Oululainen Sanna Pallari vaatettaa ala­kult­tuu­re­ja – hänen asiakkaitaan ovat esimerkiksi gootit, lolitat ja kinkyt

Kuvausta varten Sanna Pallari hankki yli 10 vuotta sitten tekemänsä juhlapuvun, joka on mukaelma Arwenin surupuvusta Taru sormusten herrasta -elokuvista. Käytännön syistä puvun hihat ovat lyhyemmät kuin alkuperäisessä, Pallari huomauttaa. KUVA: Ester van Dam
Kale! 16.2.2019 18:54
Anna-Tuulia Hautala

Oululainen Sanna Pallari tekee valtavirrasta poikkeavia vaatteita esimerkiksi tekonahasta, kumista ja mahdollisimman mustasta kankaasta.

Hänen työhuonensa pursuilee tavaraa. Laatikoista löytyy muun muassa yhdeksän paria farkkuja, useita erilaisia kankaita, vanhoja pitsiliinoja sekä kirpputoreilta kerättyjä rottinkisia laukun kahvoja. Pallari myöntää, että materiaalien kerääminen on hänen paheensa.

– Minulla on kaikenlaista jemmassa ja aina miljoona projektia kesken. Olen kerännyt kaksi vuotta kahvipaketteja, koska haluan tehdä hopeapuolesta korsetin.

Sanna Pallari on kiinnostunut eri alakulttuurien pukemisesta. Hänen asiakkaitaan ovat esimerkiksi gootit, lolitat ja kinkyt. Pallari pukeutuu itsekin mieluusti erikoisiin vaatteisiin.

Hän on tehnyt esimerkiksi mustia hääpukuja, kumisia korsetteja sekä PVC-housuja.

– Värit ja materiaalit ovat minulle tärkeitä. Nautin siitä, miltä vaikkapa sametti tuntuu. selittää.

Sanna Pallari on tehnyt vaatteita naamiaisiin, kinkybileisiin, goottifestareille ja transvestiiteille. Yleensä hän on tutustunut asiakkaisiinsa etukäteen netissä tai tapahtumissa.

Asiakkaiden lisäksi Pallari tekee vaatteita itselleen. Valmis vaate ei välttämättä roiku kauaa samanlaisena kaapissa, sillä hän tuunaa vaatteita mielellään uuteen tarkoitukseen. Kierrätys onkin Pallarille tärkeää.

– Kaverit tietävät tuoda ylimääräiset nappinsa minulle, Pallari hymyilee.

Lue tämä juttu kokonaan ja muut Kalen! jutut näköislehdestä. Kale! on Kalevan letkeä lehti kaupunkilaiselle.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Taas SUOMI onnellisin maa.

172 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taas SUOMI onnellisin maa.

YK:n Onnellisuusraportissa on tutkittu sitä, miten yhteiskunta tarjoaa erilaisia palvelujaan kansalaisilleen, EI SITÄ, m... Lue lisää...
Sinttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image