Aloita uusi keskustelu

Miten pääsen taivaaseen?

Aloittaja: usko! Uskonto 5.9.2019 18:47

Moni pohtii kysymystä, miten pääsen joskus kuoleman jälkeen uuteen maailmaan taivaan iloon. Taivastie alkaa täällä silloin, kun uskomme Jumalan armoon ja johdatukseen. Silloin on varmaa taivaaseen pääseminen. MIten on sinun laitasi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 107 viestiä

Jos sinulla on joskus ollut tai olet hankkimassa Ford merkkistä kulkinetta, niin taivas paikka on varma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

näitä kysymyksiä kysellä ja hollata näillä sivustoilla? Jokainen tekee itse ratkaisunsa ja ongelmatilanteissa meillä on oikein virallinen toimisto, kirkko pappeineen, vastailemaan. Kysy heiltä. Ja siksi toiseksi, meillä on uskonnon vapaus ja uskon asiat saa jokainen pitää omana tietonaan.... Lopettakaa tämä turhan jauhaminen ja keskittykää omiin asioihinne!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika vähän näitä jauhetaan, kun vertaa esim politiikkaan. Hyvä, että joku herättelee ihmisiä , jotka usein panevat kaikkensa vain tätä aikaa varten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Valitsin taivaan sijaa paratiisin jo vuosia sitten. Poikakerhon isopoika lupasi mulle monta vaimoa paratiisissa.

Millaisia tarjouksia te olette saaneet taivas paikoista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taivaassa on tarjolla lapsillekin . Maanpäällä ei saa kaikki aikuisetkaan muuta kuin maksaa veroja ja syvää halveksuntaa. Herää epäilys onko totta , on pelkkä mainoslause kirkollisveroja maksaville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuratkaa Saulia Ukrainaan ryöstöretkille.Luulee että ottaa pienen palan kakkua mutta saakin koko kakun itselleen.Itsenäinen Suomi.Suuren farssin alku ja loppu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

uudet säännöt..
kun kuolet sulle laitetaan panta jalkaan ja seurataan vuosi jos et osaa käyttäytyä et pääse taivaaseen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhurskaat lerssit voivat auttaa koko ihmiskuntaa nousemaan vaikka luinka ylös taivaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse loogisesti ajattelevana en oikein usko että ihminen pystyy kuolemaan synnit anteeksi saatuna. Tai siinä tapauksessa synnit pitäisi saada etu käteen anteeksi ja se olisi minusta ajatuksena hirvittävä. Toki jo tehtyjä syntejä voi anoa anteeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

lueskele vaan raamattua ja etsi porsaanreikiä...ihan kuin lakirjassa toinen sääntö korvaa toisen..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postilaiset on jo matkalla.Palkka lasketaan niin alas ettei ole varaa asua vuokralla .Lehtilaatikoita pitäis saada lisää missä voi yöpyä enne töihin lähetemistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno johdattelu kuten ketjun suosio osoittaa. Olen aika lailla skeptinen negatiivinen pessimistinen ikävä luonne. Epistä meille että juuri uskoa tarvitaan. En oikein ymmärrä mitä hyötyä uskosta on noin mekanistisesti tai pelastumisen prosessina. Miksi Jumala sitä vaatii, herkkäuskoisuutta. Ehkä kyse on siitä, että pitää kannattaa Jumalaa, pitää kuulua samaan puolueeseen kuin Jumala ja äänestää Jumalaa. Tämä uskonvaatimus on siis kuin vaalilupaus? No en päässyt tässä pitkälle. Ehkä jatkan joskus jos Jumala suo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korjaus. Uskonvaatimus on siis kuin vaatimus äänestämisestä oikein, jonka palkkana sitten on taivaslupaus, mikä on kuin vaalilupaus. Joopa joo. Usko näkyy siis Jumalan kannattamisessa, seuraamisessa, lähetystyössä, ristiretkinä, taistelussa uskon puolesta jne. Ja ehkä Jumalasta on kiva kun mahdollisimman moni maan matonenkin uskoo Häneen ja ajattelee ja tekee sen johdosta tai siihen liittyen kaikenlaista täällä maan päällä Jumalan hyväksi. Ehkä kyseessä on kilpailu sieluista muiden jumalien tai sielunvihollisen kanssa? Tai Jumalalla voi olla muuta käyttöä tai etua itseään kannattavista sieluista tuonpuoleisessa? Kyse on siis siitä, että Jumala jotenkin hyötyy tai saa tyydytystä siitä, että ihmiset uskovat häneen ja ehkä tekevätkin niin kuin Hän sanoo ja seuraavat ja palvovat sekä ylistävät Häntä. Uskoa tarvitaan siis siihen. Usko ei ole mikään pelastumisen mekanismi varsinaisesti muuten. Se vain kääntää Jumalan suosion meidän puolellemme. No joo, tämä oli varmasti varsin heikko kerettiläinen ajatuksen poikanen, jolla ei ole merkitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Ay-liitot paras työntekijän turva,ajaa varmasti Posti kiistan niin,että ei tule työntekijöiden palkkoihin leikkauksia.AY... Lue lisää...
Tämä aloitus roskako...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/