Aloita uusi keskustelu

Menetimme kaksi samantason huippu artistia vähässä ajassa

Aloittaja: Artti Morts Viihde 12.2.2019 15:20

Taas suru-uutinen kiirii Suomenmaassa.Jo toinen huippuartistin menetys vähän ajan sisään.Juuri kun alkaa toipumaan Matti Nykäsen kuolemasta niin uutisoidaan jo Olli Lindholmin kuolemasta,molemmat samanluokan viihdetaiteilijoita.Kiitokset molemmille siitä ajasta jonka saivat meitä suomalaisia viihdyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 58 viestiä

Reijo kuoli 26. huhtikuuta 2019. Päättele siitä, miksei aloituksessa Reijoa mainittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viina ja rankka elämä tekee tehtävänsä, olit sitte kuuluisa tai ei. Tosin ollia ja mattia en sanoisi samantasoisiksi edes vitsillä... Olli teki mitä halusi, eli musiikkia ja matti teki mitä muut halusi että pysyis valokeilassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Osasihan matti sentään laulaa,olli ei niinkään.Yön parhaat biisit esitti Jussi Hakulinen ei olli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun laskuopin mukaan niitä artisteja oli kylläkin kolme koska Harri Marstio poistui keskuudestamme ihan hiljattain eli 31.1. 2019. Jos nuo aloittajan mainitsemat artistit olivat saman tasoisia huippiartisteja mitä hiukan epäilen niin Marstio olikin sitten jo superhuippu tai jotain sinne päin mutta joka tapauksessa paljon parempi laulajana ja tulkitsijana sekä muusikkona kuin nuo kaksi muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan samaa mieltä,siksi en Marstiota sotkenutkaan tähän,olisi kärsinyt taitojensa halaveeraamisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meistä jokaisen on lähdettävä jossakin vaiheessa riippumatta siitä, onko jokin huippu-artisti vai tavallinen tallaaja. Miksi jotkut ihmiset reagoivat jonkun kuuluuisuuden kuolemasta hänen kuolemansa jälkeen, eikä ole edes tuntenut henkilöä. Myötätuntoa voi aina osoittaa! Minusta tärkeintä on elää elämää ja nauttia läheisimmistään, eikä ala muistelemaan ja reagoimaan hänen poissamenoaan kuoleman jälkeen, kun ei ole sitä tehnyt hänen eläessäänkään. Kun kuolema tulee tilanne ei muutu sen jälkeen miksikään muuksi kuin se on ollut hänen eläessäänkään.Kuollut henkilö ei tiedä ajatuksiasi, mutta voit osoittaa niitä hänen eläessään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykänen osasi hypätä ja Lindholm osasi laulaa. Nykänen ei osannu laulaa eikä Lindholm hypätä, paitsi ehkä naisten perässä. Näihin seikkoihin vedoten en ole aloittajan kanssa samaa mieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuolleista en mielelläni puhu pahaa, mutta Ollin musiikki ei ole koskaan kolahtanut minuun, joten hänen kuolemansa myös ei koskettanut minua. Matin hyppy uraa ole seurannut alusta saakka, hänen poismeno sattui, kyynel vierähti poskelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

"kalakisa"
Magge

Uusin lukijakuva

Sateen jälkeen.
Lukija

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi