Kalen! kalluppi: Meekkö nää pik­ku­jou­lui­hi?

Kale! kyselee kallupissaan pikkujoulumenoista. KUVA: Arkisto
Kale! 22.11.2018 7:00
Kale!

Pikkujoulukausi alkaa olla kuumimmillaan. Riehakkaita menoja järjestävät muun muassa erilaiset kaveri- ja harrastusporukat sekä työpaikat. Kale! kysyy kallupissaan, meekkö nää pikkujouluihi.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Ei kiinnosta lähteä pikkujouluun; porukka tuppisuuna koko illan ja kaikki vaivaantuneen oloisia. Tämä kertoo siitä kuinka työnantaja "johtaa" porukkaa ja hauskaa ei saa olla. Naamat kuin norsun veellä. Joten ei kiitos pikkujouluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ei ole vaihtoehtona: en mene, ei kiinnosta kännisten tekohilpeyden kattelu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikkujouluihin työporukalla omalla kustannuksella. Miehellä olisi työpaikan kustantamat, ei mee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kelpaa nauttia hyvää ruokaa ja juomaa työnantajan piikkiin. Kaipa sitä jotkut örveltävätkin mutta kukin tavallaan, muistetaan nauttia elämästä ja joulusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas kalluppi, jossa ei ollut minulle sopivaa vaihtoehtoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään olisi työpaikan pikkujoulut, mutta en aio mennä, koska pyhäaamuna lähden pirteänä hirvijahtiin.
Kuunnellaan sitten arkena hyviä tarinoita örvellyksistä ja veistellään savuhirveä leivänpäälle....näillä mennään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En mene pikkujouluihin. Oon kotona, ostan omilla rahoillani jotain suuhun pantavaa ja vähän juotavaa. Syön ja juon muutaman oluen tippa silmässä miettien, kun herrat törsää linnassa yhteisiä verovarojamme. Se surettaa......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin aikoinaan kymmenisen vuotta sellaisessa työssä jossa oli jonkinlainen edustustilaisuus tahi muu "viikonloppu kokous Rukalla " vähän väliä. Toimitusjohtaja teki selväksi että kieltäytymistä ei katsottaisi hyvällä. Ilmaista ruokaa ja alkoholia oli tarjolla koko ajan. Lentomatkustusta Euroopassa lähes viikottain ja tietysti Finnairin loungessa ilmaista alkoholia minkä juoda halusi. Hotellissa korkein kanta-asiakas kortti (jolla lisää ilmaista alkoholia).
Sitten ymmärsin (lopultakin) ettei kaikkea ilmaista viinaa ole pakko juoda. Nyt olen ihan normi duunari työssä enkä tosiaankaan jaksa enkä kaipaa mitään juhlia, vaikka meillä työnantaja toki kutsuu kaikki työntekijät pikkujouluihin . Menkööt he jotka siitä jotain saavat. Teen työni niin hyvin kuin pystyn ja vapaalla jotain ihan muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole 30-vuotisen pätkätyöurani aikana tullut kertaakaan kutsua firman pikkujouluihin. Ne on kai vain vakihenkilökunnalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla on porttikielto pikkujouluihin! Join kuulemma aina kaikki tarjolla olleet viinakset.. ..mutta tämä on tietysti vain toisten näkemys asiasta, itselläni ei ole kyllä mitään muistikuvaa asiasta, että olisin moista tehnyt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä meinaan mennä hyvässä naisseurassa käymään teatterissa ja sen jälkeen syömään. Varmaankin sivistyneesti 2 lasia punkkua enkä meinaa siitä päihtyä. Jos haluan juopotella, teen sen kotona tai mökillä turvallisessa seurassa.
Mukavaa Pikkujoulua kaikille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei taas tämmöstä mielipidettä voi sitä juhlia alkoholia ilman ainaista älytöntä örvellystä ne muuten on yleensä niitä tyyppejä jotka ottaa vain pari kolme kertaa vuodessa ei aina liioiteltas joka asiassa suomalaisten perisynti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usko tai älä, on myös meitä, jotka pitävät hauskaa kaveriporukalla snookeria pelaamalla isolla porukalla. Muutamat olut seurustelujuomana, muttei todellakaan örvellykseen asti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moi
Tottakai voi olla kuka tahansa ilman sitä litkua. Itse olen aina. En ole koskaan siihen koskenutkaan, enkä koske vastakaan. Niitä noloja tilanteita saa kestää muutenkin, kun vanhemmat ja isosiko ja sen mies kittaavat sitä tämän tästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näkemään sitä älytöntä viinan kanssa örvellystäkö? En tosiaankaan men pikkujouluihin. Joulu on arvokkain juhla jote sitä ei pidä pilata ns pikkujoululla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Uutisvirta

75
Aviin kannellaan hoivakodeista yhä useammin, suurimpana huolena henkilöstön riittävyys – Attendo: Työvoiman saatavuus ongelmien syynä
36
Oulun asemanseudulla kuokka uppoaa maahan vuonna 2023 – Kaupungilla suuret odotukset alueen rakentamiselle
31
Terrafamen vuoden 2018 liikevaihto on noin sata miljoonaa euroa parempi kuin 2017 – käyttökatekin lähes kaksinkertaistui
23
Oikeuskansleri Tuomas Pöysti kieltää antaneensa Anne Bernerille kirjallisen lausunnon – epäselvyyksiä myös ruotsalaispankin kokouspäivästä
23
Oulun poliisilaitos: Henkilökorttihakemusten määrä pomppasi, lupapalvelut ruuhkautuneet
21
Kommentti: Oppositio hihittelee sivusta, kun hallituspuolueet tunaroivat – ”Kuka haluaa äänestää puoluetta, jossa ministeriksi valitaan Berner?”
14
Hulevesilasku kolahtaa oululaisten kiinteistönomistajien postiluukkuihin jo maaliskuussa – Summat viime vuoden tasolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

271 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vuokralla asumisen helppous

Eläkepäiville saattaa jysähtää myös tietoisuus, että maksat vuokraa esim. 500kk, toki 60% vuokralla asujista saavat asum... Lue lisää...
Onnen tyttö

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image