Baarisa: Basso Clubia vetävät Sulkalan veljekset eivät istu vip-pöydässä, vaan puurtavat hommia melkein vuorokauden ympäri

Teemu (vas.) ja Miikka Sulkala avasivat oman klubinsa Uudellekadulle. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 22.1.2019 17:59
Maija Pylväs

LED-valonauhaa yhteensä 400 metrin pituudelta ja äänentoistolaitteet, joista soi ”sellaista musiikkia, jota ei muualla kuule”. Uutta, omaa klubiaan esittelevien oululaisten veljesten, Teemu ja Miikka Sulkalan mukaan vuodenvaihteessa ovensa avanneen Basso Clubin tavoitteena on olla kaupungin kovin bilepaikka.

– Tänne voivat tulla kaikki, jotka haluavat kuulla hyvää, EDM-painotteista (electronic dance music) bilemusiikkia, Basso Clubin toimitusjohtaja Teemu Sulkala, 20, kertoo.

Kaksikolla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä jo useamman vuoden ajalta. Lukioaikoina kaveriporukalla järjestettiin lukiobileitä Teekkaritalolla Kaijonharjussa ja Koskelankylän Walolla. Ravintola-alalta työkokemusta on kertynyt puolestaan 45 Specialissa.

Kun paikallisilta baareilta ei irronnut Sulkaloille lupaa omien tapahtumien järjestämiseen, lähti ajatus oman klubin perustamisesta.

– Viime tammikuussa alettiin etsimään tiloja. Keskustassa ei oikein ollut sellaista, johon olisi voinut perustaa tämäntyyppisen paikan tai sitten ne maksoivat niin hirveästi. Tästä tehtiin elokuussa vuokrasopimus.

Tekemistä onkin sitten riittänyt. Lupa-asioiden pitkittymisen vuoksi katutason laajennus tehdään vasta myöhemmin. Siihen on tulossa pubin puoli, jolle on vielä 60 neliötä tilaa.

Basso Club on auki keskiviikosta lauantaihin. Miikka toimii baarin puolella baarimikkona, Teemu narikassa ja järjestyksenvalvojana. Veljesten mukaan oman klubin eteen on painettu reilu vuosi tosissaan töitä ja seuraava vuosi tulee olemaan vielä kiireisempi.

Miikka Sulkalan suunnitelmissa on myös jatkaa liiketalouden opintoja sitten kun aikataulut sallivat.

– Monet luulevat, että me vain laitetaan paikka auki ja tullaan tänne VIP-pöytään istumaan, mutta töitä teemme kyllä ihan 24/7, hän toteaa.

Basso Club

Uusikatu 20.

Avoinna ke–la klo 22-04.30.

MAINOS

Kommentoi

Tsemppiä nuorille miehille! Baarin pyörittäminen duunina ei tosiaankaan ole sieltä kevyimmästä päästä. Toivotaan pitkää ikää kyseiselle kuppilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy nostaa hattua nuorten yritteliäisyydelle. Varmasti haastavaa käynnistää yökerhotoimintaa näin alkuvuodesta. Aika näyttää miten jengi löytää paikan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos tuolla ei ole bassot maksimissa ja kuulu "What is love", niin olisi kyllä pettymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

41
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
40
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
29
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
10
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
8
Sulamisvedet uhkasivat rakennuksia Pudasjärven keskustassa – palomestari: "Vesi jo nurkkapielessä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Ilkeää on, tuo kateus nimittäin. Alle promille, siis tuhannesosa eläkeläisistä, saa yli kymppitonnin eläkettä (Iltalehti... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image