Kalen! kalluppi: Luistelekko nää?

Oulussa on meneillään paras talviliikuntakausi. KUVA: Arkisto
Kale! 18.1.2018 7:00
Kale

Nyt on meneillään paras talviliikuntasesonki. Oulussa on yli 80 hoidettua luistinkenttää, joista 28 sijaitsee Oulujoen eteläpuolella ja 55 joen pohjoispuolella. Lisäksi on tarjolla 11 hoidettua kaukaloa talvisiin matseihin. Kale! kysyykin kallupissaan, luistelekko nää.

MAINOS

Kommentoi

Viekää penkit luistelukentille, helpottaisi lasten ja vanhempien kenkien ja luistinten vaihtoa. Hangen päällä on kylmä vaihtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jäälissä ihan hyvä jää, mutta kaukalon ympärille kaipais kunnolliset verkot koko matkalle. Monet kerrat kiekko lähtenyt yläriman kautta tielle tai jäähallin parkkipaikalle ja muutamat kerrat osunut jopa kiekkoja autoihin. Laivakankaan uudessa kaukalossa ei verkkoja edes ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talvikkipuistossa käviöitä,mutta kentän huolto surkiaa. Aurata vois enemmän,kuin sen kerran aamusta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun kentät ovat pääsääntöisesti surkeassa kunnossa jos niitä vertaa 90 luvun tapaan hoitaa kenttiä. Iso plussan saa Patamäen syrjäinen kenttä, jossa ilman vuoroja olevan kaukalon jää on aina priima kunnossa👌👍🏻. Myös Heinäpää ja Lintula saavat kiitokseni👏🏻. Castrenin ja Niittyaron hoito on mennyt ihan pelleilyksi. Samat ammottavat reiät maalien yläpuolella päätyverkossa ovat olleet korjaamatta vuodesta toiseen. Kenttä vaksin kommentti " kyllä se kaupunki korvaa jos vahinko sattuu". Meinasinpas samalta seisomalta lämästä kiekolla päähän ja lausua nuo lohduttavat sanat tälle äimälle😡

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aattelin herätellä harrastusta yli 30-vuoden tauon jälkeen. Luistimia ja mailojakin saa aika edullisesti verkkokaupoista. Saapa nähä, pyssyykö gubbe pysyssä ees mailan kanssa. ;D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missäpä jutun kuva on otettu? Noita puurunkoisia maaleja ei ole juuri näkynyt viime vuosina. Aivan mahtava homma kun niitä on vielä käytössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa ajattelin. Koskelan koulun kentällä vielä oli näitä jokunen vuosi sitten, onkohan vieläkin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossa kuvan kentällä olen luistellut lapsena paljonkin kuten jälkeenpäin muillakin kentillä. Nykyajan lapsia ja nuoria ei valitettavasti näe kentillä pelailemassa höntsäkiekkoa tai muuta ja luistelemassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpäs niitä lapsia ja nuoria edelleen käy ulkojäillä. Ei kuitenkaan entisaikojen malliin, jolloin kentät saattoivat olla todella täynnä hyvällä säällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Aikuset miehet ampuu sorsia niin kuin suuremmatkin sankarit

Joo, se on huvittavaa kun aikunen ukko tulee polleana jonkun sorsan rääpäleen kanssa. Aivan kuin olisi ollut jokin suuri... Lue lisää...
Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image