Baarisa: Basso Clubia vetävät Sulkalan veljekset eivät istu vip-pöydässä, vaan puurtavat hommia melkein vuorokauden ympäri

Teemu (vas.) ja Miikka Sulkala avasivat oman klubinsa Uudellekadulle. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 22.1.2019 17:59
Maija Pylväs

LED-valonauhaa yhteensä 400 metrin pituudelta ja äänentoistolaitteet, joista soi ”sellaista musiikkia, jota ei muualla kuule”. Uutta, omaa klubiaan esittelevien oululaisten veljesten, Teemu ja Miikka Sulkalan mukaan vuodenvaihteessa ovensa avanneen Basso Clubin tavoitteena on olla kaupungin kovin bilepaikka.

– Tänne voivat tulla kaikki, jotka haluavat kuulla hyvää, EDM-painotteista (electronic dance music) bilemusiikkia, Basso Clubin toimitusjohtaja Teemu Sulkala, 20, kertoo.

Kaksikolla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä jo useamman vuoden ajalta. Lukioaikoina kaveriporukalla järjestettiin lukiobileitä Teekkaritalolla Kaijonharjussa ja Koskelankylän Walolla. Ravintola-alalta työkokemusta on kertynyt puolestaan 45 Specialissa.

Kun paikallisilta baareilta ei irronnut Sulkaloille lupaa omien tapahtumien järjestämiseen, lähti ajatus oman klubin perustamisesta.

– Viime tammikuussa alettiin etsimään tiloja. Keskustassa ei oikein ollut sellaista, johon olisi voinut perustaa tämäntyyppisen paikan tai sitten ne maksoivat niin hirveästi. Tästä tehtiin elokuussa vuokrasopimus.

Tekemistä onkin sitten riittänyt. Lupa-asioiden pitkittymisen vuoksi katutason laajennus tehdään vasta myöhemmin. Siihen on tulossa pubin puoli, jolle on vielä 60 neliötä tilaa.

Basso Club on auki keskiviikosta lauantaihin. Miikka toimii baarin puolella baarimikkona, Teemu narikassa ja järjestyksenvalvojana. Veljesten mukaan oman klubin eteen on painettu reilu vuosi tosissaan töitä ja seuraava vuosi tulee olemaan vielä kiireisempi.

Miikka Sulkalan suunnitelmissa on myös jatkaa liiketalouden opintoja sitten kun aikataulut sallivat.

– Monet luulevat, että me vain laitetaan paikka auki ja tullaan tänne VIP-pöytään istumaan, mutta töitä teemme kyllä ihan 24/7, hän toteaa.

Basso Club

Uusikatu 20.

Avoinna ke–la klo 22-04.30.

MAINOS

Kommentoi

Tsemppiä nuorille miehille! Baarin pyörittäminen duunina ei tosiaankaan ole sieltä kevyimmästä päästä. Toivotaan pitkää ikää kyseiselle kuppilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy nostaa hattua nuorten yritteliäisyydelle. Varmasti haastavaa käynnistää yökerhotoimintaa näin alkuvuodesta. Aika näyttää miten jengi löytää paikan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos tuolla ei ole bassot maksimissa ja kuulu "What is love", niin olisi kyllä pettymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

54
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
45
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
31
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
28
Metsästyskortilla äänestämään? – Kysyimme, voisiko äänestysikärajan laskea osan kohdalla 16 vuoteen
7
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
6
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
5
Kamera olalle ja ääntä kohti – Heino Kuhan lintukoto on talvinen Hietasaari auringon noususta laskuun

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image