päästä päähän: "Nyt tuli rekordi!"
59
Halla-ahon tietojen mukaan al-Holin leiriltä suunniteltu tilauslento Suomeen – Pääministeri Marin: uuden hallituksen linja ei poikkea aiemmasta
53
Hallitus istunut vajaan vuorokauden - oppositiosta sataa jo rankkaa arvostelua
45
Kärpät ja kuusi muuta seuraa solmivat jättimäisen yhteistyön: Koskettaa yli 2500 pelaajaa – "Suurin seurayhteistyö koko Suomessa"
43
Sanna Marinin hallitus sulki ensitöikseen ministereiltä pyöröoven – puolen vuoden karenssi, jos siirtyy "eturistiriidan" synnyttäviin tehtäviin
22
Suurin osa al-Holin suomalaisista lapsista on alle kouluikäisiä – joukossa on myös orpoja
22
Entinen pääministeri Antti Rinne valittiin eduskunnan ensimmäiseksi varapuhemieheksi
18
Lakon vuoksi jumiutuneet lähetykset saapuvat uuden postin mukana – Posti pyrkii toimittamaan lähetykset jouluksi, mutta viimeiset kirjeet voivat saapua perille vasta tammikuussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on huono Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image