Aloita uusi keskustelu

ulkopuolinen

Aloittaja: ulkopuolinen Uskonto 11.2.2019 17:32

Olen lueskellut ja seurannut, kuinka jatkuvasti pukkaa uutta romaania lestadiolaisuudesta sisältä käsin, siis, jonkun uskosta eronneen kertomana. Alkaa tuntuu siltä, jotta olisi vaihteeksi hyvä kuulla tarinaa ulkopuolisen kertomana. Siis tarinaa, jossa ulkopuolinen jostain syystä on tekemisissä kyseisen uskonlahkon jäsenten kanssa joko avioliiton tai työn kautta. Tämä näkökulma olisi kaivattu lisä tuohon "kirjallisuuden genreen".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 2 / 2 viestiä

Olen pahoillani, mutta uskontoni kieltää minua kertomasta mitään uskonnoista tai elämästäni ja mielipiteistäni. En saisi kertoa edes olevani pahoillani, mutta katumukseksi kuritan itseäni vaikka uskontoni ei salli siitäkään mainittavan. Kääk!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpöhöpö. Kyllä nämä lestadiolaisuudesta eronneet ovat kovalla rintaäänellä toitottaneet sen uskon autuutta ja kirouksia. Myös ulkopuolisilla tulisi olla oikeus tuoda esiin omia tuntemuksiaan kyseessä olevaan uskonlahkoon nähden tilanteissa, joissa he joutuvat tekemisiin kyseisen uskonlahkon jäsenten kanssa. Emme elä enää keskiajalla, vaan kaksituhattaluvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

231 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Eläkejärjestelmämme on maailman kolmanneksi paras sanoo kansainvälinen tutkimus. Mikäs siinä sitten on niin nerokasta? K... Lue lisää...
JLow

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

25.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi