Kalen! kalluppi: Menestyykö Darude Eu­ro­vii­suis­sa?

Kale! kysyy kallupissaan, menestyykö Darude Euroviisuissa KUVA: Werner Music Live
Kale! 31.1.2019 7:00
Kale!

Sandstormistaan tunnettu Darude edustaa Suomea Euroviisuissa Israelissa toukokuussa. Kansa pääsee äänestämään siitä, minkä kappaleen hän esittää. Kale! kysyy kallupissaan, menestyykö Darude Euroviisuissa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (42)

Hyvä kysymys..!
Kuka muistaa, kun Lordi valittiin edustamaan Suomea?
Sehän oli skandaali!
Ossi Runnekin ärähti...
Paljon pitää Daruden oivaltaa synansa takaa, jotta voittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät ne viisuilijat iäksi tähtitaivaalle jää, vaan mätkähtävät maanpinnalle voittajina tai sitten ei. Turskainen Tarutiekin voittajana tai sotaurhona henkihieverissä ketsuppia oven päällä amatsonien matadorina tai herkkuhärkänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansainvälinen toimijoina mitattuna Suomen edustajat pieniä mitättömiä sintteja kansainvälinen myynti ja tunnettuvuus mittareita käyttäen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ne ennusteet eikä rakenteen tarkkuuksien tartte olla ihan sentilleen, eikä metrilleen, kunhan ne on millilleen £tai$ sekä erityisesti ¥€.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalainen Ukon Tarot kortti ennusti 50,9-49,1% mahdollista jakautumaa, 9-15 % luottamuskertoimella niin Euroviisuihin, jääkiekon brunggigseen sekä playkkari ohoveihin että IiIiHooÄhä vään lisäksi vaaleihin Raid US 622 Terminator of Insection Research Instituten kustantamin taatusti ja ihan varmasti paikkansa pitävin ja vielä luotetuimmin kustannuksista viis

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jepulis juu ja varmaan jetsulleen, mikäli kahvin porojen kelluttamis painotus testi pitää paikkansa, tai tullee kevvään korvissa satteen jäläkeen sajetta ja poutaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loordit jää historiaan pitkäksi aikaa. Ei sinne kannata mitään lälläreitä lähettää, pitää olla hyvin erikoista ja näyttävää. Uskokaa nyt, pelkällä musiikkituntinäytöksellä ei voitto irtoa. Pitää saada kansainvälinen valtava suosio, jonka lordit sai helposti, koko maapallo oli polvillaan kun loordit asteli lavalle. Ottakaa mallia, ja oppia...!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Herra loordi kun lavitti siipensä, ja narina vaan nivelistä kuului, olihan se näyttävä esitys. Kengät oli jo näyttävät, kun herra loordi asteli notkuen lavalle, olihan se näyttävä esitys, ja ne kummitus urut, kynttilät jne, ja se urkuri. Rumpali, basisti, ja kitaristi. Nämä kaikki valtavine lava laitteistoineen teki niin ison vaikutelman laulun sanojen kera, ettei vertaistaan saada.! Ne siivet, kun alkoi avautumaan.....Mitäs tilasitte....!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tuskin. ylen olisi ollut syytä säästää ja pitää taukoa euroviisuihin osallistumisesta etenkin vuonna jolloin juhlitaan israelissa ja pinkkipestään kyseisen valtion imagoa samalla kun gazassa tehdään olot sellaisiksi etteivät ihmiset selviä siellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan sama kuka edustaa Suomea ja millä biisillä, ei pärjää. Tietyt maat äänestää tiettyjä maita politiikan perusteella, kappaleilla ei ole mitään merkitystä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos, siis, jos värjäät hiukset, niinku nyt kuvasta näkkyy, nii käy jollaki joka osaa. Nyt kuvassa on pää joka varmaan nauratta maailmalla.
Äläkä sorru " stailaajien " ehotuksiin.
Ja muista tee niinku se Siikriiffi , se tyttö ruotsinkielinen suomalainen , joka ei ,menestyny jos sullekki käy huonosti nii sanot että esiinnyitki itelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli Valentinon päivänä on neiti Keväällä ummetusta, YLE herrat palanneet sosiaalisen Eino S. Revon paratiisiexidukseen on Daruden Virtasen kipaleella organisaatiolla oooppositiönääliset menestysmahdolkisuydet , mikäli Ukon Tarot ja La sossu Nostradamus saa värisuoran laskevan kuun kääntyessä nousevaksi, ja ennustaja ansaitsemansa 5+2 sekä 2+5 ja 90 miljardia duplonia ecuina hippien hippopitapotamusten platina kantaan hopea kypsänä emakkonääriin nahkasäkkiin sidottuna ja vuoristoneuvos Tuuran kekkuluen kelluntapukuun sonnustautunut ja Pienburgin ja Kolmannen valtakunnan Suuressa arsa njassa sekä Suurten Salaisuuksien 0+4+21 cocktailsukupolveb satyeico nissanissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

d) EVVK

On mennnyt maku koko hommasta.
Esikarsinta on kiva katsoa ja joitain biisejä jälkeenpäin kuunnella, muuten on niin typerää touhua että.

Euroviisuissa musiikki tai esiintyminen ei merkitse niin paljon kuin kaikki muu. Erikoisuus menestyy, joskus, tissi, joskus silikooni (naamari).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroviisuissa ei ole tärkeää voitto, vaan näkyvyys finaalissa. Se on kuitenkin kansainvälinen viihdeohjelma, jolla on satoja miljoonia katsojia. Hienoa on maiden ja maanosien välinen hyvä henki. Tietysti siellä on myös kaikkea friikkiä, eihän se muuten kiinnostaisi Euroopan ulkopuolella! Ja niistä finaalipaikoista tapellaan tosissaan. Ruotsi on onnistunut brändäämään itsensä coolina, ystävällisenä ja suvaitsevaisena maana. Ruotsin musiikki myy. Entäs Suomi? Täällä muutamat typerykset mouhkaavat netissä negatiivisia mölinöitä aina, kun Euroviisuista on kyse, ja yrittävät lannistaa muidenkin ilon. Älkää katsoko, ellei kiinnosta.

Darudella on munaa, koska lähti edustamaan Suomea. Toivon sydämestäni, että he menestyvät ja saavat paljon näkyvyyttä! <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Darude on keikkaillut ympäri maailmaa jo 20 vuotta. Osaa hommansa! Myös englannin kieli on sujuvasti hallussa. Sebastianilla on mahtava lauluääni. Ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin. Yle teki aivan oikein valitessaan kokeneita muusikoita edustamaan Suomea. Tykkään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se ei ihan taida riittää. Ei ole kyllä minkäänlaista ainesta voittoon. Tasapaksua huttua. Esityksen on oltava näyttävä, myös ulkopuolisten osalta, ei pelkästään laulaja. Kunhan sanoin.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YouTuben mukaan tunnetuimpia ja eniten soitettuja suomalaisia muza masiinoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi-heavy pärjäsi
Suomi-punk ei
Suomi techno funk factory House on arvoitus ?!?!?!?!!??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarvitaan aina vähintään 5+2 sekä 90 miljardia voittamaan yli kriittinen kilpailija super raskaassa vaalibiiseissä pliisuissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (42)

Uutisvirta

22:25
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
20:51
Reissusa: Loma Kilpisjärvellä sisälsi paljon ulkoilua hyvin merkityillä poluilla hyvässä säässä ja upeissa maisemissa
20:31
Suomalaisnaisille heikoin suunnistuksen MM-viestisijoitus 34 vuoteen – Marika Teini kritisoi nimeämistään kisaan
20:19
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
19:58
Suomi luuli tekevänsä ystävällistä pandapolitiikkaa Kiinan kanssa, mutta se olikin myytti – "On vaarallista määritellä kansainvälisiä suhteita erinomaisiksi", sanoo professori
19:40
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
19:00
Kemin Veritorstai vei kahden ihmisen hengen 70 vuotta sitten – hinta oli liian iso työtaistelulle Tilaajille
26
OAJ huolissaan: Lisääntyneet yo-uusinnat lisäävät opettajien töitä, vaikka rahoitusta on vähennetty
26
Maailmalla yritetään horjuttaa oikeusvaltiota – Korkeimman oikeuden uutta presidenttiä Tatu Leppästä viime aikojen ilmiöt mietityttävät
25
Nelostien onnettomuus Oulun Haarakankaan kohdalla oli nokkakolari – pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle
24
Oulun Radisson-hotellin työmaalta tehtiin mahdollisesti Pohjois-Suomen vanhimpiin kuuluva laivalöytö – Hahtiperän hylyksi nimetty laiva voi olla jopa 1600-luvulta
23
Yli neljä miljoonaa ihmistä on paennut Venezuelasta – Suomeen on tullut tänä vuonna vasta yhdeksän turvapaikkahakemusta
23
Yhdysvallat antoi takavarikkomääräyksen iranilaistankkerista – Gibraltarin kanta asiaan yhä epäselvä
20
Alaikäisten seksikaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin kuolinsyy selvisi – Lakimiehet haluavat tutkia asiaa edelleen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image