Aloita uusi keskustelu

Näyt profetiat ja ennustukset

Aloittaja: näyn nähnyt Uskonto 25.10.2015 10:25

Onko näkyjä profetioita ja ennustuksia jotka on mielestänne toteutuneet tai toteutumassa minun mielestäni toteutunut on Ilmari Vuolteen ennustus ja nyt toteutumassa Vanhan norjalaisen naisen näky profetia kannattaa lukea .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 184 viestiä

Vihervasemmisto on pyrkinyt ottamaan uskonnon paikan ihmisten päässä. Marxsin ennustukset menivät täysin pieleen. Kommunismi oli vain tuskallinen reitti äärimmäisestä valtiokapitalismia markkinatalouden. Näiden ennustusten epäonnistumisen jälkeen otettiin jo 1970-luvulla ilmastoennustusten ropakanta keinot käyttöön. Nekin ennustukset ovat aina menneet pieleen. Se ei ole ropakannan tekijöitä haitannut, vaan uutta tulee putkesta ja tietysti ne menevät pieleen, koska tosiasioita ei kunnioiteta. Aina nämä ennustuksetmon mukaa suurinta tiedettä. Ainoa muutos on tapahtunut siinä, että vihervasemmiston joukko ei pysty keskustelemaan ennustuksista erimieltä olevien kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän tässäki aiheessa on juttelemista/keskustelua?
Voinen sanoa että, olette jumalharhojenne kanssa väärässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sodomian synti et ympärileikkaus ei pelasta kaikki on Sodoman homoja ja joukkoraiskaajia on tänään toteutunut . Ismail ja muu kuuluu babyloniaan eikä tänne . Haagar on Egyptin orja noita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

minun ennustus on, että SDP ei pysty kokoamaan hallitusta, koska niillä on ongelma omassa puolueessa, Husseinilla tuli käsi kipiäksi kirjoittamisesta, sitä pitää parannella ja Husseinin päätä silitellä, raukka tuli kipijäksi ja on sairaus lomalla, NYYYH NYYYH, Anttikantti karvajalkakin itkee, että mitä siitä lihaverosta nyt tulee, NYYH NYYH

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin unta että Jumalan käsi tuli taivaasta ja otti Suomen lipun pois ja musta aalto pyyhkäisi Suomen yli

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin toissayönä merkillisen unen! Suomessa oli tiet kunnossa, autot halpoja, ruoka oli puoli-ilmaista, poliitikot hoiti hyvin hommansa ja kansa rakasti niitä pissapäitä.. ..sitten heräsin ja tajusin, että näkemäni uni oli täyttä huuhaata ja tuubaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä se on aina ollut. Osa ihmisistä ei usko millään raamatun ennustuksia vaikka pääkopassaan tietävät niiden toteutuvan.
Se on ite piru mikä ihmisiä riivaa valehtelemaan mutta.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luonnon mullistus ja maan vyörymä näin on tullut oikeille profeetoille . ( Kaikki on valetta kun Jeesus on se viimeinen jonka kautta Luoja on puhunut ).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä isosta kirjasta, jota monet sanovat satukirjakdi on paljon ennustuksia toteutunut ja loputkin toteutuu.
Yksi esim. Jesajan kirjasta.24:3-6
Maa tyhjentämällä tyhjennetään, ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
Maamurehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyyja lakastuu. Maan ylhäsetkin maassa nääntyvät.
Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyökänneet iänkaikkišen liiton
Sentähden maa murehtii kirous kalvaa maata , ja sen asukkaat syystänsä kärsivät, sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpöhöpö, tuosta profetiasta puuttu esim. aika milloin sen pitää tapahtua. Minä ennustan, että piakkoin tulee maanjäristyksiä joissa kuolee paljon ihmisiä, ihmiskunta paisuu kuin pullataikina ja ruoka käy vähiin, tulee sotia ja kansakunnat kärsiii, valtioita tulee johtamaan huonoja johtajia jotka tekevät huonoja päätöksiä. Jos nämä profetiat toteutuvat niin minä olen ilmeisesti jonkun jumalan sanansaattaja??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raamattu puhuu maan maanpiirin saastumisesta ja maan luonnonvarojen saastumisesta mutta Puolueet paitsi Perussuomalaiset puhuu vain Ilmastomuutoksesta miksiköhän siksi kun sen nimissä voi tuoda uusia veroja kansalaisten maksettavaksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika kirjassa . 2 aikakirja 24 et juutalaiset murhasi profeetta sakarjan kin 18-19 . Ja muutkin profeetat ne murhasi ja Jeesuksen. Niin ei kannata leikkiä profeettaa kun judet murhaa niitä. Sakarjan ne murhasi kivittämällä niinku stefanoksenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä näitä huuhentaaleja tulee?

Itse uskon: Vain kaksi kättä ja tahto armoton...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/