Aloita uusi keskustelu

Kuka näistä on synnittömin, pastori, kirkkoherra, piispa vai arkkipiispa ?

Aloittaja: Topi Sakari Uskonto 8.8.2018 17:26

Siis niinkuin Jumalan silmissä ? Eikös se ole niin, että arkkipiispan pitää olla synnittömin kun on arvokkainkin noin niinkuin virankin puoleista ja pastori voi olla eniten syntinen ? Eikös Enkeleilläkin ole joku hierarkia ? Näin minulle ainakin eilen sanottiin. Eli pastori saa tehdä vielä aikapaljon syntiä mutta arkkipiispa ei ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 87 viestiä

Kyllähän se on niin, että vaikea on maailman uskonnoista valita oikeaa ja väärää. Minusta väkivaltainen tai muut uskonnot teilaavat ovat väärää uskoa, joka korostuu väkivaltana. Jos tuo kysymys esitettäisiin muille kuin kristinuskon kannattajille tulos olisi , niin ... Mielenkiintoista kyllä, Martin Luther, uskonpuhdistaja kannatti kuolemantuomiota. Tämä tulee ilmi esim. Teemu Keskisarjan kirjasta Suomen ainoa sarjamurjaaha Juhani Adaminpoika. En usko synnittömiin ihmisiin. Kuitenkiin uskon Jumalaan, johonkin. Joskus tuntuu että ihmiskunta elää filminauhaa, joka on kirjoitettu valmiiksi. Tuosta Adaminpojasta vielä. Hänelle tehtiin valeteloitus kirveellä, käsi ja kaula poikki ja teilaus. Kumpi oli synnittömin, papit ja piispat, oikeuslaitos, vai hänet valeteloituksen jälkeen Viaporiin muurattuun koloon ? Vaikka hän tappoikin 12 ihmistä vähän yli kuukaudessa, mikä oli kirkon ja päättäjien synnittömyys. Käsittääkseni tällainen ihminen ei ole täysjärkinen, ja silloinkin kirkon ja päättäjien olisi se pitänyt tajuta. Voidaan siis ajatella, että tuomion langettaja on synnillisempi kuin syyllinen tai oppia, uskontoa, tms. seuraaja. Tästä seuraa paradoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ihminen ei ole synnitön. Vanhurskas joka on ollut uskossa ei ole parempi kuin juuri uskoon tullut. Siellä missä raato on sinne kotkat kokoontuu. Eli seurakuntien yhteydessä on ''pahoja'' ihmisiä ja sinne tulee epäuskoisia ihmisiä sekaan jotka haluavat hajoittaa seurakuntaa. Tämä vain on näin. Joku on sinulle kertonut kyllä asian ihan väärin. Evankeliumi on uskon kuuliaisuutta, jota pitää varsinkin seurakunnan tehtävissä olevan noudattaa. Seurakuntien pitäisi laittaa paha pois keskuudesta jos sellainen paljastuu. Näin raamatussakin sanotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella järjestys ja ne ilmestyi myös maan päällä ihmisille joille he toi ilosanoman Jeesuksen syntymästä . Jeesus on enkeleitä ja Moosesta suurempi . Lue uusi testamentti .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän arkkipiispa on synnittömin, joten se voi heittää ensimmäisen kiven, niinhän ne on aina tehneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

On Jeesus . Muita ei ole on vaan syntisiä . Siitä armosta kerrotaan että voi sovituksen ottaa vastaan . Niin pappi kuin kuulijatkin . Papeille on kyllä uudessa testamentissa tiukemmat ohjeet .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en pitäisi Jeesusta mitenkään synnittömänä. Hänhän huijasi ja petkutti ihmisiä silmänkääntötempuillaan sen kun kerkisi.

Sitä on tietenkin vaikea tietää, miten nykyään. Josko olisi parantanut tapansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Synnittömyydestä en tiedä mitään, mutta koska palkka työstä on korvaus puuttuvasta kutsumuksesta, piispa on kyllä aika tenkula.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ammatteja mihin toisilla on ihan kutsumus kuten poliisi , palomies, johtaminen, hammaslääkäri ,lääkärit, urheiluvalmennus, opettaja, tekniikka ...jne. toisille ne on pakollisia elatuksen hankkimiseen ,toisille aitoja kutsumuksia . Taiteilijoita on piraattia,on aitoja,on pakon edestä . Elatus pitää tienata .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä puolisot; kappalaiska, pastorska, ruustinna. piispatar ( status on korkea, ei sovi nimittää piispaskaksi ) !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On sekä miehiä että naisia joten miten nais kabbalaisen miestä kutsutaan ? Yleensä puolisoilla on oma ammatti riippumatta sukupuolesta . Vanhaan aikaan kun oli monta lasta äidit oli kotona imettämässä niitä ja pesemässä pyykkiä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos synnittömyydestä seurauksena on "iankaikkinen elämä" en panisi likoon kenenkään puolesta,sillä kuka tosissaan haluaisi virua ties missä maailman tappiin.
Uskon asiassa tuo paratiisipesti siis jatkuisi loputtomiin.
Kyllä pitäisi olla virikkeitä,ainakin ekalla vuosimiljardilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virikkeitä . Kuten demonit ja himot joihin ei saa tyydytystä . Jano eikä saa juotavaa . Siellä on kaikki kieltäjät pilkkaajat ja erittäin pahaa tekevät sekä ne demonit,pedot ,lohikäärme,kundaliini, noidat ja murhaajat ,meditoijat sekä suuret varkaat ,raiskaajat .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mää katon että nuo on virkoja joihin vaajitaan tietty pätevyys. Nuitten yhtenä pätevyysvaatimuksena on synnittömyys tai jos synnittömiä ei oo hakijoitten keskuuvesa nii sillon vähäsyntisin vettää pisimmän korren. Hakemuskirijelmään hakija liittää syntilistasa vähän niinku kolomena kappaleena joista yksi mennee vaksattuna pyhälle pietarille sinne taivaan portille. Joo uskokaa vaan että taivaaseen ei vieläkään oo sähköpostia vaan kaikki pittää lähettää vaksina. Tulipa mieleen tuosa ku viime kesänä mää kävin vatikaanisa ja torilla innostuin raataamaan paavin kanssa. Mää kyssyin että onko kalija syntiä. No paavi istutti meikäjäppisen kahavilan tuoliin ja tilasi kalijat. Sitte se risti kätesä ja sano latinaksi jottain joka kuulosti ihan ku toripolliisi kuuleeko toripolliisi kuuleeko ja sen jäläkeen paavijäppinen tilasi meille toisetki kalijat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainoa auttaja. Jeesus sanoi että kaikki pahuus on syntiä ja ettei rakkaus tee pahaa toisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voipi olla niinkin, että tällaisessa keskustelussa synnittömiksi haluavat leimautua vai aloitteen tekijät ja eräät keskustelijat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huijariporukka neliportaisella arvoasteikolla, kyllä suomella on vielä pitkä matka eurooppalaiseksi sivistysvaltioksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla. Jokainen, joka kääntyy Jeesuksen puoleen ja pyytää laittomuuksiaan anteeksi, saa anteeksi. Ei kuitenkaan näillä asioilla voi leikitellä, sillä Jumala tietää ja tuntee meidän sydämemme tilan, ollaanko vilpittömästi niitä anteeksi pyydetty. Kääntymyksen jälkeen seuraa parannuksen teko, jossa Jumalan Henki auttaa meitä voittamaan synnin. Ei meistä kuitenkaan tässä ajassa täydellisiä tule, vaan vasta kun Jeesus tulee toisen kerran noutamaan häneen uskovat, niin silloin tämä kuolevainen muuttuu kuolemattomaksi. Silloin saamme kirkastetun ruumiin, jossa ei enää synti asu, eikä sairaus vaivaa, eikä kuolema enää kohtaa Jumalan pyhiä. Jumalan tulevassa valtakunnassa ei ole enää mitään epäpyhää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

193 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Mistähän johtuu kaunasi oikeasti ay-liikettä kohtaan? Olet työnantaja joka on määrätty lakituvassa maksamaan lain mukais... Lue lisää...
tämä on jo vainoamis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/