Aloita uusi keskustelu

Mistä Oulu tunnetaan?

Aloittaja: Pyörä-Jussi Uutiset 14.8.2019 12:07

Oulu tunnetaan maailmalla ilmakitaroinnista. Nyt Oulu voidaan tuntea myös olemattomista Sykkeleistä eli "IlimaSykkeleistä", Ruotsiksi "LuftSykkeli". Oupo on jo tehnytkin Oulua tunnetuksi asenteestaan pyöräilykypärä on haitallinen, kuten Kalevan kuva taas todisti. Turvallistahan se on ajella IlimaSykkelillä Ilimakypärä päässä. Nimenmuutoksen voi virallistaa vaikka heti :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 25 viestiä

Merioulusta kyllä puhutaan, mutta merta ei näy kuin pieni rapakko turisteille, pusikot on vallanneet ranta-alueet, kun niitä ei kunnosteta/siivota koskaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä että Oulu on suuri kaatopaikka keskustasta lähtien.Myös kaikki töhritään sprei/ muilla maaleilla mitä ei muuten saada kelvottoman näköiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teknologiakaupunki Oulu tunnetaan korkeasta osaamisesta ja siitä syntyneestä monipuolisesta ja laajalti tunnetusta tuote- ja palvelutarjonnastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

röyhkeistä virkamiehistä jotka kyykyttävät maanomistajia, pakkolunastavat heidän omaisuuttaan, talouden nimissä. Myös siitä että talouden nimissä ei pidetä YT neuvotteluja karsiakseen suurinta kuluerää eli henkilöstökuluja. Virkamiesten etu menee veronmaksajien edun edelle. Siitä Oulu on erityisen tunnettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu tunnetaan siitä, että varikset ja naakat käy ruokailemassa maaseudulla Oulun etelä puolella.
Ilmiö esiintyy joka vuosi näin loppukesällä.
Juuri äsken meni iso parvi vaakkuja kaupungin puihin yöpymään.
Ilmeisesti huuhkaja hätyyttää niitä yön tunteina, tuolla maaseudulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minä ainakin tunnen siitä pronssisesta toripoliisi patsaan jötikästä. Sekä oulussa kuulema tuulee kylmästi kesällä sekä talvella. Kuten helsingissäkin jossa nuorena asuin 17 vuotta. Mutta helsingin kesätuuli mereltä päin ei ole niin kostea luihin ja ytimiin käyvä normaalikesinä, kuin oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu tunnetaan ämpärin jonottajista.
Paulaharju jo aikoinaan tarinoi, luonto karua ja ihmiset yksinkertaisia.
Pitää jossain määrin vieläkin paikkaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu tunnetaan käsittämättömän laajasta , pieleen menneestä ohjailusta joka vaikeuttaa todellisen yrittäjyyden heidän omilla rahoilla. Yritetään väen väkisin tehdä kaupunki ahtaaseen hevoskärryille rakennettuun ruutukaavaalueeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupunki ei kylläkään autioidu, se on vireytymässä. Uusia ulkomaalaisia yrityksiä tulee. Altaaseen kakkaajasta Oulu tunnetaan, eli kakkaaja on markkinoinut Oulua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu on viime aikoina tullut tunnetuksi maahanmuuttajistaan, pyöräilyhankkeistaan, erilaatuisista roskiksista, musiikkitapahtumista jne. Ei siis huono julkisuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maahanmuuttajista? Oulussa on suurista kaupungeista toiseksi vähiten maahanmuuttajia. Vai Kuopiossa on vähemmän. Vähän isommalla Tampereella maahanmuuttajia on 3 kertainen määrä Ouluun verrattuna...taisit kuitenkin tarkoittaa maahanmuuttajilla jotain muuta uutista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oululaisuutta kuvaavia adjektiiveja : tympeä, itseriittoinen, luotaantyöntävä, ikävä, harmaa, likainen, kylmä, roskainen, lättänä, sisäänpäinkääntynyt, arionoitunut ja kivisydäminen. Huh kun tuli pitkä lista, mutta tuliko sanoma selväksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

typerän. Oululainen katsos luulee Oulun olevan maailmannapa vaikka kyseessä on ennemminkin finni persiissä.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi teitä kateellisia

Entisenä kouluttajana muistan, että kateus vie kalatkin vedestä, Kateus on köyhyyden sisar, Kateus ei kauas kanna. Kateu... Lue lisää...
Koulittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille