Aloita uusi keskustelu

Käytkö kirkossa?

Aloittaja: Pyhä asia Uskonto 8.3.2018 13:35

Käytkö ahkerasti kirkossa. Minusta siellä on rauhaa ja saa kuulla, mitä Jumala puhuu sanassaan. Saa voimaa ja valoa elämään. Mitä ajattelet asiasta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 52 viestiä

Jotkut harvat papit vielä tietävät kertoa kuulijoille, miten voi päästä taivaan kotiin, valtaosa papeista ei tiedä sitä itsekään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävin viime tiistai-iltana Oulun tuomiokirkossa RY:n järjestämissä seuroissa.
Käyn myös joskus jumalanpalveluksessa ja urkukonserteissa. Joulukonsertit ovat myös minulle mieluisia, muta mistään "hienoista Requem (vai mitä lienevät) -kiekutuksista" en välitä. Muutenkin menen konsertteihin kuuntelemaan musiikkia, enkä näkymään, muka sivistyneenä ihmisenä. Pidän myös pienistä lapsista, mutta en kirkkokonserteissa, koska en mene sinne lapsen parkumista kuuntelemaan, vaan rauhallista musiikkia. Rauhallinen urkumusiikki on parasta musiikkia mitä olla voi, mutta valitettavasti meillä on myös muutamia "jäähalliurkureitakin", joiden "improvisointi" on lähes ahdistavaa, täysin jumalanpalveluksiin sopimatonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jep, käyn kirkossa kun on pakollisia hautajaisia. Kirkko ahdistaa jo ajatuksenakin saatikka joku uskonto😮

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ahdista kirkko. Ahdistaa synti ja pahuus. Raamattu puhuu pahantekijöiden ahdistuksesta ja tuskasta. Heti helpottaa kun lopettaa pahan . Risti on sitä varten että polvistutaan jättään taakat Jeesukselle joita ei jaksa itse kantaa. Pitää katsella Jeesusta eikä ihmisiä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

siunaustilaisuuksissa ,tunnenkin ahdistusta mennessäni kirkkoon.Rauhan ja hyvänolon tunne kaukana.Vissiin liian pyhäpaikka syntiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Just oikee paikka . Jeesus tuli syntisiä pelastamaan. Sun puolellasi . Pahat asiat ja henget vaivaa mutta Jeesus Voitti Ne jo. Jeesus on suurempi. Jos on esim.varastettua tavaraa kannattaa laittaa pois ja palauttaa jos voi. Jos on seinillä noitajuttuja kannattaa polttaa ei seiniä vaan noitatavarat . Ahdistukset poistuu. Rukoilet vaan ääneen että Jeesus Anna anteeksi ja auta amen. Voi vastustaa pahaa laittamalla se pois. Jeesus haluaa että elät. Päätä elää. Lue uutta testamenttia niitä on monen värisillä kansilla. Noituus ahdistaa joten polta noitakamat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varas enkä noiltakaan,ihan rehellinen ja kelpo kansalainen turhan herkkä kuitenki.Rauhaa ei kirkko kuitenkaan anna.Nuoruudessa peloteltu Jumalan rangaistuksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tunnen rauhaa siellä
Varsinkin jos puhe on oikeasta elämästä.
Kaikesta huolimatta on jokin suurempi voima meitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rukoillen päivittäin että nämä kolme viisasta miestä auttaisivat kansaa aktivitoitumaan työn äärelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirkko eli seurakunta on siellä, missä kaksi tai kolme kokoontuu Jeesuksen nimessä tutkimaan Jumalan sanaa, rukoilemaan ja ylistämään Jumala hänen ihmeellisestä armostaan meitä langenneita ihmisiä kohtaan. Kyllä haluan palvella Jumalaa elämäni loppuun saakka ja sitten ikuisuudessa aina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyn, mutta tekisi mieli käydä enemmänkin. Usko antaa voimaa, toivoa ja valoa elämään, auttaa selviämään kun on vaikeaa. Tuo myös paljon iloa kun uskoo.

Minusta on ikävää ja väärin, että jotkut jotka eivät kuulu kirkkoon ovat ottaneet asiakseen pilkata uskovia tai muutenkin kirkkoon kuuluvia ihmisiä. Osoittavat paheksuntaa ja ylistävät itseään ja omia arvojaan muita vastaan vain sen takia ettei itse kuulu kirkkoon.
Te elätte omaa elämäänne, huonoja ihmisinä olette jos pidätte itseänne ylempänä kuin muut. (Koskee vain uskovien haukkujoita).
Minä en pilkkaa enkä ajattele jotain pahaa heistä jotka eivät kuulu kirkkoon. Minusta he ovat ihan samanarvoisia, tavallisia, hyviä, ihania ihmisiä kuin nekin jotka kuuluvat kirkkoon. En näe siinä mitään eroa ihmisessä, ihmisyydessä tai arvossa. Kaikkien pitää saada uskoa elämässään mihin haluaa.
On siis vain henkilön omasta luonteestaan kiinni - ken on vahva, ei ole tarvetta päteä eikä ajatella toisista halveksuen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi