Kalen! kalluppi: Montako mitalia Suomi saa Pyeongc­han­gis­ta?

Pyeongchangin talviolympialaisten mitaleista taistellaan lähiviikkoina Etelä-Koreassa. Monta mitalia saadaan Suomeen?
Kale! 8.2.2018 7:00
Kale!

Talviolympialaiset avataan Etelä-Korean Pyeongchangissa perjantaina, mutta Suomen curling-joukkue kohta Sveitsin jo torstaina. Heitä Kalessa! kevyt kisaveikkaus. Montako mitalia Suomi saa Pyeongchangista?

MAINOS

Kommentoi

Eikös nämä turhanpäiväiset kissanristijäiset kieltää ja keskittyä oikeisiin urheilu lajeihin televisionnissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pää asia kun on saavuttanut olympiapaikan se on jo voitto urheilijalle. Tekee kisoissa kaikkensa ilman menestyspaineita, vaikka kauden parhaat tulokset.
Suomi tekee ainoana maana paineet tarkoilla mitali määrillä ja menestys on sen vuoksi häviämässä. Urheilijat yllättää ottamalla kultaa ja ovat mitalinsa ansainneet.
Mitali on ihme saavuttaa eikä siihen voida pakottaa, se tulee jos on tullakseen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anteeksi inhorealismi, mutta mun veikkaus on yksi, hopea, ja sen tuo Kaisa Mäkäräinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa pessimistiset vaihtoehdot. Moni asiantuntijakin povaa yli viittä mitalia, jopa kymmenen voi tulla. Itse veikkaan kuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei pessimistisiä, vaan realistisia. Ns. asiantuntijoiden povaukset kun menee aina n. 80% pieleen yläkanttiin. Jospa se on sellainen logiikka, että kun "povaat" viittä mitalia, saadaan yksi. Tämä on ollut se suhde tähän asti kaikissa arvokisoissa. Sotshista tuli viisi mitalia, ja mitä on meillä talvilajeissa tapahtunut 4 vuoden aikana? Ainoa kehitys on tapahtunut mäkihypyssä, ja sekin on vain siis kehittynyt taaksepäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image