Baarisa: Basso Clubia vetävät Sulkalan veljekset eivät istu vip-pöydässä, vaan puurtavat hommia melkein vuorokauden ympäri

Teemu (vas.) ja Miikka Sulkala avasivat oman klubinsa Uudellekadulle. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 22.1.2019 17:59
Maija Pylväs

LED-valonauhaa yhteensä 400 metrin pituudelta ja äänentoistolaitteet, joista soi ”sellaista musiikkia, jota ei muualla kuule”. Uutta, omaa klubiaan esittelevien oululaisten veljesten, Teemu ja Miikka Sulkalan mukaan vuodenvaihteessa ovensa avanneen Basso Clubin tavoitteena on olla kaupungin kovin bilepaikka.

– Tänne voivat tulla kaikki, jotka haluavat kuulla hyvää, EDM-painotteista (electronic dance music) bilemusiikkia, Basso Clubin toimitusjohtaja Teemu Sulkala, 20, kertoo.

Kaksikolla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä jo useamman vuoden ajalta. Lukioaikoina kaveriporukalla järjestettiin lukiobileitä Teekkaritalolla Kaijonharjussa ja Koskelankylän Walolla. Ravintola-alalta työkokemusta on kertynyt puolestaan 45 Specialissa.

Kun paikallisilta baareilta ei irronnut Sulkaloille lupaa omien tapahtumien järjestämiseen, lähti ajatus oman klubin perustamisesta.

– Viime tammikuussa alettiin etsimään tiloja. Keskustassa ei oikein ollut sellaista, johon olisi voinut perustaa tämäntyyppisen paikan tai sitten ne maksoivat niin hirveästi. Tästä tehtiin elokuussa vuokrasopimus.

Tekemistä onkin sitten riittänyt. Lupa-asioiden pitkittymisen vuoksi katutason laajennus tehdään vasta myöhemmin. Siihen on tulossa pubin puoli, jolle on vielä 60 neliötä tilaa.

Basso Club on auki keskiviikosta lauantaihin. Miikka toimii baarin puolella baarimikkona, Teemu narikassa ja järjestyksenvalvojana. Veljesten mukaan oman klubin eteen on painettu reilu vuosi tosissaan töitä ja seuraava vuosi tulee olemaan vielä kiireisempi.

Miikka Sulkalan suunnitelmissa on myös jatkaa liiketalouden opintoja sitten kun aikataulut sallivat.

– Monet luulevat, että me vain laitetaan paikka auki ja tullaan tänne VIP-pöytään istumaan, mutta töitä teemme kyllä ihan 24/7, hän toteaa.

Basso Club

Uusikatu 20.

Avoinna ke–la klo 22-04.30.

MAINOS

Kommentoi

Tsemppiä nuorille miehille! Baarin pyörittäminen duunina ei tosiaankaan ole sieltä kevyimmästä päästä. Toivotaan pitkää ikää kyseiselle kuppilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy nostaa hattua nuorten yritteliäisyydelle. Varmasti haastavaa käynnistää yökerhotoimintaa näin alkuvuodesta. Aika näyttää miten jengi löytää paikan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos tuolla ei ole bassot maksimissa ja kuulu "What is love", niin olisi kyllä pettymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:43
Uudenlainen musiikkipedagogin tutkinto tarjoaa Oulussa myös kirkkomusiikin koulutuksen
15:24
Rovaniemeläinen Mika Pajuniemi toimittaa aterioita varakkaiden turistien yksityiskoneisiin – "Loman jälkeen halutaan kotoista ruokaa" Tilaajille
15:13
Entinen pääministeri Antti Rinne valittiin eduskunnan ensimmäiseksi varapuhemieheksi
15:08
Kova tuuli sytytti Ra­nual­la tur­ve­au­man pa­la­maan
15:05
Filee­raus­veitsi näyttää tämän kalan rinnalla leikkikalulta – Timo sai jään alta itsenäi­syyspäivänä ­siian, joka yltää kahden tiskialtaan päästä päähän: "Nyt tuli rekordi!"
14:59
Puolitoista tuntia jonotusta puhelimessa – Verohallinnolle moitteita huonosta asiakaspalvelusta
14:55
Poliisi pyytää havaintoja kateissa olevasta 16-vuotiaasta pojasta
54
Halla-ahon tietojen mukaan al-Holin leiriltä suunniteltu tilauslento Suomeen – Pääministeri Marin: uuden hallituksen linja ei poikkea aiemmasta
46
Hallitus istunut vajaan vuorokauden - oppositiosta sataa jo rankkaa arvostelua
42
Sanna Marinin hallitus sulki ensitöikseen ministereiltä pyöröoven – puolen vuoden karenssi, jos siirtyy "eturistiriidan" synnyttäviin tehtäviin
25
Kärpät ja kuusi muuta seuraa solmivat jättimäisen yhteistyön: Koskettaa yli 2500 pelaajaa – "Suurin seurayhteistyö koko Suomessa"
18
Lakon vuoksi jumiutuneet lähetykset saapuvat uuden postin mukana – Posti pyrkii toimittamaan lähetykset jouluksi, mutta viimeiset kirjeet voivat saapua perille vasta tammikuussa
15
Kysyimme, mikä on Oulun budjettikirjaan ilmestynyt Oulu.com-sivusto ja mitä tapahtui Mun Oululle – "Nämä kaksi asiaa ovat menneet budjettikirjassa sekaisin"
13
Omenaakaan ei voi tuoda EU:n ulkopuolelta ilman kasvinterveystodistusta – kasvintuhoojien leviämistä ehkäistään kiellolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on huono Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image