Aloita uusi keskustelu

Rauhan tervehdys - Ilmastoteko

Aloittaja: kyllästynyt kierrättäjä Uskonto 7.8.2019 11:58

Oletteko huomanneet että rauhan tervehdys lehteä jaetaan kaikille, sen estäminen on hankalaa ja jos haluaa saada Forum24-lehden niin pitää ottaa vastaa tämä Oulun Seurakunnan lehti.
Suurin osa heittää tämä lehden roskiin joten tuli mieleen että ei ainakaan tämän lehden tuottajat ole kovin ilmastoystävällisiä. Voisin uskoa että oululaisista lehden lukee todella harva. Eli Seurakunta tuottaa turhaa jätettä, ja pakottaa kaupunkilaisten ottamaan vastaan vaikka ei kuuluisi mihinkään uskontokuntaa.
Ainakin omassa laatikossa on lukenut "ei ilmaisjakelua" kielto vaan lehti pakolla jaettu.

Voisiko Seurakunta muuttuaa lehden vaikka verkkojulkaisuksi ja tilattavaksi versioksi. Säästyisi ainakin paperia. Uskoisin että tilaajat ovat näitä vanhempia ihmisiä mutta samallahan kalevan jakaja laittaa rauhatervehdyksen kalevan kanssa samaan postilaatikkoon kun tilaajan tiedot tiedossa.
Olen lähettänyt tämän ehdotuksen tuonne toimitukseen mutta ilmeisesti se nauraen laitettu roskikseen, pitäähän ateistinkin saada annos oulun seurakunnan juttuja vaikka pakolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 44 viestiä

Rauhantervehdys nostaa useasti esiin raharikkauden ja haureuden turmeliaisuuden. Sinä pakana saat ilmaiseksi lehtisen että oppisit elämään raamatun mukaan ja vielä tohdit pilkata sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauhan pärskäyksestä saa helposti hyvän kompostipussin sillä se on sen verran hapraampaa pareria kuin muut ilmaislehdet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

odottaa valmiina avoin luettujen lehtien roskiskassa. Rauhan tervehdys luukusta suoraan sinne.
PERUSTELUT:
-Kirkko ei ole enää entisensä.
-Raamatun sanoma uusmodernisoitiin.
-Meni mukaan uusiin samaa sukupuolta olevien perheleikkeihin.
Tässäpä aluksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauhantervehdyksen nimen voisi muuttaa rahoitu ja rauhoitu lehdeksi. Uusi nimi kuvastaisi hyvin lehden tuottajien intressejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllähän tuo alkaa näin ärsyttämään kun postilaatikossa on kaikkien mainosten kielto niin tuo pakkojaetaan.
Otin yhteyttä tuonne seurakuntaa ja kerroin että lehti pakkojaetaan laatikkon, siellä käskettiin vain kestää asia. Ihanan ylimielista kommentointia, kertoo seurakunnan tilasta, kait sinne on tulossa paljon testamenttilahjoituksia että tätä rahan tuhlaamista saa jatkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moni ilmaisjakelu menee lukemattomana roskiin esim. Oulu-lehti. Rauhan tervehdyksen luen kuitenkin kohtalaisen tarkkaan, koska haluan tietää mikä on Oulun ev.lut seurakunnan tai viranhaltijan linja ja kannanotto yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja asioihin. En kuulu kirkkoon, mutta seuraan tapahtumia ja osallistun niihin ajoittain kiinnostuksen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

rullalle ja postiluukkuun pönkäksi ilimanvaihtua avartammaan. Sen jäläkeen suoraan roskapönttöön. Näin meillä . Rauhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

modernisoidulle laukalle, se menetti silmissäni vaikeasti palautettavan uskottavuutensa. Sinnikkäästi se rantautuu vanhainkoteihin hartaustilaisuuksia hyvinkin toistuvasti pitämään. Hiljaista kuulijakuntaa piisaa.
Rauhantervehdys jää aukaisematta ennen putoamistaan roskikseen. Sisältö on "Ajan Henkeen" mukautettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on mielenkiintoinen kombinaatio,jos ei saa tuoda rauhantervehdystä ei saa Forum 24 ,en tiennytkään. Onko tässäkin lestaadiolaismafia takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on "ei mainoksia" -kyltti postilaatikossani. Rauhan Tervehdys tulee, mikään muu ilmaisjakelu ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmaisjakelulehdistä tehdään suoria omia nippuja ja ei niitä voi postinjakaja ruveta aina jokaisen ovella erikseen erittelemään. Muuten kestäisi jakorundi kaksi päivää.
Toisekseen, minä luen aina Rauhantervehdyksestä, että minkä nimisiä on kastettu ja ketä on kupsahtanut. On joskus ollut tuttujakin nimiä kuolleiden joukossa. Forum24:sta taas en avaa koskaan. Siinä kannessa aina komeilee uutinen tyyliin "Haukiputaalainen Mauno soittaa pajupilliä jo toisessa polvessa". Joo, antaa soittaa, ei vois vähempää kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lehdistön vapaus on todella venyvä käsite.
Muutamien vuosien kuluttua RT on nettijulkaisu kuten moni muukin, kukahan sitä muuten lukee enää silloin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on tuolle RT:lle käyttöä. Vähäinen posti kertyy kotona samalle sivupöydälle jossa on mikrouuni jolla keitän aamupuuron. Puurolautanen on yleensä niin kuuma ettei kärsi käsin kanniskella. Nykäisen sen Rauhantervehdyksen päälle ja kannan pöytään. Yksikin RT tosin riittäisi, ei niitä joka viikko tarvitsisi tuoda.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen mukaan pitäisi postilootassa olla luettelo minkä kaupan mainoksia haluaa. Minä en haluaisi huonekalukauppojen ja k markettien mainoksia mutta ne vaan tulee kaikille. Olisi lehtien jakajilla monipuolisempi työ kun joka laatikolla saisivat arpoa että mitähän tähän laitetaan.
Samalla vaivalla ne kulkeutuu keräykseen kuin se Kalevakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin vilkaisen Tärskäyksen aina kun se ilmestyy. Mielenkiintoisempikin se voisi olla, mutta taidolla tehty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole kiinnostunut kirkosta, mutta vilkaisen aina Rauhan Tervehdyksen. Se sopii meillekin, joilla usko on heiveröinen. Taistelevalle ateistille se on tietysti punainen vaate kuin härälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hämmästyttävän paljon samaan läpyskään kasattua mielikuvitusta ilmestyy kerran viikossa "sanomalehti " nimikkeellä varustettuna julkaisuna.

Mutta toisaalta suomi on vapaa maa, täällä saa sanoa mitä tahansa kenelle tahansa kunhan ei loukkaa lain kirjainta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä kumma että meidän kirkosta eroneiden pitää saada tämä lehti. Näkee kuinka ylimielisiä ollaan oulun seurakunnalla kun kaikille pitää jakamaan koko lehti.
Lopettihan ne oulun ylioppilaslehden painamisen ja tekivät siitä verkkolehden joten miksei rauhantervehdystä näin tehdä, ja jos on pakko painaa koko lehti niin jakaisivat tilaajille, vai onko oulun seurakunta niin rikas että heillä on varaa tuhlata rahaa turhuuteen. Turha valittaa jäsenkadosta ja aneiden vähentymisestä jos on rahaa pakottaa rauhantervehdystä oululaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

210 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille