Kalen! kalluppi: Kokkeilikko nää Sykkeleitä?

Kale! kyselee kallupissaan Sykkeleistä. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Kale! 29.8.2019 7:00
Kale!

Keväästä asti odotetut Sykkelit saatiin vihdoin tavallisen kansan käyttöön. Kaupunkipyörän pinkki on kuulemma sopimaton miesten käyttöön ja muutenkin kaupunkipyörät jakavat mielipiteitä. Kale! kysyy kallupissaan, kokkeilikko nää Sykkeleitä.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (55)

Joka kyykkääjä tykkejää sykkelöinnistä näin syyskynnöillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuntopyörällä ja periferioissa on kivempi kihnuttaa kuin ydinkeskustan ja lähisatelliittien mukulakivillä , katureunuskivillä ja kamiinakatseisten köröttelijöiden keskellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sykkelillä ja Cykkelillä on ero, jos niitä tosissaan joutuu kihnuttamaan pinnoitetuilla tai raakakumisilla häkäpönttö käryten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sykkelissäkin on penkkikin päin ketjupolttajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kengurupallo kuin -keppi mallia. Toinen mankeloi maiseman toinen vatkasi obsipaattisesti ja constipaattisesti. Käyttö kuin Salkkarien ja tulos Suomen mestaruus Rihannan huohottaessa niskaan tarakalla ja gramnari huokaili S/M ja Tuula Amberlan Siniset kyyn-eleet muuttuivat aidoiksi Auto sammui tien laitaan, Maanteitä kiertävät Rolling Stonesit ja Norja-Lenin säestivät, hirvi hönkäili Raknaröökin tarttuvan flanellipaitaan ja JSN ja Julkisivulautakunta hyräili Loona, Pariisissa yökerhon isännät ei muista kaktuksia ja guggasia kastella ja Poika saunoo. Hiukan liian Pornaisten ja Sörnäisten ysiä linjaa, eroa suunnittelevat tarjosivat konsertin jälkeen teetä, nokkosuutetta ja rypälekumissijukurttia ja koivun lehti ja havunkerkkä jäätelöä. Sitten tuli muutkin kääntyminen ja avantouintia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Umpisurkea ja kallis systeemi, olisivat tuupanneet nuokin rahat vaikka vanhusten hoitoon tai työttömien pätkätöihin. Ois ollu sentäs jotain järkee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mahda olla kovin pitkäaikaisia, aikaisempia eri yhteisöjen yhteis pyörä kokeiluja muistaessaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan turhan kallis satsaus, ja miten ulkomaalaiset cykkelit huolletaan, akut ladataan talvisin ja kuljetus ja huoltoon viennit. Ei taida tulla kuin miinusta - ja paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan kymmenen vuoden päästä tulee sähköpotkulaudat sitten. Miksi kaikki tulee niin viiveellä Ouluun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian vaikka. En ymmärtänyt ohjeista mitään. Jäävät siis käyttämättä minulta ja monelta muulta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt tuli onkelma. Otin pyörän kotin läheltä ja sykkelöin töihin. Pyöräparkki oli täynnä. Seuraavaan parkkiin oli matkaa eikä ollut aikaa mennä sinne kattoon oliskos siellä tilaa. Siis jätin päiväksi oven eteen. Kalliiksihan se tollanen tullee ja joku toinen ois voinu olla pyörän tarpeessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyörän voi kiinnittää toiseen pyörään tai laittaa kiinni parkin lähistöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottakai käyttäisin Sykkeliä mutta kun minulla on älyvapaa puhelin. Eikö vuokrausta tosiaan voi tehdä muutoin ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä kypärät Sykkelin käyttäjille ? Eihän kukaan vastuullinen pyöräile ilman kypärää ! Ehkä kaupunkilaisilla on oma kypärä mutta entä turistit ? Tuskin kellään matkailijalla on omaa kypärää matkalaukussa siltä varalta että haluaisi Sykkelöidä. Ja mitä sanovat oikeusoppineet asiasta ? Laki velvoittaa käyttämään kypärää. Syyllistyykö Oulun kaupunki rikoksen yllyttämiseen kun vuokraa pyöriä ilman kypärää ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eipä tarvi Sykkeliä. Autolla ajan ja tympäsee ku tuommosille vaalianpunasille akkojen pyörille on viety vähiä parkkipaikkoja keskustasta. Holohous pittää lopettaa ja justiisa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raavas mies ei pinkkiä pyörää voi käyttää. Kaupungilla huutelevat perään, kun likkojen fillarilla polkee. Miksi tämäkin piti ryssiä??? Miksi ei valittu sukupuolineutraalia väriä?? Muuten käyttäisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (55)

Uutisvirta

11:15
Mies löi naista 13 kertaa puukolla ylävartaloon Raahessa, miehen mukaan kyse oli hätävarjelusta – syyttäjä vaatii vankeustuomiota
11:06
Henkilöautot nokkakolarissa Kalajoella – viisi henkilöä loukkaantui, kaksi vakavammin
11:05
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
10:52
Kerrostalohuoneistossa syttyi tulipalo Sotkamossa – yksi ihminen vietiin jatkohoitoon
10:52
Suomen vanhin lotta Saara Kanerva on kuollut – 107-vuotias Kanerva oli Tornion vanhin asukas
10:33
Keskustan Minna-Maaria Sipilä eroaa Kempeleen kunnanhallituksen jäsenyydestä – vetoaa kahdella paikkakunnalla asumiseen
10:14
Näin Hahtiperän hylyn kappaleita lastattiin autoon Oulussa
52
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
38
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
26
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
24
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta
19
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä – Taustalla asioita, joita "ei toistaiseksi voi kertoa"
15
Uskomaton ihmenousu! Suomen lentopallomaajoukkue taisteli lähes toivottomasta tilanteesta tiensä EM-kisojen neljännesvälieriin
14
Vanhan laivanhylyn kappaleet lähtivät rekalla Oulusta etelään kunnostettaviksi – paluu koittaa vuoden tai kahden päästä, katso video

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image