Aloita uusi keskustelu

Oletko menossa Herättäjäjuhlille?

Aloittaja: Aito uskovainen Uskonto 3.7.2019 16:26

Vai käytkö useissakin eri ev.lut kirkon alla toimivissa herätysliikkeiden kesäjuhlilla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 45 viestiä

Yllättäen siellä tunnutaan puhuttavan järkeä, toisin kuin suviseuroissa. Nimittäin lehden mukaan herttäjät hyväksyvät naispappeuden, että kaikkien parien vihkimisen, joten jos uskovaisuus kuuluisi harrasteisiin, niin ilman muuta sinne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen jo hereillä. Ei minua tarvitse herättää. Herättäjäjuhlat pitäisi pitää Naantalin unikeon juhlan kanssa rinnan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

En ole teologian asiantuntija, mutta tunnistan Juttutuvan poliittisten kirjoittajien mielenkiinnon yhdistää oma vakaumus ja muitten vakaumus keskusteluun, joka ei johda mihinkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo oli kyllä yhteenveto sinun omista kirjoituksista, kukaan muu ei vedä politiikkaa ja omaa vakaumusta keskusteluun, muut kuin sinä. Keskusteltiinpa vaikka kaurapuurosta, vedät politiikka kortin esiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvänen aika!
Juuri sinä vedät Arinan joka viikko esiin.
Sinun ei ole pakko asioida Arinan liikkeissä.
Sinulla on mahdollisuus asioida Haukiputaan ja Kiimingin Halpa-Halleissa.
Oulun liikkeet ovat suljettu.

Minä ihmettelen sitä laajentumisvimmaa, mikä Halpa-Hallilla oli.
Toppilan liike oli aina täynnä, perusjono kassoilla, mutta piti saada
lisää hilloa. Teollisuuskorttelista (makkarakaupan takana?) ei irronnut elintarvikelupaa, vaan piti siirtya Limingantullin Prisman kylkeen,
joka on nyt pysyvästi suljettu. Oletko Halpa-Hallin asiakas?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaatko kertoa mitkä oppitulkinnat erottavat körtit esim. lestaadiolaisista herätysliikkeestä? Nyt keskustellaan EV.lut kirkosta eikä muista kristityistä.

Tai miksi esim. pastori Timo Junkkaala ei voi toimia naispiispan alla vaan veivaa hiippakuntien välillä? Veivauksen perusteeksi eri hiippakunnille on riittänyt naispiispan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Apostolit opettaa että johtajat on miehiä kotinsa ja perheensä hyvin hallitsevia Jeesus uskoisia. Hyvän tekijöitä eikä pahan. Tää koskee kaikkea Jeesuksen uskoista. Myös nainen voi evankelioida muttei olla saarnaaja tai opettaa. Todistaa voi. Kyllä pitää itse lukea koko uusi testamentti ja siirtää sitä tähän nykyaikaan. Silloinkin oli samoja ongelmia ja harhaoppeja sekä lahkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ny ees josai lähelä ois, vaikkap Koitelisa nii saattas piipahtautua. Mutta ee jassa Nivaalaan saakka lennätää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Piti lukea otsikko kahteen kertaan kun ekalla luin "hirttäjäjäjuhlille". Ottaen kuitenkin huomioon Jessen kuolintavan, virhe ei ollut suuren suuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maan päällä juutalainen Jeesus Immanuel Nasaretilainen joka syntyi Betlehemissä paransi sairaita ja teki hyvää. Ristiin naulitseminen oli juutalaisten tapana silloin maaherra Pontius Pilatuksen aikana. Jeesus kuoli synnittömänä mutta nousi kuolleista kuten oli kirjoitettu Mooseksen ja Jesajan kirjaan ja Davidin. Se on tehty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ristiin naulitseminen oli roomalaisten tapa. Jeesus huudettiin ristille kyllä juutalaisten, toimesta. Mutta ristiin naulitsemisen teki roomalaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on työpaikan bileet eli kyllä. Siellä tehdään syntiä eli, juodaan viinaa ja harrastetaan irtosuhteita. Synnit saa anteeksi, koska suut pysyy kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi