Kahavilla: Saga Skiftesvik on käynyt Robert's Coffeessa kuusi vuotta miltei päivittäin, nyt mukana kulkee pieni Mio-poika

Mio-poika nauttii Robert's Coffeessa marjasmoothien samalla, kun äiti Saga Skiftesvik juo kahvit. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 22.12.2018 18:20
Maija Pylväs

Oulun Robert's Coffee pääsi kenties näkyvämmälle paikalle muuttaessaan entisestä Stockmannin kiinteistöstä uusiin tiloihin Isollekadulle, Valkean edustalle. Nyt kahvilan ikkunoista on näkymät ulos kadulle.

Avajaispäivänä Mio-poikansa kanssa teelle piipahtanut oululainen Saga Skiftesvik muistelee käyneensä Robert's Coffeessa ensimmäistä kertaa vuonna 2012.

– Robe on ollut minulle siitä lähtien kuin toinen olohuone. Aika monella muullakin asiakkaalla on ilmeisesti käynyt samoin, sillä siellä käy todella paljon vakioasiakkaita, Skiftesvik kertoo.

Asiakaspalvelu Robert's Coffeessa on Skiftesvikin mukaan sydämellistä ja huomaavaista – ja siihen selvästikin panostetaan.

– Eräs baristoista esimerkiksi muistaa ulkoa, mitä aina tilaan ja saattaa tuoda minulle juoman pöytään jo ennen kuin olen edes ehtinyt saada lasta syöttötuoliin. Tämä on todella lapsiystävällinen kahvila. Lapset huomioidaan ja jututetaan aina tullessa, lähtiessä ja useamman kerran siinä välissä.

Kahvilan tarjonnasta vakiokävijä suosittelee erityisesti salaattibuffetia, brunsseja ja leivonnaisia. Mio-pojalle maistuu puolestaan marjasmoothie.

– Olen käynyt Robella lähes päivittäin tapaamassa perhettä ja ystäviä. Toisinaan menen yksin lukemaan ja kirjoittamaan.

Skiftesvikin mukaan Stockmannin ja Viman talon autioituminen on todella harmillista.

– Robertsin entiset tilat olivat upeat ja tilavat, mutta oli varmasti fiksua siirtyä Isollekadulle. Toivottavasti uudetkin asiakkaat löytävät uudistuneen kahvilan.

Kahvilan yrittäjinä kesästä 2017 lähtien ovat toimineet Sihvosen siskokset Kati ja Mari. Kati Sihvosen mukaan syy muuttoon oli Stockmannin kiinteistön tyhjeneminen.

– Entisiin tiloihin jääminen ei ollut enää kannattavaa, vaan sijainti alkoi olemaan jo päivänsä nähnyt. Uudet tilat löytyivät helposti ja kaikki pyörähtikin tosi nopeasti käyntiin. Remontin suhteen päästiin hyvin vähällä.

Robert's Coffeessa halutaan panostaa asiakkaan kokonaisvaltaiseen kokemukseen. Suosituimpia tuotteita ovat kakut, gelatot ja kahvijuomat.

Tarjolla on nyt myös salaattibuffet joka arkipäivä, yrittäjä vinkkaa.

Robert’s Coffee

Missä: Isokatu 28

Mitä: kahvia ja muita juomia, makeita ja suolaisia kahvilatuotteita, arkipäivisin salaattibuffet

Avoinna: ma–pe 8–20, la 10–20, su 12–18

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Voihan sen 3000 euroa vuodessa noinkin käyttää.
Jos pärjää kahvilassa 5 eurolla kerta, niin 1500 euroa / vuosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea liikku siirtyä katutasoon. Sijainti kerroksissa oli jo alunperin tuhoon tuomittu liikeidea, mikä näkyikin edellisen yrittäjän sijaintina KL:n urheilusivuilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viihtyisä kahvila ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Ainoa asia mikä harmittaa; henkilökunnan tarjoama kahvikuppi jää - reilusti - vajaaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole pitkään viihtyisä, jos ikkunat ovat sormenjälkiä täynnä ja likakenkineen hypitään muuallakin kuin lattialla!
Käytös kunniaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinulle ei varmaan ole viihtyisä, mutta taidatkin viettää muutenkin päivät yksinäsi? Ainakin kommentistasi päätellen... Mikkään kun ei passaa! Sellaisen ympäriltä yleensä ystävätkin kaikkoavat. Tämä paikka on viihtyisä AINAKIN lapsia omaaville ihmisille ja he tapaavatkin ystäviänsä kahvilassa. Pienet on murheet, jos yhdet sormenjäljet ikkunassa haittaa noin paljon...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakö pittää Oululaisten olla känkkäränkkä tuulella.Mukava juttuhan tuo on leppoisasta hetkestä.Eikö muka saa kirjoittaa tuommoisia mukavia tarinoita?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Oulussa saa kirjoittaa mitään mukavaa ja leppoisaa. Joku voi tulla katteeliseksi, ihan vain varalta. Kuten esim. tässä tapauksessa kaikki ne, jotka eivät ole koskaan jalkaansa kahvilaan pistäneet, ja siksi luulevat kahvilaa joksikin eliittipaikaksi =O

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotkut kuluttavat joulunaikansa hakemalla valittamisen aiheita. Ylivoimaisesti yleisin on oululainen negatiivisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hulluhan tuonne Pekuriin olisi jäänyt. Rakennus autioitunut ja remontoitu sellaiseksi, kuin sisään astuessaan tulisi suljetulle osastolle kolkkoine käytävineen. Nykyään ei edes tiedä mitä koko rakennuksessa on. Onko yläkerrassakaan tämän jälkeen enää mitään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mion pappahan on hyvä kirjailija ja tyttäressä hänen piirteitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa! Nyt ollaan katujalassa missä tullaan esille. Kiitos. Olen asiakkaanne tästä eteenpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Älä huoli, varmasti poika oppii olemaan valittamatta kaikesta turhasta ja olla etsimättä vikoja kaikesta mahdollisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Uutisvirta

41
Poikkeusluvalla 17-vuotiaana saatu ajokortti ehti vanheta reilun viikon: Nuori mies kaahasi Pyhäjärvellä tutkaan 177 km/h
40
Helsinki-Vantaalla vaaratilanne – matkustajakone laskeutui varatulle kiitotielle
23
Jos presidentti Niinistö liputtaisi Nato-jäsenyyden puolesta, joka toinen suomalainen hyväksyisi liittoutumisen, kertoo Alma Median kysely
23
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
21
Liian syvät metsäojat pilaavat vesistöjä – tutkijan mukaan syvälle ojitukselle ei ole metsätaloudellisia perusteita
13
Donald Trump ja Kim Jong Un tapaavat helmikuussa – ydinaseriisuntaa koskevaa huipputapaamista pohjustettiin Valkoisessa talossa
12
Ulkomainen omistus ei ole riski Suomen huoltovarmuudelle – Asiantuntija: "Kyllä alus tulee, jos maksetaan tarpeeksi korkea rahti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image