Aloita uusi keskustelu

Joulu saapuu

Aloittaja: kössi härmä Uskonto 2.10.2019 18:37

Oletko valmis.. kaupoissa näkee nyt jo laittelevan joulu koristeita ym.. näytille,kiva. Vieläkö saatas joulu musiikkia niin päästäs odotteleen joulua. Ps. jouluun 1kokonainen kuukausi enään hoksasko tupalaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 29 viestiä

Nyt sotket tosi pahasti kapitalistisen kulutusjuhlan ja herramme vapahtajan syntymä juhlan. Miten sinulle on käynyt NOIN? Silloin ei majatalossa ollut sijaa, kun Jeesus syntyi, vaan joutui synnyttyään vietäämään aikaansa tallissa eläinten ruokintakaukalossa jossa oli olkia pehmusteena.

Tämä on joulun perimmäinen sanoma jollaista joulua sopii kyllä odottaa. Kapitalismia kieroiluineen ihmisiä halventaen ei tarvitse odottaa! Se on meidän riesanamme vuoden jokainen päivä kellon ympäri. Jouluna lauletaan kirkoissa HOOSI ANNAA! toivottavasti myös kodeissa joissa ei ele kapitalistiset ovet ikkunat ja seinät.

Vaan koti on rakennettu siten miten Jeesus siten aikuistuttuaan ihmiskunnalle on opettanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kauniisti kyllä timppa nyt kirjoitit . . pikkuista vaille kyyneleet naisihmisen silmäkulmiin sait.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joulupukin reki on peruskorjattavana, osa osista lähetettiin Hollantiin korljattavaksi, suomesta ei enää löytynyt ammattimiestä. Saa nähdä ehtiikö osat Joulukuuksi, reki pitäisi vieleä keretä kootakkin, ja se on pikkutarkkaa työtä, Museovirasto valvoo silmä tarkkana, ettei vanhaa rekeä mitenkään muuteta ja kustomoida.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Niin siirtyivät veronpalautuksetkin aikaisemmiksi. Niiden joulumyyntiä piristävään vaikutukseen ei kannata liikaa luottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etunoja. Onhan sitä ilmestynyt jouluisia valoja myös taloihin ja syyskuussa jo ja se on kyllä liian aikaista. Kukin elää omalla tyylillään kylläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siirsit maalia. Alunperin oli kyse kaupoista, ts. kaupallisista ilmiöistä. Mutta, meilläpäin ei ole ilmestynyt vielä jouluisia valoja. Tottakai pelisääntöjä muuttamalla keskenkaiken voidaan osoittaa omaa erinomaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se on vuosia aloitettu lokakuussa, taitaa olla viime vuosituhatta kun aloitettiin vasta marraskuussa. Ei minua haittaa ihan rauhassa voi joulua laitella ja katsella tarjontaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montakohan mainosta läpäisee alitajuntani ennen kuin joulu on selätetty?

Viime pyhänä ihan vaan mielenkiinnosta laskin mainosten lukumäärän Tanssii tähtien kanssa -ohjelman mainoskatkoilla. Ja valehtelematta semmoset 80 kaupallista tiedotetta pakkokatselin. Eli puolet ohjelma-ajasta oli pelkkää mainosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänä jouluna me vietämme koko suvun kera Paraisten huvilalla joka on liki 100 vuotta jo vanha. Lahjoilla emme ole pröystäilleet koskaan ,vain yksi lahja kutakin kohti.Krääsää ei meillä ole koskaan ostettu ,vain laatu tavaraa. Joulu laulut hengelliset laulut joulu ruoka oikea kuusi sekä aidot party lite kynttilät , sauna ja se harrastunnelma antaa Paraisilla sen oikean suomalaisen porvallisen joulun tunnelman. Meidän suvussa on aina muistettu se ,että se on Jeesuksen syntymä juhla eikä mikään lahjojen jako tilaisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jee! Eikös tässä kuussa jotkut pidä jo pikku jouluja? Mulla on ekat lahjat ostettu ja paketoitu.. Joulukortteja askarrellut ji hyvän tovin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan siinä vielä Itsenäisyyspäivä välissä. Silloin saa luvalla juoda, katsoa tuntematonta sotilasta ja linnan juhlia, naiset voi taas uusia vaatekaappinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kertoa. Miksi pitää katsoa täysin keksitty tarina tuntematon. Onhan joka maassa sodittu. Suomalaiset on ollut kristittyjä siksi vainottuja varastaminen on syntiä venäläisellekin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joulu saapuu joka vuosi niinkus kesä, syksy, talvi kevät.

Mun allakassa joulu on 24.12 että on kait siihen hieman pitempi aika kuin yksi kuukausi....jos nyt itte osaan enää laskea.
Periaatteessa se ja sama. Joulu tulee sitten kun tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille