Aloita uusi keskustelu

Usko antaa voimaa vaikeuden keskellä

Aloittaja: uskova Uskonto 26.9.2019 10:00

Näin kirjoittaa Sari Essayah
Tämän allekirjoitan sillä elämässä on aina vaikeita aikoja jolloin tuntuu että ei jaksa eteenpäin eikä ystäviltä eikä ammatti auttajilta voi aina apua hakea
joten parhaiten olen avun saanut vaikeuksien keskellä uskooni tukeutuen yksin kertaisesti rukoilemalla
Monet ihmiset kertovat että hädän hetkellä he kääntyvät Jumalan puoleen niin sodissa onnettomuuksissa läheisen kuoleman kohdatessa jolloin on lohduttavaa tietää että taivaankoti on avoinna kaikille jotka Jumalaa avukseen huutaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 50 viestiä

Näkee että moni on höyrähtynyt ja uskoo vielä Joulupukkiin ja Pappiin joka saarnaa maallisista vaivoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänä aamuna seittemän jäläkeen toinen kipale Classic Radiosta oli; Enkeli ja ajettelin nyt mua siunataan. Sain Jobin postia...! Herra koittelee, mut hylkää ei...toivottavasti. ite kyllä uskon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskon raharikkauksien kasaantuvan meille uskonveljille juuri vanhurskauden myötä. Jumala tykkää meistä ja antaa maallista yli tarpeen kun olemme kädet ristissä tuontuostakin ja hoemme anteeksiantoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulitko että tuo oli jotenki hauska provo minkä kirjoitit. Lähinnä tökerö sepustus. Aika säälittävä yritys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Koko uskonlahkot,ihmisten manipulointia,ilman uskoa voi elää raitista normaalia elämää,aika typerää,jos täytyy itselle uskotella,että jos haluaa elää raitista elämää,täytyy mennä uskoon.Täyttä soopaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

....koska Uskolla on kaivinkone. Tuo oli vanha mainos.
"Hukkuva tarttuu oljenkorteen" kuvaa hyvin tilannetta jossa ihminen turvautuu johonkin.
Voimansa saa ammentaa mistä vain, kun ei muita loukkaa sillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin uskon mutta vain itseeni! Muita en usko koska aina epäilen kuten raamatun kertomuksia jossa on 66 erillaista kirjaa (39+27) ja on 36 kirjoittajan pelkkiä "sepustuksia".Ps.Kuka on nähnyt esim.enkelin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usko itseen ja itsemyötätunto vaikeuksien keskellä on voimaannuttavaa. Kyllä tässä elämässä voi turvautua vain itseensä ja läheisiinsä, mutta jos rukous auttaa, niin kädet ristiin ja rukoilemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän sitä uskontoa tarvitse tuomita jos joku itseään uskovaisena pitävä elääkin moraalittomasti.Paljon tehdään herramme nimissä pahaa ja vääryyttä mutta näistä meitä varoitetaankin raamatussamme.Esim. "ensimmäiset on viimeisiä " jne. Meitä kehoitetaan myös antamaan anteeksi " sillä he eivät tiedä mitä he tekevät " jne. Meidän tuleekin muistaa Jeesuksen sanat minä olen tie,totuus ja elämä, ja kulkea Jeesuksen viitoittamalla tiellä.Tiukille se monesti ottaa kun saatana meitä on harhaan johtamassa ja ajamassa syntiin.Mutta tämän vuoksihan Jeesus kuoli ristillä jotta pelastuisimme. Apu on varmasti lähellä hädän hetkellä luottaessamme herraamme,vapahtajaamme.Ei tuomita ettei meitä tuomittaisi on myös hyvä elämänohje,anteeksianto ja rakkaus vie meitä varmasti eteenpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarinaa voisi soveltaa nykyisyyteen siten, että Jeesus jätti syntymättä pelastaakseen maailman.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmislasten tehtävä on ilmaista Jumalan hyvyyttä. tämä voi onnistua vain uskomalla Jeesukseen ja näin uudestisyntymän kautta. Ihminen on siunattu suhteessa Rakkauteen josta kaikki riippuu joten huomaamme Jumalan Hengen ja Sanan tarpeemme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Remonttimyyjänä ja firman osa-omistaja en jaksaisi ilman rukouksesta saamaani voimallista hyväksyntää rahastaa avuttomia ja tietämättömiä vanhuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet uskoo verotuksen voimaan . Ilmastonmuutos tarvii alottaa tyhjillään olevien kirkkojen hyötykäyttöön ottamisella . Ilma menee niin sakiaksi ettei kukaan taivaaseen halua , mullan alla haudassa on mukavampaa. Kirkkojen käyttö viiteen vuoroon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskominen on pakoa todellisuudesta, voihan se auttaakkin jotakin. Itse en sitä vain tunne enkä koe, en tarvinnut sitä silloin kun puin elämäni tärkeimmän ihmisen arkkuun ja tuskin koen tarvetta jatkossakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle ainakin on rukous ja usko jumalaan on aina antanut voimaa ja jaksamista elämäni varrella. Kun on uskossa ei ole yksin murhittenssa kanssa. Toki positiivinen elämän katsomuskin antaa aivan eri näkökulman elämään. Olen ikäni ollut uskossa ja luottanut taivaan isän suojeluun ja hyvin hän on minua suojellutkin. Olen saanut täydellisen elämän eikä m inulta mitään puutu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Koivut talvella
lukija

Uusin lukijakuva

Makuja

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

104 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Puhutko avoimesti raha-asioistasi?

Vähävaraiset ja pienituloiset eivät halua keskustella rahaan liittyvistä asioista. Lue lisää...
TOSI ON

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille