Aloita uusi keskustelu

Viihdetaiteilija Esa Pakarisen syntymästä 100 vuotta

Aloittaja: Nasalis Larvatus Viihde 3.2.2011 09:48

Suuren suomalaisen viihdetaiteilija Esa Pakarisen syntymästä tulee kuluneeksi tasan 100 vuotta 9.2.2011.

Esa Pakarinen kuoli 28.4.1989 ja hänet on haudattu Varkauden Könönpellon hautausmaalle. Esa Pakarinen oli viimeinen viihdetaiteilija, joka sai Suomen valtion kustantamat hautajaiset.

Itselläni oli mahdollisuus nähdä Esa Pakarinen esiintymässä Severi Suhosen hahmossa  1960-luvun puolivälissä erään SOK-osuuskaupan järjestämässä markkinatapahtumassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 11 / 11 viestiä

Minä olen asunut Esa Pakarisen naapurissa.Hääni olen tanssinut Esan soiton tahdissa,hän oli myös häävieraana vaimonsa Ellin kanssa.Todella mukavia ja ihastuttavia ihmisiä olivat molemmat.Pitkään tuntui oudolle ja haikealle,heidän poismenonsa jälkeen.Varkauden kurjistunut taloustilanne,laittaa kaikki "ylimääräiset"hankkeet jäihin,niin ikävää,kuin se onkin juuri Esan patsashankkeen kohdalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä tapasin Esan Varkaudessa, oli siellä kultainen harmonikka esikarsintojen tuomarina - yksi heistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen oli hyviä koomikkoja toisin kuin nykyään. Typerät ilveilijät ilkeilevät ihmisten kustannuksella; huonoa huumoria huonoilta näyttelijöiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ai, se ahterin potkiminen ja naaman lankkaus oli sitä oikeaa huumoria:-? Eipä sillä, ei nuo nykyiset hokemat ja toistot sen paremmin naurua aiheuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole vertailukelpoista nykyinen ja Pakarisen aikuinen huumori. Aika huonot vertailukohteet urpo valitsi kun kyse on suomalaisesta huumorista. Kyllä se Pakarisen huumori oli loppujen lopuksi aika simppeliä, mutta siinä ajassa se meni tietenkin täydestä. Helismaan käsikirjoittamia elokuvia tosin voi katsoa vieläkin, on niin kilttiä huumoria että.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voe,voe. Kyllä Esa tosiaan oli oma persoonansa, jonka tasolle junior-Esa ei ole yltänyt. Jokunen vuosi sitten puuhattiin Esalle patsasta ja vuoden kulttuuritekona sitä ei valtuusto hyväksynyt sijoitettavalksi Varkauteen. Sitten pohjois-Karjala kuitenkin hyväksyi sen,onkohan se Kesälahti mistä sen nyt löytää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä olisi Esa ihmeissään, jos näkisi minkälaista " huumoria " tänä päivänä meille TV-n katsojille syötetään. On Duutsoneita paljain persein , Miittatätiä mollaamassa vammaisia ym. huumoriksi mainittuja esityksiä, joista olisi saanut syytteet 50 vuotta sitten. Onko huumorintekotaito suomesta loppunut, vai onko tämä jotain katsojien aliarvioimista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi