Kalen! kalluppi: Onko sulla rus­ke­tus­rai­jat?

Moni tavoittelee tasaista ja kaunista rusketusta. KUVA: Arkisto
Kale! 18.7.2019 7:00
Kale!

 

Rusketus on ihon puolustusmekanismi ultraviolettisäteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Täysin turvallista rusketusta ei siis ole. Silti moni viettää aikaa auringossa saadakseen  tasaisen ja kauniin rusketuksen. Kale! kysyy kallupissaan, onko sulla rusketusraijat.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (35)

Meidän grillissä saati meijerin separaattirin kermatooriosta ei jää minkäänlaista rusketusta tai - rajjaa eikä ruskeatapaitaa tai -raitoja kalsareihin eikä tarvi käyttää paitaa fledaa tahi skägää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan tuota rantua ja fläskiä! Vieläkin olis vesilasi , vessan avasin ja heiniäpaali niin pääsisi polleki polleaan kuntoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vältän niitä kuin ruttoa , niinkuin muutkin rintaliivijengiläiset tai muut liivijengiläiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Terveellistä ruskeaa pläskiä, kuin JuggaPojan "Kannattaa olla vähän pläski"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On! Kaikki 50 shades of Gray , lisäksi kalkin-,kipsin-,liidunväriset- ja asbesti pinnoite, ettei 100 shades of deep Blue Sini vilvoittavan veden Renny Harlin syvennä mustuneita rusketusraita sunelmiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On, mutta vain 30 cm, ja tuntuu vain taskussa, kun Pate, Olli ja Elvis pelaa tasku jääkiekkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meinaa tulla tuohon vasempaa reiteen ja ulottuu aina polveen saakka, vaikka otan nakuna aurinkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ultravioĺettia otan vain terveys syistä ja pyöräilesä tulee sitä aurinkoa ja rusketus johtuu siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomiokirkon kryptasta tai sakastissa tms saarnastajmahalin alttaritaulun vieressä oli mainos tyttölilöiden ymmyrkäisleikkauksista koskevista Ojan valokuvista. Niistä viisastuneena konsultoin koneellista kokeellista kirurgiaa eikä sen jälkeen ole juuri tarvinnut haikailla rusketusraidoista hyväpalkkaisena kohdun vuokraajana , kaikkien tarvittavien taitojen ja apujen myyntipäällikkönä, eikä tullit ja koiratkaan juuri kiellettyjä aineita harmonikka hanurista tai karvojen alueiden raakkaamisen jälkeen edes nuuhki tai löydä , Supon ja muiden kaksois, kolmois, nelos agenttuurien ihme ja motivaatio ja sekstsus kaupunkilomilla, törräytys luonnonhelmassa , bimboilu Blondie paikoissa, tissuttelu tummien ja muu some, sun Sex cittailu toimii vaikka kaksi kertaa englannin kunkkutarta ja hovia ja kilot vaihtelee, mutta jos voittaisi USA mrd loton, EuroJack Pottia tai muita pikku Veikko ja niin voisi tosissaan ruveta kiertämään mualimaa ja kunnon kuntolomille lomps pitää, kun liikennelentäjän jet lagin ja lentokunnon tarkistus alkaa kymmenien keikkojen jälkeen ramasuttaan ja koisailu puikoissa ei onnistu kuin autooilotin perädmiehen ja kabinetti, ohjaamo ja teknisen henkilökunnan kanssa humputtelemassa. Tosin muiden ratti, ruori ja lentokunto ja iliman pilluut saasteet, ikääntyminen ja terrori etc pistää miettimään alan vaihdosta kunnes robotiikka ja 5G-17G valmistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seinäpalvattuna ja nuotiolla loimutettuna säästyy ylleensä liioilta raidoilta, mutta marmorointi, liekitys, pitsaus ja rosvopaisti kalttaus sekä merivuorisuolaus , punasalpietariraakavoitilli, etikkaan säilöminen sekä hapan lootusasento liuotus lumpeenlehti pedillä voimakkaasti happameen tai emäksiseen liuokseen tasoittaa ja silittää liiat rusketusraidat ja kun seos on niin tönkkö, että sukkapuikko, lusikka tai muu astalo jää siihen itsestään pönöttämään voi sen laittaa uuteen muottiin ja nauttia sen vastaavaan tyyliin valmistetun cowboy kahvin ja valkosuklaan kera hyvässä soitto-ravintola hotellissa musiikin kera.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri semmoset muojin mukaset, joita kelepaa käyttää jä näyttää vaikka elokuvissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei onnistu näillä levveysasteella, liian kortto ja kaukainen aurinko, pittää käyvä Aurinkorannikolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko rusketus raija sukua musta maijalle? entä keltsi kaijalle? puna nahkalle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leukapussien alla , jenkkakahavoissa ja hölttäperä kääntöpiiriltä tuovussa limonaatin kuletus kätillakin limoviikunan alla ruskalehtien vaihtuessa paperilehtykäisiin rannikon helmikuun lempeissä räppäri viisun tuulessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (35)

Uutisvirta

21:47
Kirkkovaltuusto siunasi Oulujoen hautausmaan laajennuksen
21:45
Tuiran uimalan alueen työpaja herätti kysymyksiä tulevaisuudesta: "Todella hyvä, että pääsemme vaikuttamaan asioihin jo varhaisessa vaiheessa"
21:43
Huuhkajille kaksi uutta EM-turnaukseen valmistavaa ottelua – Puola vieraissa ja Viro kenraaliharjoituksessa Tampereella
21:34
Maailman antidopingtoimiston julistama Venäjä-panna herättää vastustusta – Putin: "Venäjän olympiakomitean toimissa ei ole mitään paheksuttavaa"
21:27
Norwich City hakee lisää jalansijaa Suomessa – jalkapalloleirejä tulossa kesällä, tavoitteena löytää uusi Teemu Pukki
20:57
Halla-ahon tietojen mukaan al-Holin leiriltä suunniteltu tilauslento Suomeen – Pääministeri Marin: uuden hallituksen linja ei poikkea aiemmasta
20:18
Mäntylään nousee uusi kerrostaloalue ja lähikauppa – alle jää nykyinen Salen rakennus
96
Uusi hallitus puhui ensi kertaa medialle: Pääministeri Marin vakuutti 75 prosentin työllisyyden toteutuvan, puolueiden välejä kehuttiin, al-Hol-vastauksissa kierreltiin
61
Lääkkeiden omavastuut näkyvät ilman viivettä ensi vuoden alusta alkaen, samalla omavastuuosuus nousee
42
J. Rinta-Jouppi avaa käytettyjen autojen myymälän Keminmaahan – "Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, minkälainen auto pitäisi hankkia"
41
Kokoomus ei tue Antti Rinteen valintaa varapuhemieheksi. Sdp:n toiminnassa "nöyryys loistaa poissaolollaan", sanoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
27
Tekemällä tehty ongelma murjaanien kuninkaasta Lukijalta
27
Valtuustoaloite esittää villin idean korkealle kurottavasta korkean koulutuksen ja liike-elämän kampuksesta Raatinsaareen
27
Tuore väitös: Puolukkamehu voi alentaa verenpainetta ja parantaa verisuonten toimintaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image