Aloita uusi keskustelu

Oliko jeesus Kommunisti?

Aloittaja: Kössi Härmä Uskonto 23.3.2018 05:03

Olen vasta nhyt vanhalla iällä 79v alkanut raamattua koluamaan läpi. Onko se sitten kuoleman pelkko taikka tekojeni katuminen saanut minutr yhtymään tähän urkakkaan. Nimitäin entisenä apukoulun rehtorina sekä nykyisenä urheilijana kautta atleettina olen kerryttänyt suuren omaisuuden. Mutta löysin raamtusta kohdan jossa eräs nimeltä mainitsematon Luukas kertoo että "Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." Aloin miettimään asiaa ja lopputulos oli että kamelihan ei mahdu neulansilmästä millään. Joten rikkaat eivät millään pääse taivaaseen myöskään.

Kuulostaa aika kommuunismilta? Miten muutt ootta tulkinneet kohdan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 144 viestiä

minun mielestä JEESUKSEN pitäisi hävetä kaikkivaltiaan poikana systeemiä ,jossa elävät olennot ovat pakotettuina syömään toisiaan. Eikö alussa ollut inhimillisempää "elossa olomisen "
vaihtoehtoa!!! Tämä on suurin syy miksen voi uskoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

6:21 . Oli lääkäri joka kulki Jeesuksen kanssa . Kirjoitti muistiin tapahtumia sitten . Näki omin silmin mitä tapahtui . Kameli pääsee helposti taivaaseen verrattuna ihmiseen joka riippuu kiinni mammonassa ja kieltää Jeesuksen mieluummin kuin pelastuu . Etsii tämän näkyvän maailman kunniaa ja omaansa eikä niinsanotusti ole hengessä köyhä tai on omavanhurskas joka luottaa omaan kykyynsä pelastaa itse itsensä . Koska Jeesus on taivaassa sinne on vaikeampi päästä ilman Jeesusta vaikka omistaisi koko maapallon . Amen .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeesus oli kommunisti, joka teki toisen tulemisensa 1800-luvulla Karl Marxin hahmossa.

Kolmatta kertaa Jeesus ei tule.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Seuraava tuleminen aiheuttaa alkuaineitten palamisen ja vuoret järkkyy , taivaat kääritään kokoon ja tähdet tippuu ...maajärisee , se on sitä loppu toisille toiset menee taivaaseen toiset ei .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luukas tyytyy vertailemaan rikkaiden mahdollisuuksia heidän omaisuutensa, kamelien, mahdollisuuksiin. Tämän vertailun perusteella ei oikein voi päätellä, oliko Jeesus kommunisti vai ei.

Jeesuksen taivasmallilla ja kommunismilla on tosin se yhteinen piirre, että molemmat ovat mahdottomia tavoittaa.

Ylösnousseen Jeesuksen näkemys lienee, että taivasmallia voitaisiin edes lähestyä pikkuhiljaa jokaisen ihmisen ihmisarvon kunnioitusta opettelemalla. Kommunistit eivät ole omaksuneet tätä näkemystä, vaan he ovat innokkaita ihmisarvolla pelaajia, jotka siirtelevät ihmisarvoa mieltymyksensä mukaan ihmiseltä toiselle.

Käytännön ohjeeksi Jeesus neuvoi opetuslapsiaan menemään kansojen pariin opettamaan ja levittämään lähimmäisen kunnioitusta. Kommunistit eivät levitä lähimmäisen kunnioitusta, vaan jakavat kotimaassaan joillekin ihmisarvoa joitakin nöyryyttämällä.

Tällaisen peruseron nojalla arvioisin, ettei Jeesus ollut kommunisti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neulansilmä tarkoittaa temppelin porttia, ei pääporttia vaan sivuporttia josta kamelin oli todella hankala mennä läpi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä jos suurennetaan neulansilmää noin 3 neliömetrin suuruiseksi?
Kyllä jahve oli rasisti ja paha kommari ja räyhääjä, kaateli pöydät sun muut, ei ollut ainakaan porvari.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommunismi on herätysliike. Liikkeen johtajat löysivät Jeesuksen sanoman puhtaimman ja kultaisimman olomuodon, niin puhtaan ettei sitä saavuta juuri kukaan. Neuvostoliitossa yritettiin turhaan ja lopputuloksena oli valtiokapitalismi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos sinulla on kaksi ihokasta (paitaa), anna toinen sille joka tarvitsee.
Jeesuksen opit ovat osittain samankaltaisia kuin kommunistien, mutta mitään viitteitä valtio-omistamisesta ei sentään löydy. Päinvastoin, keisarille pitää antaa se mikä keisarille kuuluu ja Jumalalle mikä Jumalalle kuuluu.
Ei muuta kuin anna pois vaan köyhemmille sukulaisillesi ja ystävillesi paljostasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tietenkään ollut. jeesus kannattaa ihmisoikeuksia.

Kommunistit ovat tappaneet vainoissaan ainakin sata miljoonaa ihmistä. Valtava määrä ihmisiä on ollut vangittuna väärien mielipiteiden takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ristiretkillä tapettiin, kansallissosialistit tappoivat, kapitalistinen USA on tappanut, niin kuka osaa laskea tapettujen ihmisten määrän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos jäätte sinne vanhaan liittoon ette pääse taivaaseen . Teidän on syytä ottaa tosissaan ja siirtyä lukemaan vaikka Johanneksen evankeliumia ja jatkaa siitä sitten apostolien tekoihin ja ilmestyskirjaan . Teidän ei tarvi lukea sitä vanhaa testamenttia koska se on jäänyt Jeesuksen tultua vanhaksi . Siitä on 2000 vuotta jo kun Jeesus nousi kuolleista . Messias siis . Egyptissä Jeesus kävi kun kuningas Herodes vainosi sitä koska pelkäsi että Jeesus ottaa sen kuninkuuden. Egyptissä on Jeesuksen muistoksi kirkkoja koska hän kävi siellä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Pankki kiimassa säähtöihini

Vuosikausiahan tuo pankki on ehdotellut aikoja sijoitusneuvojalle. Pitävät jonkun aikaa taukoa ja uudelleen, vaikka ilm... Lue lisää...
OLD ENOUGH

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi