Baarisa: Basso Clubia vetävät Sulkalan veljekset eivät istu vip-pöydässä, vaan puurtavat hommia melkein vuorokauden ympäri

Teemu (vas.) ja Miikka Sulkala avasivat oman klubinsa Uudellekadulle. KUVA: Maija Pylväs
Kale! 22.1.2019 17:59
Maija Pylväs

LED-valonauhaa yhteensä 400 metrin pituudelta ja äänentoistolaitteet, joista soi ”sellaista musiikkia, jota ei muualla kuule”. Uutta, omaa klubiaan esittelevien oululaisten veljesten, Teemu ja Miikka Sulkalan mukaan vuodenvaihteessa ovensa avanneen Basso Clubin tavoitteena on olla kaupungin kovin bilepaikka.

– Tänne voivat tulla kaikki, jotka haluavat kuulla hyvää, EDM-painotteista (electronic dance music) bilemusiikkia, Basso Clubin toimitusjohtaja Teemu Sulkala, 20, kertoo.

Kaksikolla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä jo useamman vuoden ajalta. Lukioaikoina kaveriporukalla järjestettiin lukiobileitä Teekkaritalolla Kaijonharjussa ja Koskelankylän Walolla. Ravintola-alalta työkokemusta on kertynyt puolestaan 45 Specialissa.

Kun paikallisilta baareilta ei irronnut Sulkaloille lupaa omien tapahtumien järjestämiseen, lähti ajatus oman klubin perustamisesta.

– Viime tammikuussa alettiin etsimään tiloja. Keskustassa ei oikein ollut sellaista, johon olisi voinut perustaa tämäntyyppisen paikan tai sitten ne maksoivat niin hirveästi. Tästä tehtiin elokuussa vuokrasopimus.

Tekemistä onkin sitten riittänyt. Lupa-asioiden pitkittymisen vuoksi katutason laajennus tehdään vasta myöhemmin. Siihen on tulossa pubin puoli, jolle on vielä 60 neliötä tilaa.

Basso Club on auki keskiviikosta lauantaihin. Miikka toimii baarin puolella baarimikkona, Teemu narikassa ja järjestyksenvalvojana. Veljesten mukaan oman klubin eteen on painettu reilu vuosi tosissaan töitä ja seuraava vuosi tulee olemaan vielä kiireisempi.

Miikka Sulkalan suunnitelmissa on myös jatkaa liiketalouden opintoja sitten kun aikataulut sallivat.

– Monet luulevat, että me vain laitetaan paikka auki ja tullaan tänne VIP-pöytään istumaan, mutta töitä teemme kyllä ihan 24/7, hän toteaa.

Basso Club

Uusikatu 20.

Avoinna ke–la klo 22-04.30.

MAINOS

Kommentoi

Tsemppiä nuorille miehille! Baarin pyörittäminen duunina ei tosiaankaan ole sieltä kevyimmästä päästä. Toivotaan pitkää ikää kyseiselle kuppilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy nostaa hattua nuorten yritteliäisyydelle. Varmasti haastavaa käynnistää yökerhotoimintaa näin alkuvuodesta. Aika näyttää miten jengi löytää paikan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos tuolla ei ole bassot maksimissa ja kuulu "What is love", niin olisi kyllä pettymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

18:03
Valtteri Bottas huilaa kotimaisemissaan ilman sopimusstressiä
18:00
Sentencedin comebackia ei kannata toivoa, sillä sitä ei tule, sanovat yhtyeensä menneisyyttä muistelevat Sami Lopakka ja Vesa Ranta – kirjoja sen sijaan ilmestyy Tilaajille
17:00
"Liberaalivyörytys" ja "Pride-ideologia" rajoittavat konservatiivien mielestä sananvapautta – Tämä uhka saa perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit lähentymään toisiaan Tilaajille
15:33
Pyhäjärvellä ulosajo – yksi henkilö viety sairaalaan
15:21
Matkailuyhdistys haluaa kestävän kehityksen sertifikaatin Ruka-Kuusamon alueelle – Matkailuyrittäjät näkevät aluesertifikaatin hyvänä välineenä
14:30
Omakotitalo paloi Ylitorniolla lauantaina – viranomaiset vaitonaisia palon syystä
13:59
Suuri määrä jäähdytysnestettä valui ympäristöön Kemin junarata-alueella
23
Yli neljä miljoonaa ihmistä on paennut Venezuelasta – Suomeen on tullut tänä vuonna vasta yhdeksän turvapaikkahakemusta
23
OAJ huolissaan: Lisääntyneet yo-uusinnat lisäävät opettajien töitä, vaikka rahoitusta on vähennetty
23
Yhdysvallat antoi takavarikkomääräyksen iranilaistankkerista – Gibraltarin kanta asiaan yhä epäselvä
20
Oulun Radisson-hotellin työmaalta tehtiin mahdollisesti Pohjois-Suomen vanhimpiin kuuluva laivalöytö – Hahtiperän hylyksi nimetty laiva voi olla jopa 1600-luvulta
20
Alaikäisten seksikaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin kuolinsyy selvisi – Lakimiehet haluavat tutkia asiaa edelleen
20
Nelostien onnettomuus Oulun Haarakankaan kohdalla oli nokkakolari – pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle
17
Maailmalla yritetään horjuttaa oikeusvaltiota – Korkeimman oikeuden uutta presidenttiä Tatu Leppästä viime aikojen ilmiöt mietityttävät

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Kyllä maailma on paljon parempi paikka, kun meitä demareita on. Lue lisää...
Äärettömän hyvältä ä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image