Aloita uusi keskustelu

Vanhuksille ilmaisia taksikyytejä kirkkoon...

Aloittaja: keheveli Uskonto 12.1.2010 12:17

Aika epäilyttävää toimintaa asiakaskadosta kärsivällä kirkolla.

Eikö tuollainen ole lahja ja siitä pitäsi maksaa lahjaverokin sitten?

Ei taida kaukana olla se hetki kun eduskuntavaaleihin puolueet kuskaavat vanhuksia...

Uutisessa muuten sanottiin että yli 65 vuotiaat vanhukset? Mikä vanhus se yli 65 vuotias vielä on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 48 viestiä

Kiitos seurakunnille että järjestävät näitä ilmaisia kyydityksiä yli 65 v ja kaikenikäisille ilman ikärajaa. Minullakin on matkaa kirkkoon 6km ja olisin iloinen jos täällä Kempeleessäkin kulkisi pieni bussi joka veisi kirkkoon. Jalkaisin olen vielä kulkenut matkaan mennessä suuntaan 1 tunti. Ihana on käydä siellä Jumalan palveluksessa. Kiitos seurakunnalle ja vapaaehtoisille jotka järjestävät kirkkokahvit. Siinä yhteydessä on mukava tavata tuttuja ja pyytää heitä tulemaan taas ensi pyhänä. Hyvä että seurakunta Herran palvelijoina pitävät seurakuntalaisista huolta ja ylläpitävät yhteisöllisyyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tarvitse kyytejä kirkkoon, koska jaksan sinne kävelläkin. Mutta kirkkokahvit ovat ihania. Olen saanut monta tuttua. Kirkkokyytiläiset on tervetulleita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mie noihin kirkkoloihin tiiä mennä mutta eiköhän se ois tärkiämpi jotta syrjäkylänki immeiset piäsis ilimatteeksi kirkkomaahan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turha kuvitella muuta. Jo 50-55 alkaa olla . Kestää hän ihmisen kasvaminenkin niin kestää vanheneminenkin ,syntymä ja kuolema . Välissä lyhyt elämä . Sitten kuoleman jälkeen se ikuinen kadotus tai taivas . Kiitos Jeesuksen nimessä että vanhana pääsee kirkkoon eikä tarvi kääntyillä jäätiköllä amen !! Kiitos kaikkien vanhojen puolesta että heistä pidetään huolta amen . Risti sovittaa synti erottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enpä näe mitään epäilyttävää siinä, että vanhuksille tarjotaan kyytejä. Mieluummin monet ovat kirkossa ja kirkkokahveilla kuin radion ääressä, koska siten tapaavat myös tuttuja. Monet firmat ja puolueet houkuttelevat kahvilla, mehulla, makkaroilla ja hernesopalla. Ei sekään herätä ainakaan minussa epäilyjä, verovaroja nekin .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hyvä idea viedä väkeä kirkkoon, mutta kyllä siellä pitää olla tarjolla hedottomasti konjakkia vanhuksille, ja tietysti sitä kirkkoviiniä vielä pullo kotimatkalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhus saa mennä kirkkoon niin halutessaan ja jos kyyti järjestyy, tai sitten pysyä kotona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja seurakunta saa halutessaan järjestää vanhukselle kyydin kirkkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äitini kohta 80 vuotta, alkaa olemaan vanhus, ei ole maksanut kirkolle veroja sitten vuoden 1975. Epäilen että liekö tuo kirkkoon edes haluaisi, ei ainakaan ole koskaan suustaan ulos päästänyt että olisipa kiva käydä kirkossa, ei katso telkkaristakaan hartauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö tajunnut, että tarkoitin niitä kirkossa käyviä vanhuksia, jotka kirkkokyytejä käyttävät?

Heissä tuskin on montaakaan kirkosta eronnut, epäilen ettei ainuttakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se uutta ole, että eduskuntavaaleihin kuskataan vanhuksia puolueitten toimesta. Aivan tavallista oli 60-80 luvuilla. Kunnalliskodeista, laitoksista, kodeista etc varsinkin maalaisliitto ja SKDL kuskasi dementoituneita vanhuksia vaaleihin, kuski toimi tietysti avustajana vaalikopissa. Lehdessä oikein ilmoittelivat "vaalikyydeistä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukekaa kirja Mirkka Lappalaisen kirjoittama Pohjoisen noidat. Papisto on ollut kaikista pahin tappaja 1500.1700 luvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen vanhaan kirkkoherralla oli monopoli viinan keittoon ja tuotetta myytiin kirkonmäellä selebraation jälkeen. Tästä seurasi muidenkin kauppiaiden kerääntyminen myyntihommiin, koska väkeä oli paljon. Markkinoita alettiin kutsua messuiksi, koska ne liittyivät kirkossa juuri olleeseen messuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirkon pitäisi järjestää kirkkokyytinsä niin, että vanhukset voisivat käydä kirkonmenojen jälkeen kaikessa rauhassa kaupassa ostamassa itselleen viikon ruuat.

Tämä lisäisi varmasti kyytien suosiota ja saattaisipa taksiin hypätä joskus joku pakanakin, jonka voisi viedä kirkkoon käännytettäväksi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samalla kirkko tekisi konkreettista laupeudentyötä niin ettei homma menisi pelkäksi sielujensaalistamiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin määkii aattelin, ja kuskin varmistaa, että kaupassa sijaitsee myös avoinna oleva alkomahooliliike.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei onnistu nykyisen hallituksen aikana.

Alkojen aukioloaikoja pitäisi nimittäin rukata sen verran, että ne voisivat avata ovensa heti kirkonmenojen päätyttyä, mikä ei sovi meidän rauhansanalaiselle pääministerillemme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirkon maita voisi varustaa viinimarjapensailla ja omenapuilla sekä valmistaa hilloja talkoilla ja mehuja . Kutomistaitoiset hommiin vanhuksilta puuttuu sukkia ja peitto ja. Ootte itse vanhuksia kohta!!! Rollaattoreja ja vitamiineja. Itsekin voitte viedä vanhat sukulaisenne ulos ja kauppaan tai ostaa heille ruokaa kotiin. Ettekä ryöstä heiltä mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä asia. Sairaat ei jaksa eikä pysty liikkumaan . Olisi niin hyvä muistaa että itsekin tulee vanhaksi. Jopa sairaaksi. Olisi hyvä viedä pyörätuolilaisiakin sukunsa hautoja katsomaan ja tietysti kirkkoon . Eihän nyt vanhat pysty liukkaalla kylmässä kävellä pitkään. Vanhuus alkaa jo 50 v. eläkeikää nosti ihmiset jotka on nyt nuoria mutta kun he tulee vanhoiksi muistetaan heitä sitten silloin samoin . Naiset vallankin tai ruumiillista työtä tehneet miehet on jo romuina 40-50 v. Työtä voi tehdä minkä pystyy vaikka 100 vuotiaaksi mutta ei se enää ole samaa kuin nuorena. Jotkut sairastaa koko ikänsä jotkut joutuu onnettomuuksiin tai työtapaturmiin !!! Tottakai pitää kuljettaa ja työllistää kuljettajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos, tämä olikin sitten viimeinen pisara. Noin pari minuuttia sitten, täytin tietoni eroakirkosta.fi.n sivulla.

Olisin täysin ollut mukana, mikäli vaikka taksit olisi esimerkiksi maksettu kauppaan, tai vaikka terveyskeskukseen. Mutta tämä pakko uskottaminen meni nyt hilseen yli, ja tästä lähin uskon jumalaan, ilman mitään laitosta. Kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

105 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Keskustelu työttömyydestä on ala-arvoista

Aikuisella ihmisellä on ihmisvelvollisuus elättää itsensä ja hieman tukea yhteiskunnan toimintaa. Muutoin on lapsen tas... Lue lisää...
Kylmä totuus

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi