Kalen! kalluppi: Kehukko nää kaveria?

Kale! kyselee kallupissaan, kehutko kaveria. KUVA: Arkisto
Kale! 17.1.2019 7:00
Kale!

Positiivisen asenteen elämään saanut ihminen levittää ympärilleen hyvää mieltä. Kaunis sana tai ohimennen annettu kehu voi tuntua vastaanottajasta jopa pieneltä palkinnolta. Kale! kysyy kallupissaan, kehukko nää kaveria.

MAINOS

Kommentoi

Totta kai kuuluu supomalaiseen luonteeseen , jälestäpäin puhuminen ei !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän asti olen kehunut, mutta en enää.
Kaveri on saanut jonkun asteisen infarktin ja on tullut aivan oudoksi. Suuttuu ihan silmittömästi lapsellisista asioista ja pakoilee selvin päin. Humalassa tulee sitten haukkumaan hävyttömästi aivan keksitystä asioista.
Ei ole enää se sama hyvä kaveri kuin ennen oli. Ei voi kuin ihmetellä äkillistä muutosta. Hänen vaimonsa häpeää ja kärsii varmasti tilanteesta. Yrittää sovitella, mutta minkä tilanteelle voi. Näillä mennään nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kehu kauas 🌒 kuuluu, huono vielä kauemmas, haukku 10 peninkulman päähän ja nesteet korvien välissä vie kehun poronkuseman päähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tässä nyt kerkiä, kampanja päällikköni Business to Business, tuotteen pakkosyöttäjä Sales Promoottori ja aeto rahvas kyllä se hyvejää mainostoimiston copy writer, art director ja Public Relations human resource naturalisoijani assistentteineen hoitaa homman sosialistisen yrittäjä kauppiaan toiveitten mukaan järkevin 👂 korvamerkityin juustohöylä säästö investoijien ja sotakampanjan vaatiminen jälleenrakennus investointi odotusten mukaan circumstances svopeda popedaa muistellen ras-putinilais trumsaxopettiphonin luominen odotuksin oikeassa hengessä Herraan ja muihin enemmän tai vähemmän suosiollisiin ok korkeampiin voimiin turvaten ja luottamusta osoittaen. Siis Anttipastaa, Juuhistelua-Juuhailua, Orpona-Petturi-Wan-Ubi-Kenobi-VapaaherraVuorena-SysBen, vihervasuria, Timppa-Sin-cos-tan-Terho-Hallallaa ja kumppaneiden maksykykyisyyttä htlv/hiv/Adidas/aids/meppi/mib perus-super-persu kytky-jytkyjä unohtamatta Paavojen ja NN nn Ninjuttelijoita väheksymättä ja pokkuroimatta herran pelekoa ja alakua fem-mask-Ahvenanmaa Åålanti Mummon muusia unohtamatta. Aamen, halleluja ja T.V.Kansaa kaikkivaltiasta unohtamatta seuraavan vaalisuhdanteen brutto netto liikevaihto kvartaaliin LVV, ALV & Incl.OmÅmsättningenit revisionistit Fb:lle, JouTubettaen, Twitteröiden ajan hengessä Tony Halmeen, Juicen, AlaMikon ja sponsoreiden pörssiin ja boheemi sennaattoreihin Shenator Sauli Pekka jne tohveleissaan mamuja ja muita media ennustaja rikkoja armollisine e-anadigi ja USA-EY/Eu-ETA-Radio Function wifiWLAN koodaus ohjelmointi ja IoT ja trinity kolmiyhteyttä RF:ää unohtamatta, vaikka nyt kannattaa olla joka ilmansuuntaan sidosryhmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin vaalien alla toverit ja kaverit kehuu
sinua, itseään ja äänestäjää, vaalien jälkeen edustuksellinen demokratian asetelma on periaatteessa päinvastainen. Joskus mutu-teoreetikot haikailevat tilanteen jatkuvan periodeittain vuosittain from here to eternity never ending story ikuisesti. Tosin demokratia ja demarien diktatuuri on vain Inter regnum välivaihe Nostradamuksen kolmatta (osakeanti ja ihmisarvo) Antikristusta, maailmansotaa tai kunnon idolia tai Generallimus Natsi-Fyyhreriä tai ideanikkaria (kansan) liikettä tai toiminta-ajatusta sorvaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain luokkasodan hengessä, tovereita erityisesti, silloin kun taas muodissa pääasiassa pitkänä perjantaina paavin päästäjäijissä. Vappuna Vappu Vinkuran vinguttajaisissa. Juhannuksena Juhan nussimaan juhannussimaa naukkaillen maailman mestarillillisinta maagikkoa muistellen, okkultistisinta onnenonkijaa odotellen ja mystisintä minua hc. muistellen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oma kehu ei haise, muitten kehuminen tuoksahtaa ruskeakieliseltä ranskalaisten utilitarististen valistusfilosofien ja eksistentialististen Nobel-kirjailijoiden fanittamiselta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on aihetta niin kerron sen itselleen ja muillekin.Hyvä sana kauas kuuluu paha kahtakin kauemmaksi..Mitään ystävänpäivä hömppää en harrasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi TV:ssä päähenkilöt puhhuu aina kavereista asiakkaita puhutellessaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaaleissa kehun vain blöndejä hönöjä, mutten suureen ääneen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain silloin, jos on aihetta, aidosti mielestäni. En tykkää "valkoisista valheista" -kehumisesta. Silloin kehumisella haetaan jotain ja se on kaksinaamaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kehun tietysti. Tänäänkin kaupungin johtajaa onnistuneesta kotouttamish hankkeesta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Johtajia ei kannata kehua. Hyvät päätökset itsestään selviä. Vain töppäilyt jää historiaan. Vaalien alla edustukselliset johtajat kuulosalla joulupukin tonttuilijoiden tavoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

23
Yli neljä miljoonaa ihmistä on paennut Venezuelasta – Suomeen on tullut tänä vuonna vasta yhdeksän turvapaikkahakemusta
23
OAJ huolissaan: Lisääntyneet yo-uusinnat lisäävät opettajien töitä, vaikka rahoitusta on vähennetty
23
Yhdysvallat antoi takavarikkomääräyksen iranilaistankkerista – Gibraltarin kanta asiaan yhä epäselvä
20
Oulun Radisson-hotellin työmaalta tehtiin mahdollisesti Pohjois-Suomen vanhimpiin kuuluva laivalöytö – Hahtiperän hylyksi nimetty laiva voi olla jopa 1600-luvulta
20
Alaikäisten seksikaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin kuolinsyy selvisi – Lakimiehet haluavat tutkia asiaa edelleen
20
Nelostien onnettomuus Oulun Haarakankaan kohdalla oli nokkakolari – pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle
17
Maailmalla yritetään horjuttaa oikeusvaltiota – Korkeimman oikeuden uutta presidenttiä Tatu Leppästä viime aikojen ilmiöt mietityttävät

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Kyllä maailma on paljon parempi paikka, kun meitä demareita on. Lue lisää...
Äärettömän hyvältä ä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image