Aloita uusi keskustelu

Menetimme kaksi samantason huippu artistia vähässä ajassa

Aloittaja: Artti Morts Viihde 12.2.2019 15:20

Taas suru-uutinen kiirii Suomenmaassa.Jo toinen huippuartistin menetys vähän ajan sisään.Juuri kun alkaa toipumaan Matti Nykäsen kuolemasta niin uutisoidaan jo Olli Lindholmin kuolemasta,molemmat samanluokan viihdetaiteilijoita.Kiitokset molemmille siitä ajasta jonka saivat meitä suomalaisia viihdyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 48 viestiä

Minun laskuopin mukaan niitä artisteja oli kylläkin kolme koska Harri Marstio poistui keskuudestamme ihan hiljattain eli 31.1. 2019. Jos nuo aloittajan mainitsemat artistit olivat saman tasoisia huippiartisteja mitä hiukan epäilen niin Marstio olikin sitten jo superhuippu tai jotain sinne päin mutta joka tapauksessa paljon parempi laulajana ja tulkitsijana sekä muusikkona kuin nuo kaksi muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ihan samaa mieltä,siksi en Marstiota sotkenutkaan tähän,olisi kärsinyt taitojensa halaveeraamisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meistä jokaisen on lähdettävä jossakin vaiheessa riippumatta siitä, onko jokin huippu-artisti vai tavallinen tallaaja. Miksi jotkut ihmiset reagoivat jonkun kuuluuisuuden kuolemasta hänen kuolemansa jälkeen, eikä ole edes tuntenut henkilöä. Myötätuntoa voi aina osoittaa! Minusta tärkeintä on elää elämää ja nauttia läheisimmistään, eikä ala muistelemaan ja reagoimaan hänen poissamenoaan kuoleman jälkeen, kun ei ole sitä tehnyt hänen eläessäänkään. Kun kuolema tulee tilanne ei muutu sen jälkeen miksikään muuksi kuin se on ollut hänen eläessäänkään.Kuollut henkilö ei tiedä ajatuksiasi, mutta voit osoittaa niitä hänen eläessään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykänen osasi hypätä ja Lindholm osasi laulaa. Nykänen ei osannu laulaa eikä Lindholm hypätä, paitsi ehkä naisten perässä. Näihin seikkoihin vedoten en ole aloittajan kanssa samaa mieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuolleista en mielelläni puhu pahaa, mutta Ollin musiikki ei ole koskaan kolahtanut minuun, joten hänen kuolemansa myös ei koskettanut minua. Matin hyppy uraa ole seurannut alusta saakka, hänen poismeno sattui, kyynel vierähti poskelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan aloittaja nostamassa Matin kustannuksella Olliakin huippuartistiksi ? Matti osasi kuitenkin laulaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä yö olisi ilman Jussin sanoittamia piisejä ? Yö.n romahtaminen johtui Hakulisen lähtemisestä porukasta.Yö oli yhtä kuin Jussi Hakulinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykäsen tiesin mutta O.Lindholmista en ole kuullutkaan. Vaimo kysyi: O.Lindholm on kuollut, et varmaankaan tiedä?
Jaa, eikös se ollut joku ministeri silloin takavuosina vai oliko?
Joku arvostaa toista ja joku taas toista,ei siinä mittään, heiluttakoon jokainen omaa fanilippuaan siihenhän meillä on vapaus. Kilpaurheilijoita en henkilökohtaisesti arvosta, viihdetaiteilijoita ovat ja valtiolta rahaa saavat joutavanpäiväiseen loikkimiseen, yms. Sirkushuvia kansalle. Kuntoilu asia eriksensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensinnäkään eivät olleet samantason taiteilijoita. Eikä se toinenkaan kovin häävi ollut. Marstio oli kova.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No siis ei todellakaan samaa tasoa. Matti ei osannut laulaa yhtään, jos rehellisiä ollaan. Hänestä tuli laulaja, koska Eddie Edward, brittiläinen ”mäkikotka” aikoinaan vitsinä laitettiin laulamaan, ja Matti sitten myöskin heikolla hetkellä samaten. Ei Matti ollut hyvä muusikko, mutta sellainen erikoinen. Mäkihypyssä hän OLI maailman paras. Olli Lindholm taas oli oikeasti hyvä SUOMALAINEN muusikko. Hän ei osannut mäkihyppyä. Matti Nykänen ja Antti tuisku on saman kategorian laulajia, mutta Tuiskulle tehdään paremmat biisit, jotka olisi parempia, jos joku muu ne esittäisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyviä artisteja molemmat Matti vielä maailman paras mäkihyppääjä Hyvää matkaa molemmille saisinpa itsekkin yhtä nopean lähdön Liian aikaisin lähti molemmat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Eläkeikä

126 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääsiäinen - ryyppäjäinen?

Ei kukaan ihminen tarvitse alkoholia. Surettaa ja harmittaa se aine mitä pahaa se hyvin usealle käyttäjälle ja käyttäjie... Lue lisää...
Viisas ei juo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi