Kale!

Kalen! kalluppi: Kokkeilikko nää Sykkeleitä?

Kale! kyselee kallupissaan Sykkeleistä. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Kale! 29.8.2019 7:00
Kale!

Keväästä asti odotetut Sykkelit saatiin vihdoin tavallisen kansan käyttöön. Kaupunkipyörän pinkki on kuulemma sopimaton miesten käyttöön ja muutenkin kaupunkipyörät jakavat mielipiteitä. Kale! kysyy kallupissaan, kokkeilikko nää Sykkeleitä.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (55)

Joka kyykkääjä tykkejää sykkelöinnistä näin syyskynnöillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuntopyörällä ja periferioissa on kivempi kihnuttaa kuin ydinkeskustan ja lähisatelliittien mukulakivillä , katureunuskivillä ja kamiinakatseisten köröttelijöiden keskellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sykkelillä ja Cykkelillä on ero, jos niitä tosissaan joutuu kihnuttamaan pinnoitetuilla tai raakakumisilla häkäpönttö käryten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sykkelissäkin on penkkikin päin ketjupolttajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kengurupallo kuin -keppi mallia. Toinen mankeloi maiseman toinen vatkasi obsipaattisesti ja constipaattisesti. Käyttö kuin Salkkarien ja tulos Suomen mestaruus Rihannan huohottaessa niskaan tarakalla ja gramnari huokaili S/M ja Tuula Amberlan Siniset kyyn-eleet muuttuivat aidoiksi Auto sammui tien laitaan, Maanteitä kiertävät Rolling Stonesit ja Norja-Lenin säestivät, hirvi hönkäili Raknaröökin tarttuvan flanellipaitaan ja JSN ja Julkisivulautakunta hyräili Loona, Pariisissa yökerhon isännät ei muista kaktuksia ja guggasia kastella ja Poika saunoo. Hiukan liian Pornaisten ja Sörnäisten ysiä linjaa, eroa suunnittelevat tarjosivat konsertin jälkeen teetä, nokkosuutetta ja rypälekumissijukurttia ja koivun lehti ja havunkerkkä jäätelöä. Sitten tuli muutkin kääntyminen ja avantouintia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Umpisurkea ja kallis systeemi, olisivat tuupanneet nuokin rahat vaikka vanhusten hoitoon tai työttömien pätkätöihin. Ois ollu sentäs jotain järkee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mahda olla kovin pitkäaikaisia, aikaisempia eri yhteisöjen yhteis pyörä kokeiluja muistaessaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan turhan kallis satsaus, ja miten ulkomaalaiset cykkelit huolletaan, akut ladataan talvisin ja kuljetus ja huoltoon viennit. Ei taida tulla kuin miinusta - ja paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan kymmenen vuoden päästä tulee sähköpotkulaudat sitten. Miksi kaikki tulee niin viiveellä Ouluun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian vaikka. En ymmärtänyt ohjeista mitään. Jäävät siis käyttämättä minulta ja monelta muulta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt tuli onkelma. Otin pyörän kotin läheltä ja sykkelöin töihin. Pyöräparkki oli täynnä. Seuraavaan parkkiin oli matkaa eikä ollut aikaa mennä sinne kattoon oliskos siellä tilaa. Siis jätin päiväksi oven eteen. Kalliiksihan se tollanen tullee ja joku toinen ois voinu olla pyörän tarpeessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyörän voi kiinnittää toiseen pyörään tai laittaa kiinni parkin lähistöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottakai käyttäisin Sykkeliä mutta kun minulla on älyvapaa puhelin. Eikö vuokrausta tosiaan voi tehdä muutoin ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä kypärät Sykkelin käyttäjille ? Eihän kukaan vastuullinen pyöräile ilman kypärää ! Ehkä kaupunkilaisilla on oma kypärä mutta entä turistit ? Tuskin kellään matkailijalla on omaa kypärää matkalaukussa siltä varalta että haluaisi Sykkelöidä. Ja mitä sanovat oikeusoppineet asiasta ? Laki velvoittaa käyttämään kypärää. Syyllistyykö Oulun kaupunki rikoksen yllyttämiseen kun vuokraa pyöriä ilman kypärää ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eipä tarvi Sykkeliä. Autolla ajan ja tympäsee ku tuommosille vaalianpunasille akkojen pyörille on viety vähiä parkkipaikkoja keskustasta. Holohous pittää lopettaa ja justiisa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raavas mies ei pinkkiä pyörää voi käyttää. Kaupungilla huutelevat perään, kun likkojen fillarilla polkee. Miksi tämäkin piti ryssiä??? Miksi ei valittu sukupuolineutraalia väriä?? Muuten käyttäisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (55)

Uutisvirta

21:55
Limingan Niittomiehiltä rohkaiseva esitys salibandyn Divarissa sarjakärkeä vastaan, vaikka jatkoajalla tulikin kirpaiseva tappio
21:41
Mikko Niemelä, 29, on noussut luottorooliin loukkaantumisten kurittamassa Kärppä-puolustuksessa – kellottaa uusia ennätyksiä ja tarjoilee namupasseja
21:12
Stadion Snowcross keräsi 160 kuljettajaa ja ärhäköitä kelkkoja Raksilaan
21:07
Ronaldon käsittämätön maaliputki jatkuu aina vain – vain kaksi pelaajaa pystynyt samaan aiemmin, kaikkien aikojen ennätys enää yhden ottelun päässä
20:44
Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Voimakas tuuli on kaatanut puita ja katkonut sähköjä – vesi on noussut teille useissa paikoissa
189
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
70
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
57
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
30
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
30
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image