Syömäsä: Lounaalla nopeus on valttia

Amarillon lounaslistalla on meksikolaista ruokaa. KUVA: Elina Ursin
Kale! 12.1.2018 17:34
Elina Ursin

Viime keväänä uudistunut Amarillo ei liiemmin mainosta itseään lounasravintolana, eikä ihme. Vaihtoehdot ovat vähissä. Lounaaksi on kaksi vaihtoehtoa peruslistan annoksista. Hintaa on onneksi hilattu alaspäin. Annos on 15 prosenttia listahintaa halvempi.

Lounaslista vaihtuu viikon välein, joten Amarillo ei houkuttele syömään montaa kertaa viikon aikana. Kasvisruoka kuulemma onnistuu, vaikka sitä ei ole tarjolla. Myös keveämpi vaihtoehto keittolounas uupuu kokonaan.

Joulun alla Amarillossa on tarjolla broilerin lihalla täytetty tortilla tai vaihtoehtona quesadillas nyhtöbroilerilla tai naudanlihalla.

Ruokalistaa silmäillessä toinen lounasvaihtoehdoista quesadillas vaikuttaa runsaalta. Annoksen mukana on salsa verdeä ja pico de galloa, mutta vatsaa dipit eivät täytä ja ruokalistan vieraskieliset nimitykset hämmentävät soppaa.

Kello käy, ja ennen kuin ti­laus on pöydässä ruokatunnista on huvennut puoli tuntia. Edes alkupalaksi tuotu nachokori tomaattisalsadipillä ei lämmitä mieltä, kun on jo kiire takaisin töihin.

Kahden pienen naudanlihalla täytetyn tortillan kera lautasella on keko salaattia. Savunmakuinen barbeque-kastike lyö yli ja peittää kaikki muut maut allensa. Jalapenoja on runsaasti salaatin seassa, mutta ärjyt vihreät paprikat jäävät lautasen reunalle.

Chicken Pocket, tomaattitorilla broilerin rintafileellä jäi kokeilematta. Lounaaksi se on tyyris, 17,80 miinus 15 prosenttia.

Viime keväänä uudistettuun Amarilloon pitää tulla ajan kanssa uudestaan. Lounas ei vakuuttanut, mutta tässä tilanteessa se täytti tehtävänsä varsinkin, kun testipäiväksi osuneena perjantaina useassa keskustan ravintolassa oli tarjolla joululounas.

 

Amarillo

Osoite: Kirkkokatu 15, Oulu.

Lounas:   Lounas kello 11–14. Lounaslista vaihtuu viikoittain. Tällä kertaa vaihtoehtona oli joko quesadillas kanalla tai naudanlihalla. Toinen vaihtoehto oli myös lihaa, tortilla broilerin rintafileellä. www.raflaamo.fi/fi/oulu/amarillo-oulu

Lounaan hinta: 15 prosenttia pois listahinnasta.

Ruoka: Ei vakuuttanut.

Miljöö: Viime keväänä valmistunut remontti piristi ravintolaa.

Kiitämme: Lounasaikaan ei ole ryysistä.

Toivomme: Selkeä lounaslista ja enemmän vaihtoehtoja.

MAINOS

Kommentoi

Aivan sama onko lounas tai illallis aika niin aina siellä kestää annoksissa tosi kauan. Lisäksi aina mainitaan että keittiössä on ruuhkaa. Kehittämisen tarvetta olisi heillä jotta toiminta nopeutuisi. Aina ei ole aikaa odotella annoksia lähes tunnin verran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amarillo oli hidas sillon kun se avattiin, eikä homma ilmeisesti ole muuttunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa siellä käy ne joilla on pidempi ruokatauko. Minulla on 15 minuuttia, ei tuntia, mutta eipähän pidä jäädä tekeen ruokatuntia töiden päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän tuo Arinan ruokapaikkojen tarjonta on mautonta kautta linjan. Nälän saat siirrettyä, mutta se, että maksat saman rahan kuin missä muuallakin, niin on jo omaa tyhmyyttä, että noissa käy syömässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän ylimielisyys syöksee keskustan oppositioon!

Niinkö, ainakin 750 000 kansalaista ulosotossa ja määrä senkun kasvaa, josta kiittäminen pikavippifirmojen koskeva heikk... Lue lisää...
Mutta osa kansaa voi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image