Aloita uusi keskustelu

Suomalaiset voi pelastaa vain...

Aloittaja: Refu G Uskonto 30.9.2019 12:26

... maahanmuutto tai Antti Rinteen lanseeraama synnytystalkoot. Muuten me olemme sukupuuttoon katoava kansa. Vai onko tässä muitakin mahdollisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 70 viestiä

Maahanmuutto ei missään mielessä voi pelastaa suomalaisia. sehän joko vaihtaa väestön tai sekoittaa sen joksikin toiseksi. Se on varmin tapa tehdä suomalaisten "rauhanomainen kansanmurha", mitä nyt edistetään niin moni tavoin kuten jokainen voi nähdä, jos niin haluaa. Paljon helpommin kuin hiilidioksidin. Voi nähdä siis. Ja puolueen feministit jo torppasi tuon äijäfeministin vaalipuheet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tarvitse vaihtaa väestöä vaan saada tänne vain uutta tuoretta verta... Suomipoikakin voisi näin oppia maailman tavoille täälä periferiassa. (pers. periveria = syrjäinen maailman kolkka jumalien selän takana)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joten lisää vain maahanmuuttoa meitä tulevaisuuden vanhuksia hoitamaan. Ei ole muuta mahdollisuutta. Turha väittää vastaan. Tai jos asiaosaaminen ja järkevä argumentointi on mahdottomuus, niin ainahan voi persumaisesti takertua johonkin epäasiattomuuksiin kuten nimimerkkiin jne, kun täälä ei voi ulkonäköä moittia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeaikoina on kovasti annettu ymmärtää, että vain Nato pelastaa suomalaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eikö me pärjätty hyvin 1980-luvulla, kun suomalaisia oli noin 4,7-4,9 miljoonaa?
Siis ennen kuin Esko Aho devalvoi markan.
Jos jokainen olisi silloin säästänyt omat eläkkeensä vapaaehtoisesti, niin meillä ei olisi mitään eläkeongelmaakaan. Vai onko japanilaisilla vastaavat ongelmat?

Kuka on keksinyt koko eläkejärjestelmän? Maksetaan jo eläkeläisille saman verran kuin opiskelijoille - eihän opiskelijatkaan saa suurempaa tukea, jos vanhemmat tienaa enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtio maksamaan 10 000 euroa jokaisesta syntyneestä vauvasta. Muuten ei lähde Suomi nousuun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yritykset parantaa lapsiperheiden taloutta vain sataa maahanmuuttajien suurperheille eli edistää ulkomaalaisten räjähdysmäistä lisääntymistä ja hyvinvointia suomalaisten kustannuksella "oikeusvaltio" Suomessa, missä on maailman hölmöimmät tai omaa kansaansa vastaan pahantahtoisimmat poliitikot. Lääke kaikkiin vakaviin epäkohtiin maassamme on lopettaa maahanmuutto ja poistaa jo maahan saapuneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saako sillä kymppitonnilla ihminen vapautensa takaisin? Ei saa, joten ei auta. Vauva häiritsee matkustamista ja tietokonepelaamista ja muita harrastuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai niin. Vauva voisi kuitenkin koravata lemmikkinä käsittääkseni erittäin suureti lisääntyneet lemmikkieläimet, jotka myös rajoittavat vapautta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne siellä jo pelastaa Afrikkalaisia.
Urpilainen vaahtosi omista kokemuksistaan kuinka me suomalaiset kuollaan sukupuuttoon.
Nuoret on uraputkessa ja yrittävät 40 v. tehdä lapsia.
Toiset nuoret eivät pääse kiinni työpaikkaan tai muuten menee huonosti ja lapsi ei voi tehdä.
Tulijat ovat tyytyväisiä alhaiseen elintasoon kunhan vain saa lapsia tehdä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täälläkin moni on Halla-aholaisittain sitä mieltä, että Suomessa on liikaa porukkaa ja että esim. alle 300 000 ihmistä suomessakin olisi sopiva määrä. No lestadiolaisia on nyt noin 120 000 ja he lisääntyvät sopivasti niin muitahan Suomessa ei tarvitakaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en usko enää näihin maailmanlopun ennustuksiin. 20 vuotta sitten povattiin valtavaa työvoimapulaa kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle: no ei tullut työvoimapulaa vaan edelleen on paljon työttömiä vaikka suuret ikäluokat ovat aikaa sitten eläköityneet.

Kas, kun syntyvyys pienenee, myös työvoiman tarve pienenee hoitoaloilla, päiväkodeissa, kouluissa, rakennusalalla ja kaikkialla, koska on vähemmän ihmisiä kuluttamassa joten tuskin tulee mitään työvoimapulaa. Myös lapsilisä- ja neuvolakulut pienenevät ja pitkällä aikavälillä myös vanhusten määrä pienenee jne. Minä uskon että syntyvyyden pienenemisellä on hyvä vaikutus maahamme. Suomeen riittäisi hyvin 3 miljoonaa asukasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi ja suomalaisuus pelastuu vain jos globalismi-aate todetaan epäonnistuneeksi ja se loppuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maahanmuutojen myötä eri kansallisuudet sekaantuvat ja varsinaista Suomea ei enää ole. Turhaan sitä yritetään säilyttää omat kansallispiirteet kun kaikki tänne tulevat toimivat omalla tavallaan ja se on tässä kulttuurissa täysin hyväksyttyä. Onko Suomessa enää mitään puolustettavaa sotilaallisestikkaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisten osuus Suomen väestöstä on vielä varsin korkea. Suomi voidaan vielä aivan helposti pelastaa kunhan kaikki äänestävät persuja ja muita kansallismielisiä. Pois turha defaitismi ja etnonationalismi tilalle. Jopa Dalai lama kannattaa sitä. Ja kaikki normaalit, sanoisi Junes (D LIVE).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Ay-liitot paras työntekijän turva,ajaa varmasti Posti kiistan niin,että ei tule työntekijöiden palkkoihin leikkauksia.AY... Lue lisää...
Tämä aloitus roskako...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/