Ou­lu­lais­läh­töi­nen Senja Meriläinen on tuttu Pikku Kakkosesta

Vanhasta kotikaupungistaan Oulusta Senja Meriläiselle tulee päällimmäisenä asiana mieleen mutkattoman rehellinen murre, Bisketin naamankokoiset korvapuustit ja meri. KUVA: Petri Heinonen
Kale! 17.3.2016 13:00
Taneli Kärki

Oululaislähtöinen Senja Meriläinen, 29, on puhjehtinut improvisaatioteatterin avulla suomalaisten olohuoneisiin. Hän on tullut tutuksi Pikku Kakkosesta vuodesta 2014 lähtien.

- Se on ihanaa! Parasta on, että saan olla tekemisissä sisäisen lapseni kanssa. Studio virittää minut leikkimään ja minulla on hyvä olla. Otan sen työn kaikessa iloisuudessaan aika vakavasti, Meriläinen naurahtaa.

Sisämaakaupungissa Tampereella tällä hetkellä asuvalle Senja Meriläiselle meri on tärkeä.

- Meri on minulle hirveän tärkeä. Saatoin jo ihan kakarana kävellä koiran kanssa Toppilan rantaan ihan vaan katsomaan merta. Jokut kokevat merenrannan loppuna, josta ei pääse eteenpäin, mutta minulle se ainna merkannut sitä, että tästä kaikki on auki ihan mihin vaan.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä kaupunkilehti, joka ilmestyy Oulun alueella torstaisin.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

21.4.
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
21.4.
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua
21.4.
Kalevalan Aino on nähty uhrina ja kuuliaisena sisarena, kirjailija Tiina Piilola näkee hahmon toisin – "Tällaiset tulkinnat kuulostavat nykynaisen korviin älyttömiltä"
21.4.
Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit murskaluvuin – presidentti Poroshenko on tunnustanut tappionsa
21.4.
Ensi viikolla ilmassa on kesän tuntua: Aurinko paistaa, lämpötilat nousevat Oulussa noin 16 asteeseen – "Lämpötilat selvästi tavallista korkeampia"
21.4.
Tuntematon mies pahoinpiteli alaikäistä tyttöä Pudasjärvellä, Rukalla pahoinpitelyn uhriksi joutui eteläsuomalainen mies
21.4.
Mies kelkkaili Pudasjärvellä pelkkä pyyhe päällään ja putosi kelkan kyydistä – puhalsi 1,9 promillea

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Perintövero pois!

ainakin tuli selväksi minkä aatteen mies olet ei muuta kun muutat pohjois koreaaan siellä valtio omistaa kaiken oikea pa... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image