Aloita uusi keskustelu

Onko uskonnollisen naisen kanssa helpompi elää?

Aloittaja: Galahad Uskonto 3.4.2015 09:29

Luulisin näin, koska sanotaanhan vanhassa kirjassa, että minkä tahdotte toisten tekevän teille, tehkää samoin heille. Näin ollen uskonnollinen nainen varmasti paijaa miehensä vallan piloille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 52 viestiä

Kokemusta on papin tyttären kanssa elämisestä. Täytyy sanoa, että siinä olivat kaikista parhaat appivanhemmat matkan varrella. Ei oltu tuomitsemassa ensimmäiseksi, vaikka siihen aikaan siihen kyllä varmasti olisi ollut aihetta (nuoruuden itsekeskeisyys ja bilettäminen). Ei tarvinnut koskaan pelätä, että siippa käyttäisi aikansa kotona yksin vaikkapa tissutteluun ja olisi silmät ristissä ollut vastassa kotiin tullessa vaikkapa töistä. Oli tilaa olla mies ja ottaa vastuuta perheen päänä. En tiedä liittyykö se uskontoon mutta myös seksiasiat olivat kohdillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perususkonnollisuus, jota n. puolet maamme asukkaista harrastaa ei ole suureksi haitaksi, mutta naisen uskollisuus on aivan oleellinen asia. Uskoton nainen aviopuolisona on mahdoton yhtälö, joka ei toimi pitkään käytännössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos nainen on uskonnollinen niin ei se varmaankaan ole huono asia. Olen tavannut sellaisia naisia jotka uskovat mutta eivät tuputa sitä muille, tosin vain pari kappaletta. Arjessa tulee välillä ristiriitoja mutta seksi heidän kanssaan oli hienoa ja siitä ei pääse mihinkään. Paitsi, että he olivat uskonnollisia nin he myöskin olivat uskollisia ja se on hyvä piirre nykyaikana. Kumpikin suhde loppui oikeastaan siihen, että minä en välittänyt siitä Jumalasta pätkääkään mutta kokemuksena ne suhteet olivat kuitenkin ihan mukavia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

pahasti hurahtanut, jos tämmöinen liitto solmitaan. Ei siltikään käy kateeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei ole! Silloin sinä jäät aina toiseksi ja uskonto on numero yksi ja silloin sinäkin saat osuutesi naisen uskonnosta halusit tai et.Se paksu 66 kirjasta koottu ns.raamattu on ohjekirjana joka on aikoja sitten vanhentunut eikä vastaa tätäpäivää kun ihmiset ovat alkaneet ymmärtää että se on vain "kansan piiska"jolla on kansaa peloteltu.Ps."Helvetin tulet" on ollut käytössä jo vuosia Intiön krematoriossa jonne joutuu vaikka olisi elänyt kuinka raamatun mukaisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa-a. Eipä ole omaa läheisempää kokemusta "erilaisista" naisista "pakanoista tai uskovaisista" kumman kanssa olisi helpointa elää, kun olen yhden ja saman kanssa aikuisikäni hyvin pärjännyt. Mutta varmaankin nuorten poikamiesten on sitäkin syytä pohtia, jos tilanne niin vaatii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millainen on uskonnollinen nainen? Kuuluuko hän johonkin kirkkoon, lahkoon tai seurakuntaan? Lukeeko hän ruokarukouksen ja käy sunnuntaisin kirkossa, vai riittääkö että on kastettu ja käynyt rippikoulun?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotaan suoraan, että se on täysin perseestä. Tyttöystävästäni tuli uskoon ja nyt seksi puuttuu suhteesta, koska hänen mielestään se kuuluu avioliittoon. Meillä oli hauskaa ja kivaa. Sitten tuli pappi, joka aivopesi tyttöni. Siinäpä se eletään seksitöntä suhdetta molempia harmittaa, jos aloitamme koskettelemaan toisiamme. Minä en luultavasti kestä tätä enää. Sanoin pari päivää sitten suoraan, että elät uskossa, mutta et pilaa elämää tai sitten elät kovassa uskossa ja kärvennyt. Se on henkistä kiduttamista koko touhu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hää pyrkineepi nyt ohjaamaan sinut oikealle tielle kohti jotain oikeasti merktyksellistä ja mittaamattoman palijo arvokkaampaa kuin turhat syntiset maalliset asiat.
=b

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"...molempia harmittaa...". Jotakin on ehkä silloin pielessä.

En kehota enkä käske, vaan kirjoitan vastuuvapaasti ajatusten harkintakäyttöön.

Avioliiton tarkoitus oli ja on edelleen turvata lasten huolenpito. Se on sen perimmäinen tarkoitus myös kristinuskossa, vaikka asiaa on jaariteltu Raamatussa monella tavalla kirjoitettuna aikana, jolloin ei ollut ehkäisykeinoja, ellei lasketa epävarmasti tapahtuva, ehkä molempia ärsyttävä, coitus interruptus, joten ainoana absolut varmana pidettiin esiaviollisista yhdynnöistä luopuminen.
Jos olette vakipari ja sattuisi kuitenkin se tapahtumaan, että tyttösi tulee raskaaksi, hän tuskin lapsesta luopuu, ja ilman Raamattuakin, pappiakin, teologiaakin tms. olet yhteiskunnan lainsäädännön kautta vähintään "yhtä raamatullisesti" elatusvelvollinen, joten lapsen huolenpito on turvattu, ja se, mihin Raamattu pyrkii tuossa asiassa on täytetty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei paijaa.
Sisareni miehen edellinen vaimo oli näitä uskontohörhöjä . Hän suorastaan varasti ruokaa ja rahaa seurakunnalleen mieheltään. Mies ihmetteli , että miksi ei rahat riitä, vaikka teki vielä iltatöitä päätyönsä lisäksi.
Kun toiminta lopulta tuli ilmi, niin akka sai lähteä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse olen uskovainen, mutta kirkosta oli pakko erota, koska se ei toimi oikein. Vaimo on harras katolinen. Meillä on mennyt oikein leppoisasti. Kumpikaan ei tuputa mitään ja kumpikin tarvitsee oman hiljentymishetkensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskonnollisen naisen kanssa on helpompi elää vain siinä tapauksessa, että olet itsekin uskonnollinen ja vieläpä samaa uskontoa. Parisuhteessa viihtymisen tärkein edellytys on se, että molemmilla on sama maailmankatsomus ja samat arvot. Muutoin yhteiselo voi olla kompastelua ja useimmiten päätyy eroon .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommentoin asiaa:

En oikein usk,että kukaan mies kestää uskovaista naista kovin kauaa, jos se koti elämä on vain Raamatusta puhelemista,kuten oli erään vaimoni kanssa,hän hoki melkein kokoajan Ellen Whitestä...
Ja mun elämässä on myös mutakin kuin Raamattu,vaikka olen hieman itsekkin uskonnollismielinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän "lestat"
lue näitä sivuja saatikka kommentteja.Turhaan vaahtosit.Tosin ei nämä uskovat katsoTV:kuin komerossa piilossa.Olen työssä lasten kanssa ja taas kuulin että vaatekomerossa on huopa television päällä ja siitä ei saa kertoa edes mummille paapalle"kukaan"Sääliksi käy lapset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo se on nähty moneen kertaan. Antenni vintillä piiilossa ja tv komerossa tai "piilohuoneesssa". poissa vieraiden ja myös "omien" silmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloitukseni ei ole suunnattu mitään uskontoryhmää vastaan, vaan päinvastoin, sehän nojaa uskonnollisen naisen hyvyyteen ja rakkaudellisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/