Oulun kuuluisin konduktööri Reijo Pulli jatkaa Radalla-tv-sarjassa myös toisen tuo­tan­to­kau­den – "Vastasin heti myöntävästi"

Reijo Pulli kertoo haavailevansa kutsusta Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. KUVA: Kalle Kvick
Kale! 9.12.2018 21:25
Kalle Kvick

Oulun kuuluisin konduktööri Reijo Pulli saa poseerata selfieissä ja kirjoittaa nimmareita vapaa-ajallaankin. Hän on tullut suomalaisille tutuksi rautatieläisten arjesta kertovan Radalla-tv-sarjan kautta.

Palautteiden ja keskustelupalstojen perusteella Pullista on tullut yksi sarjan suosituimmista henkilöistä. Oman faniyhdistyksen perustamisesta vitsaileva konnari kertoo, että hän ajautui ohjemaan uteliaisuuden ja koekuvausten ansiosta.

– Työntekijöille tuli kyselyä halukkuudesta osallistua kuvauksiin. Laitoin hakemuksen, jonka jälkeen suoritettiin muutamat haastattelut ja koekuvaukset. Niiden perusteella minut sitten valittiin.

Tv-sarjassa esiintyminen on luonnollisesti tuonut mukanaan paljon julkisuutta. Työ- ja vapaa-ajalla saakin usein kirjoittaa nimikirjoituksia tai poseerata selfiekameroille.

– Vaimoni kerran ehdotti, että laittaisin samanlaiset laput silmille kuin hevosillakin on, sillä yhdessä tapahtumassa emme oikein päässeet etenemään, koska ihmisiä tuli niin paljon moikkaamaan.

Suuren fanijoukon myötä ei olekaan ihme, ettei osallistumista toiselle tuotantokaudelle tarvinnut harkita lainkaan.

– Kun he kysyivät halukkuudestani lähteä toiselle tuotantokaudelle, vastasin heti myöntävästi. On tämä ollut sellainen kokemus, ettei tarjouksesta voinut kieltäytyä.

Tulevasta kaudesta Pulli ei pysty paljastamaan juuri mitään, mutta hän kertoo kauden poikkeavan hieman edeltäjästään. Esimerkkinä konduktööri mainitsee henkilökuvien syventämisen, sillä kamerat kulkivat ajoittain mukana raiteiden ulkopuolella.

– Tulevalla kaudella henkilöihin tutustutaan henkilökohtaisemmin. Kamerat tulivat mukaan harrastuksiin ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle ja se ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

MAINOS

Kommentoi

Hyvä ohjelma pilattu jatkuvalla konduktööri Reijon ärsyttävää esityksellä!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian imelääsen takia ei kiitos viitti katsoa. Hyvä ohjelma olisi muuten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa kiva kuulla, että sarja saa jatkoa ja Reijo on ihana iloinen ja huumorintajuinen mies, oikea aurinko joka valaisee ympäristönsä :))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jaa ? ? ?
Mikä tarve ihmisillä on hakeu -
tua julkisuuteen ? Tätä minä
en ole koskaan ymmärtänyt enkä varmaan tule koskaan
ymmärtämäänkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi, että meillä muilla riittäisi asian ihmettelemistä. Eivätkä kaikki ole introverttejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joudun työni puolesta olemaan
julkisuudessa joka päivä ja
se kyllä riittää. Niitä selfienot -
tajiakin riittää ihan haitaksi
asti.
Haluan säilyttää yksityisyyteni
tarkasti muilta salassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hö saahan hän palkkaa sarjassa olemisesta. Enemmin ymmärrän tällaiseen realitysarjaan lähtemistä kuin parinvaihto- ohjelmiin. Joukkoliikenne on ilmastoystävällistä, joten hyvä sarja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

20:18
Mäntylään nousee uusi kerrostaloalue ja lähikauppa – alle jää nykyinen Salen rakennus
19:37
Etta kunnioittaa lauantain Akaa-kotipelissä Juha Keihäskosken uraa – ex-kapteeni teki seuran eteen pitkiä päiviä myös toimiston puolella
19:37
Näkökulma: Uudella hallituksella on vain lyhyt kuherrusvaihe – haasteet pysyvät samoina, vaikka hallitus vaihtui
19:00
Kärppähyökkääjä Jussi Jokinen keksi 16 vuotta sitten ylivoimakuvion, joka toimii edelleen ja on tuottanut kymmeniä läpiajoja – "NHL-valmentaja sanoi, että sinut vedetään kylmäksi siniviivalla" Tilaajille
19:00
Vanginvartijoiden liitto: Eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaisut suurin syy jengiongelman pahenemiseen vankiloissa
17:57
"Rasismiksi kääntyy se, mikä ei tähän saakka ole sitä ollut" – oululaisen emeritusprofessorin mukaan halu tiernapoikaperinteen muuttamiseen perustuu ymmärtämättömyyteen Tilaajille
17:13
Kokoomus ei tue Antti Rinteen valintaa varapuhemieheksi. Sdp:n toiminnassa "nöyryys loistaa poissaolollaan", sanoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
84
Uusi hallitus puhui ensi kertaa medialle: Pääministeri Marin vakuutti 75 prosentin työllisyyden toteutuvan, puolueiden välejä kehuttiin, al-Hol-vastauksissa kierreltiin
60
Lääkkeiden omavastuut näkyvät ilman viivettä ensi vuoden alusta alkaen, samalla omavastuuosuus nousee
42
J. Rinta-Jouppi avaa käytettyjen autojen myymälän Keminmaahan – "Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, minkälainen auto pitäisi hankkia"
36
Kokoomus ei tue Antti Rinteen valintaa varapuhemieheksi. Sdp:n toiminnassa "nöyryys loistaa poissaolollaan", sanoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
27
Tekemällä tehty ongelma murjaanien kuninkaasta Lukijalta
27
Valtuustoaloite esittää villin idean korkealle kurottavasta korkean koulutuksen ja liike-elämän kampuksesta Raatinsaareen
27
Tuore väitös: Puolukkamehu voi alentaa verenpainetta ja parantaa verisuonten toimintaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image