Aloita uusi keskustelu

Ravintola Ilona Oulussa

Aloittaja: Nuoren äiti Viihde 15.7.2019 16:36

Nuoret olivat eilen isommalla porukalla Ravintola Ilonassa Oulussa (vaahtobileet), siellä oli
ollut klo: 23 - 24:00 välillä alkoholijuomia alennushintaan esim. Smirnoff vodka Redbull oikea hinta noin 5,90€ ja alennushinta oli ollut noin 3,50€. Usealta nuorelta oli baarimikko ottanut oikeaa hintaa, ei siis alennushintaa. Kun nuoret olivat sanoneet oli hän tivannut että hinta on 5,90€ mutta oli kuitenkin sitten korjannut esim. "Okei, mä oon sulle yhden auki". Nuori oli sanonut että tee nyt heti se, koska aika vaikeaa illan mittaan vaatia "auki jäänyttä juomaa" jos ei ole kuittia tms. Nuoret olivat seuranneet tilannetta ja totesivat että kyseisen baarityöntekijän toiminta oli jatkuvaa.

Baarityöntekijä oli myös "ojentanut" nuoria että juoma pitää sanoa oikein "SMIRNOFF vodka Redbull" eikä esim vodka Redbull. Kun alennusaika oli päättynyt nuoret olivat edelleen tilanneet SMIRNOFF vodka Redbull ja työntekijä oli sanonut ettei sillä ole mitään väliä.

Nuoret ovat tarkkoja rahoistaan ja kaikki eivät ole niin humalassa etteivät huomaisi väärinkäytöstä.
Eivätkä kaikki käy ravintolassa humalanhakuisesti.

Tämä tiedoksi vanhemille joiden nuoret käyvät ravintolassa, kannattaa olla tarkkana.

Mukvaa kesää kaikille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 17 / 17 viestiä

Mun mielestä nuorten ei pitäisi juoda viinaa ravintoloissa, ei kestä pää eikä kanna jalat. Suosittelen kaljatölkkejä, joita voi tyhentämisen jälkeen heitellä köyhille mummoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäinen kerta nuorelle ko. ravintolassa ja heitä oli noin 10 hlön seurue. Suurin osa näitä opiskelijoista asuu vielä kotona ja täten heidän saamat tulot valtiolta ovat olemattomat tai jopa 0€. Täten me vanhemmat rahoitamme myös näitä ravintolailtoja siinä määrin kun se on normaalia ja kuuluu myös nuoren kehitykseen käydä ravintolossa. Tässä seurueessa on fiksuja opiskelijoita joille ravintolassa käynnin prioriteetti numero 1 ei ole humala.

"Itkemisestä" vanhemmille ei tässä ollut kyse vaan enemmänkin tahtoivat kertoa millaista palvelua saivat.

Niin...nuoreen on hyvä pitää avoimet välit, täten hän voi kotona kertoa asioistaan eikä tarvitse valehdella.

Kiitokset kommenteista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta hyvä aloitus.
Nuoren ja kirjoittaja äidin välit ovat avoimet.
Mahtavaa että asioista puhutte kotona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommentoijat ei nyt ymmärrä, mistä tässä keskustellaan. Tässä keskustellaan väärästä markkinoinnista, ettei peräti huijauksesta. Jos olisi kahvipaketista kyse, kyllä meteli alkaisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietin vaan että kuinka monta paukkua nuo nuoret ovat ottaneet kun ovat jo ennen alennustuntia ehtineet ottaa ja vielä alennustunnilla ja sen jälkeenkin.
Itse olen ollut baaritiskillä töissä ja tiedän kokemuksesta ettei nuoret kestä viinaa samalla tavalla kuin aikuiset.
Enemmän olisin kiinnostunut alkoholimäärästä kuin hinnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Joopa, kun sitä miedompaakin juo tarpeeksi niin kyllä niistä ihan kohtuullisen humalan saa. Kokemattomampi päihtyy muutamasta keskikaljasta kun kokeneempi saa ottaa pullollisen viskiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin kiinnostuin heti tuosta ajasta 23:00 - 24:00 välillä olisi alennusjuomat pitänyt saada. Nuoret kyllä osaavat valehdella uskottavasti kotonaan, joten enpä menisi ihan vannomaan että näin on käynyt. Suurinosa on ollut jo sisälle tultaessa kännissä ja hädin tuskin ovat tajunneet koko kelloaikaa. Joku porukasta sitten siitä maininnut, niin aloitetaan uhittelemaan ja vouhottamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kyllä samaa mieltä että ei nuoriso ihan kaikkea kerro kotona, vaikka olisi kuinka läheiset välit. Näihin juttuihin yleensä liittyy toisenlainenkin tarina, riippuu kuka sen kertoo. Kolmen jo aikuisen pojan äitinä ja muutenkin sieltä baaritiskin toiselta puolelta asioita seuranneena luulen ettei vanhempien kannattaisi olla liian hyväuskoisia lastensa kanssa. Ja ollaanhan sitä oltu itsekin nuoria eikä silloinkaan kaikkea kerrottu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinku huomaat - Nuoren äiti-täällä nämä kommentoijat ovat pölijiä eivätkä ymmärrä sanomaasi.
Koita sinä ymmärtää näitä Juttutuvan pölijyyksiä ja huolehi jälkikasvustasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä vaiheessa kun nuori käy raflassa, kannattaa viimeistään se napanuora katkaista ja antaa nuoren tehdä omat virheensä, niistä oppii, myös sen että joku asia voi olla saavuttomattomissa ja joskus joku sanoo EI.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai miks napanuora pitäs katkasta jos nuori vielä asuu kotona? Se että on 18v ja pääsee ravintolaan ei tee nuoresta aikuista. Hän on nuori ja lapsi vielä monta vuotta.

Se että joku voi olla saavuttamattomissa ei päde kyl täs aloituksess, miks pitäs saada myydä vääräl hinnalla viinaa? Maksatkos säki kaupas mitä vaan pyytävät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kauppa mainostaa kahvipakettia tarjoushintaan, niin kyllä minä sen paketin sillä hinnalla haluan. Nuoren äiti kirjoitti oikeasta asiasta. Kun mainostaa halvempia hintoja, niin silloin myydään niillä hinnoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, kun äiti on huolissaan siitä, että oma lapsi saa baarissa viinaa tarpeeksi halvalla :D Muuten ei välttämättä ois pikku Elmerillä varaa vetää tarpeeksi kovia kännejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tässä näkee taas kun painoindeksi on korkeampi kuin älykkyysosamäärä. MP mistä tiedät kuinka usein Elmeri-nuori käy baarissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/