Aloita uusi keskustelu

Mikä tai kuka on tämä Jeesus

Aloittaja: raakkeli Uskonto 21.4.2019 20:28

Puhutaan siitä että hän pelastaa mutta kenet? Auttaako hän nälkäistä jolla ruoka loppu tai rahat ei riitä laskujen maksuun. Onhan vertauskuvana ettei taivaan lintujenkaan tarvitse huolehtia kun Herra ruokkii. Onko ketään jota olisi konkreettisesti auttanut olisi kiva tietää. Rukoilen iltarukouksen nukkumaan mennessä vaan nämä vastoinkäymiset ei tunnu loppuvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 94 viestiä

Jeesus on Jumalan Poika, eli Jumala syntyi ihmiseksi ja tuli maailmaan pelastamaan meidät kuoleman rangaistuksesta, sillä me kaikki olemme syntiä tehneet ja vailla Jumalan kirkkautta. Jeesus otti meidän syntimme, laiminlyöntimme, valehtelumme ja kaikki kieroilut ja kantoi ne Golgatan keskimmäiselle ristille.
Jos me, sinä ja minä hyväksymme Jeesuksen sovituksen puolestamme, niin meistä tulee Jumalan lapsia ja perimme iankaikkisen elämän Jumalan valtakunnassa. Se elämä ei ole puurtamista vaikeuksien keskellä, vaan se on täydellistä, sillä enää ei ole kuolemaa, ei vastoinkäymisiä, ei nälkää, ei sairautta, ei kuolemaa, ei tarvita enää sossua eikä mitään tällaista. mitä pahuutta täällä tässä maailmassa saamme kokea. Kun Jeesus kulkee kanssamme, niin emme enää ole vaikeuksien keskellä yksin, vaan hän on luvannut olla meidän kanssamme joka päivä aina maailmaan loppuun asti ja sitten koko ikuisuuden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No me voidaan itse hoidella asiat, ei kai Jeesus sitä sulle tee! Vastoinkäymisiin vot hakea apua sinun paikkakunnalta. Oliko huolia rahasta, terveyden eli muun kannalta. Ihmisillä on paljon huolia nykyään, luen näitä palstoja. Kirkollakin on auttajia, pyydä apua heiltä! On psykiatriakin..jos on hengellisiä huolia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Sinua on nyt johdettu harhaan!
Jo kauan sitten joku kirjoitti sellaiseen suureen pumaskaan, että "otsasi hiessä Sinun pitää leipäsi ansaita"!
Ja nykyaikana sen on hamkalaksi tehnyt viimeaikainen hallitus.
Sitä hikoilupaikkaa ei kaikille ole, ja sitten toitotetaan, ettei sen joka ei työtä tee, ei pidä myöskään syömän!
Kyll' kapitalismi on kaksinaamainen kaveri.
Kapitalismi tarvitsee melko suurta työttömyyttä, voidakseen kyykyttää duunareita, mutta sitten estää kuitenkin tältä tarpeelliseki katsomaansa osaa kansasta elämästä ihmisarvoista elämää!
Duunarilla on koko elämä sellaista , kuin sillä harakalla, on joko pyrstö taikka nokka tervassa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sanotaanko pähkinänkuoressa, että kiukutteleva köyhä tai itsekäs miljonääri. Ei sen väliä. Ei taivaskelpoisia kumpikaan.
Kerran tuli televisiosta ohjelmaa Romanian köyhältä maaseudulta. Siellä ihmiset näkivät todellista kurjuutta, mutta rukoilivat jumalanpalveluksissaan säännöllisesti siitä huolimatta. Eräs mies totesi, että tämä kaikki kärsimys täällä maan päällä loppuu joskus aikanaan ja sitten meillä on mahdollisuus Taivaankotiin ikuiseen iloon ja rauhaan. Hän ei odottanut, että Jeesus tekisi hänen elämänsä täällä helpoksi, vaan että uskonsa kautta hän voi sitten jokus lunastaa paikkansa Taivaassa.
Siinä on se ero. Epäuskoinen vaatii asioita tapahtuvaksi jo maan päällä, mutta tosi vanhurskas keskittyy siihen, että hän vaikeuksienkin keskellä pysyisi uskossa ja olisi sitten taivaskelpoinen kun aika tässä maailmassa jättää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitatko Jeesus nasaretilaista?

Hän on kristillisen moraalifilosofian tunnetuin opettaja. -En tiedä onko hänestä tehty yhtään väitöstutkimusta. Kuitenkin jokainen suomalainen on kuullut hänestä. Jeesuksessa on paljon tutkittavaa ja tutkimuksia tehtäisiin, elleivät uskovaiset tekisi tutkimista mahdottomaksi.

Jeesuksen ansioksi voidaan lukea Perustuslakimme 19 pykälä. Pykälässä mainitaan mm. -Julkisen vallan on turvattava jokaiselle riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulet pettymään haaveissasi, jeesustelija.
Jeesuksesi ei rankaise muita kuin teitä jotka teette elämästänne turhan vaikeaa syntejänne häillessänne. Ja teitäkin vain oman typeryytenne kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiantuntijoiden mukaan Jeesus oli avaruusolento. Seuraa tiedoitusvälineitä, niin tiedät enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos puoletkaan hänen tekemisiksiin kerrotuista jujuista on totta, ei kukaan sen jälkeen ole pystynyt parempaan! Taikuri, paras kaikista, omassa lajissaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähes yhtä hyvä silmänkääntäjä kuin Kuikka-Koponen (Abel Koponen 1833 - 1890).
Jeese ruokki 5000 ihmistä viidellä rieskalla parilla silakalla ja vielä jäi 12 koria tähteitä, Koponen tarjosi taatusti tuoretta kalaa onkiessaan niitä lattian raosta. Eikä onkinut suotta tähteiksi asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iltarukoukset on alku . Jeesusta opit tuntemaan ja lukemalla Raamattua uutta testamenttia sekä etsimällä seurakunta yhteisön missä Sanaa julistetaan. Raamattupiirissä raamattu avautuu yhdessä tutkien paimenen ohjauksessa. Vastoinkäymiset kuuluu elämään ja kaikille niin uskovaisille kuin uskottomille. Ahdistus helpottuu, kärsivällisyys kasvaa, kiitollisuus kasvaa jne. Luopuminen maallisesta antaa iloa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalla on järkyttävää rienaamista Kristusta kohtaan . Jo kristityn ihmisen täytyy tietää kuka vapahtajamme oli tai on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä risti on . Sana rististä on hullutus kadotukseen menijöille . Näin uudessa testamentissa lukee . Joh 14:9 kuka hän on .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voihan Jesus tarkoittaa Jesus Barabbasta. Ei se mitään rienaamista ole. Ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan sama etunimi. Jotkut Etelä-Amerikan maat ja Espanja, Italia ovat "täynnä" Jesuksia. Mariakaan ei ole vain naisen nimi. Sekin on kai sitten rienaamista. Entäs ne ihmiset, joiden nimi on Jesus Maria?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotkut näyttävät kyselevän konkretiaa. Kyllä meistä monet ovat kokeneet Jeesuksen kosketuksen omassa elämässään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun olin hukkua järveen kun joku konna heitti sinne niin kävin pohjassa ihan vartalo suorana ja näin keltaisen veden väri johtuu hiekkapohjasta . Vaikka olin silmät kiinni ja tiesin että nyt mennään . Niin sydämessä oli rauha siellä ihmeellinen järven pohjassa . Aloin nousta yhtä äkkiä pikkuhiljaa pintaan enkä ikinä tajua miten pitkään olin hengittämättä . Nousin ja kun tulin pintaan aloin uida ihan vaatteet päällä laiturille . Ja tämä jengi olisi kertonut poliisille että putosin sinne itse . Perkeleen luonne . Jeesus ei ottanut vielä pois . On se myös ollut muussakin että on tajunnut Kristus meissä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Pankki kiimassa säähtöihini

Vuosikausiahan tuo pankki on ehdotellut aikoja sijoitusneuvojalle. Pitävät jonkun aikaa taukoa ja uudelleen, vaikka ilm... Lue lisää...
OLD ENOUGH

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi