Aloita uusi keskustelu

Nuorista ollaan tekemässä vauraiden sukupolvien ”mailapoikia” – näin köyhtyvät kolmekymppiset pelastetaan

Aloittaja: y Viihde 11.1.2019 23:10

MIlloin tulee aloitus kyseisellä otsikolla? Voittaja saa virtuaali ämpärin!!! Kaikki veikkaamaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 26 viestiä

Aloittajan otsikko: "Nuorista ollaan tekemässä vauraiden sukupolvien ”mailapoikia” – näin köyhtyvät kolmekymppiset pelastetaan", olisi nuorisoa halveksiva, eikä kukaan varmaankaan ole niin typerä, että tällaisen aloituksen tekisi.
Nuoret ovat fiksuja ja toivottavasti rakentavat ahkerasti Suomea, jossa heidän on hyvä olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmikymppiset hoivaa nyt sukupolvea joka vain tallusteli tehtaisiin nostaan palkkaan tai kunnantöihin kuluttamaan aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhden vanhemman sukulaisen sain käännytettyä kun sain hänet osallistumaan moderniin työnhakuun minun kanssani... vuosikymmenten työuran tehnyt ukko luovutti tunnin sisään ihmetteli että mitä helvettiä tämä oikein on.

Suurin osa vanhemmista ihmisistä ei ole hakenut töitä vuosikymmeniin ja heillä ei ole mitään hajua 2000-luvun työnhausta ja siitä karusta todellisuudesta missä nuoret joutuvat kamppailemaan. Sama pätee poliittikkoihin ja elämään, niillä ei ole mitään ymmärystä modernista maailmasta tai tavallisen ihmisen elämästä.

Meistä kuitenkin tehdään syntipukkeja, kaikki on meidän syytä, olemme työttömiä pataluhia laiskoja ja luusereita. Ennen vanhaan vaan käveltiin tehtaan pihaan ja saatiin töitä, nykynuoriso on säälittävää pullamössöä kun eivät moiseen kykene.
Lämmittää kyllä mieltä että minun ikäluokan eläkkeet on jo käytetty ja ~parikymppisten työllisyysasteen pitäisi olla lähes 100% jotta vanhempien ikäluokkien jättieläkkeet saataisiin maksettua, mutta samalla minä olen kiittämätön loinen ja minun pitäisi olla tyytyväinen kun saan raataa sen 40v paskaduunia ja lopuksi en saa mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Näinpä se näkyy menevän. Suomi tarjosi kyllä hyvän koulutuksen minulle sekä monille muillekin, mutta sitten kun pitäisi töitä saada niin tosi monelle on tarjolla vaan ei-oota tai jotain kahvinkeittäjän sijaisen paikkaa. Palkka tietenkin sen mukaan myös. Ja tällä pitäisi pystyä pitämään suomi pystyssä, maksamaan eläkeläisten elämä ja vielä pystyä hankkimaan omakotitalo ja lapsia. Taitaa kyllä jäädä kaikki saamatta.

Tehtiin niinkuin käskettiin mutta kaikki meni silti metsään. Miten tässä nyt näin kävi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Suomi tarjosi kyllä hyvän koulutuksen minulle sekä monille muillekin, mutta sitten kun pitäisi töitä saada niin tosi monelle on tarjolla vaan ei-oota tai jotain kahvinkeittäjän sijaisen paikkaa " Joo ja justiinsa tätä. Odotatte valmista ja etä vielä tuotaisiin eteen. Kun ei oo edessä niin Suomi on syyllinen!

Se Suomi kun olemme me kaikki. Myös sinä. Miksi sinä et mene ja tarjoa jolle kulle hyväpalkkaista työtä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt eletään siinä suomessa jonka eläkeläisemme jättivät jälkeensä.Siinä ei ole otettu huomioon sitä tosiasiaa että elämää on heidän jälkeensäkkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon jätimme valmista. Silti myös uutta pitää tehdä. Se on teidän nuorempien tehtävä ihan ite.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi olla että joutuvat valitsemaan, hoitavatko teitä vanhuksia vai rakentavatko jotain uutta, molempiin ei taida riittää heidän aika?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä huoleta ollenkaan. Kun maksamme hoitomme niin sitä saamme. Jos niskuroitte niin adoptoi me jonkun Aasialaisen hoitajatytön. Rakentakaa vain uusi maailma. Me vanhat selviämme varmasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun olen seurannut näitä nuoria enempi niitä kiinnostaa piletys ja hetikun vähän rahaa saa lähetäämpä ulkomaille hummaamaan matkailisivat edes kotimaassa raha jäisi kotimaahan kiertämään ja toisi hyvinvointia mutta kun kaikki perseaukisetkin kun rahha vähänkin karttuu ei kun ulkomaille ,turha täällä on sitten persaukisena kitistä.vanhempi sukupolvi on laittanut ensin elämänsä järjestykseen sitte kun on vara huvituksin. Ensin työ ja sitten huvi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se aika karua kun oma eläke odotus liikkuu 1500 tienoilla, ja omat ja appivanhemmat nostaa 2500-3000 eläkettä?
Ja tilanne tulee vain huononemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tehtävä oli juuri oikeanlainen vaikeusasteeltaan minulle,kiitos ämpäristä.Lähdenkin tästä mustikoita poimimaan joten tarpeeseen tuli tuo ämpäri,tosin ilman kantta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, minäkin luin tuon artikkelin. Ei kannata ottaa vakavasti mutta pienennä otsikoita, kuuntele neuvoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta nuinhan se jo onkin,nuoret on laitettu mahdottoman eteen.Elättää eläkeläisemme ylisuurine eläkkeineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juhannusjuhlat 1944

170 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen on aika ottaa markka takaisin

Kansa voisi olla tyytyväinen kunnes ensimmäinen devalvaatio tai muu markan arvon romahdus nostaisi tuontitavaroiden ja p... Lue lisää...
Devalvaatio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi