Salkkareiden jälkeen Jarkko Nymanille jää aikaa Patela-yhtyeelle

Pihlajakadun Sebastian Vuorelana suomalaisten tuntema Jarkko Nyman haluaisi päästä Patela-yhtyeen kanssa esiintymään kotikaupunkiinsa KUVA: Kalle Kvick
Kale! 24.11.2017 22:00
Kalle Kvick

Oululaisen Jarkko Nymanin näyttelemä hahmo Sebastian Vuorela ehti seikkailla Salatut elämät -tv-sarjassa yhdeksän vuotta. Tuossa ajassa Jarkko Nymanista ehti tulla tuttu kasvo miljoonille suomalaisille.

– Olihan se todella mukava pesti, kun ympärillä oli tuttu ja turvallinen työyhteisö ja kiinteä paikka mihin menit tekemään työvuorosi, näyttelijä toteaa.

Salattujen elämien jälkeen Nyman on jatkanut freelancerina työskentelyä.  Helsingissä freelancer-näyttelijöitä on paljon, on kova kilpailu töistä. Hyvät suhteet ja oma aktiivisuus nousevat jatkuvasti avainasemaan.

– Tällä hetkellä äänityöt ovat pitäneet hyvin kiinni, mutta koko ajan sitä seurataan mahdollisia rooleja. Salkkareiden jälkeen olen pystynyt myös keskittynyt Patela-yhtyeeseen enemmän.

Musiikki onkin aina ollut lähellä Nymanin sydäntä. Patelan yläasteella hän tutustui Janne Valppuun, jonka kanssa Patela-yhtye on julkaissut jo kaksi musiikkivideota. Tarkoituksena olisi, että yhtye nousisi keikkalavoille ensi vuoden aikana.

– Keikkoja ei vielä olla oikein päästy tekemään, mutta nyt ollaan harjoiteltu bändin kanssa kappaleita. Lisäksi olemme saaneet keikkamyyjän.

Vaikka keulahahmot ovat tunteneet toisensa jo kauan, syttyi yhtyeen tarina vasta neljä vuotta sitten.  Yhtyeen nimi muodostui vasta monien vaiheiden jälkeen.

– Olin Janneen yhteydessä, ja hän kysyi, voisinko laulaa hänen kappaleitaan. Itsekin olin jo jotain rustaillut pöytälaatikkoon, joten syntyi idea omasta yhtyeestä. Alun perin meidän piti esiintyä nimellä Walppu&Nyman, mutta onneksi keksittiin tämä nykyinen nimi.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

Mutta eihän tämä jeppe osaa edes laulaa, niin kuin ei osaa joku Reino Nordenkaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaapi suurin osa suomalaisista ns.julkkiksista olla pohojosesta lähtösin😊.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulehan Jarkko jossain vaihees
sa käymään myös Oulun ui -
mahallissa, jossa vietit nuo -
ruusvuotesi. Oulun Lohet on
edelleen hyvässä voimissa ja
jäsenmäärä kasvanut huimasti
niistä ajoista kun sinä harras
tit kilpauintia Lohissa. Olis mu
kava nähdä ja porista : )

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Jarkko nyman ole pitkään ollut varsinaisesti oululainen vaan helsinkiläinen, asunut siellä jo pitkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se Helsingissä asuminen tee kenestäkään helsinkiläistä. Vaikka asuisin 50 vuotta Helsingissä olisin edelleen oululainen, sitä ei multa kukaan/mikään vie pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sebastian Vuorelan roolihahmon poistuminen sarjasta oli iso harmi monen katsojan mielestä. Jarkko Nyman oli juuri sopiva näyttelijä rooliin. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olihan se harmi, mutta onneksi poistu koko hahmo kerralla eikä vaihtunu vaan näyttelijä niinkun joidenkin hahmojen kohdalla..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän ylimielisyys syöksee keskustan oppositioon!

Niinkö, ainakin 750 000 kansalaista ulosotossa ja määrä senkun kasvaa, josta kiittäminen pikavippifirmojen koskeva heikk... Lue lisää...
Mutta osa kansaa voi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image