Aloita uusi keskustelu

Ja se mikä pysyy, on muutos!

Aloittaja: Kaatopaikan vahti Uskonto 30.11.2016 19:35

Sanotaan, että ainoa pysyvä asia on jatkuva muutos ja siihen on vaan sopeuduttava.

Muistan lapsuudesta naapurin pihamaan, joka oli jatkuvan muutoksen kourissa. Pienrakennukset vaihtoivat paikkaa, ryytimaa ja kasvihuone eivät saaneet juurtua mihinkään, nurmikko oli aina vaiheessa ja perennat hyppelivät pitkin pihaa. Ei milloinkaan valmista, ei milloinkaan hyvä! Minä ihmettelin mutta en ihmetellyt ääneen, mietiskelin hiljaa itseni kanssa.

Nyt näyttää, että meidän yhteiskunta ja työelämä on ihan samassa tilassa kuin naapurimme pihamaa silloin lapsuudessani. Jatkuva muutos eikä milloinkaan riittävä?

"Kuulkaa. Se nyt vaan on niin, että maailma muuttuu ja myöskin nää työn tekemisen tavat muuttuvat. Tämä koskee nyt meitä kaikkia:"

Mutta, ei se riitä selitykseksi, että "maailma muuttuu". Ei maailma muutu, jos sitä ei panna muuttumaan.

Että sitä kysyisin juttutupalaisilta, että mikä teidän mielestä on kaiken muutoksen takana,
miksi kaiken pitää koko ajan muuttua? Ihanko vaan muuttumisen takia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 13 / 13 viestiä

Hyvin pitkälle syy-yhteydet on maailmanlaajuisen markkinaviidakon muutoksissa. Jos niihin ei vastata, pudotaan puusta. Näin on ollut ja näin tulee olemaan, halutaan sitä tai ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jon ei mikään muu ole pysyvää ,niin hallituksien tekrmät ,vero,sun muut lisämaksu,jotka he sanovat väliaikaiseksi ovat niin perusteellisen pysyviksi jääneet!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen maailma, opetti eräs guru. Tarkoitti että se mitä ymmärrän maailmalla on hyvin subjektiivista. Jos haluaa muuttaa maailmaa, on opittava ajattelemaan täysin uudella tavalla. Se ei ole helppoa sillä siinä joutuu hylkäämään itsensä ja mitä enemmän yrittää sitä enemmän sama vanha minä vahvistuu. Kuin nostaisi itseään hiuksista ilmaan. Voi se silti onnistua, joskus niin että antaa muun kuin tuntemansa maailman muuttaa itseään. - Ehkä. Mun maailma luhistuisi kassan jo pelkästään tv-ohjelmien ja Juttutuvan seuraamisen lopettamisella. Mitään maailma ei enää olisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

vanhasta aloituksesta koko viestiketjun ja laittoi tämän uutena aloituksena, päiväys 30.11.2016

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ootko kuullu semmosta sanaa kuin vuoroviljely? Tekee viljeltäville kasveille hyvää vaihtaa paikkaa ja välillä antaa olla kesantona.
Sen sijaan en ymmärrä miksi kasvihuone ja piharakennuksetkin vaihtoivat sijojaan, olisiko naapurisi ottanut vuoroviljelyn liian kirjaimellisesti? Veikkaisin kuitenkin huonoa pihasuunnittelua tai sen puutetta.

Muuten kyllä ihmettelen samaa, itelle riittäsi pienemmätkin muutokset. Toki kehitys kehittyy mutta ketä se palvelee. Niitä jotka osaavat ottaa itselleen maksimaalisen hyödyn. Henkilökohtaisesti minua hirvittää se väliinputoajien joukko joka ei tiedä missä mennään. Osittain kuulun itsekkin siihen ryhmään, ei mua enää kiinnosta ottaa selville kaikkia koukeroita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

uusi uskonto, MUUTOS ? Miten valitsit tällaisen kategorian, vai luuletko, että saat tällä enemmän vastauksia ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laitoin muutoksen uskonto-kategoriaan koska kaikki vannovat jatkuvan muutoksen nimeen ja oikeastaan kukaan ei osaa kertoa syytä, miksi jatkuvasti on muututtava. Kyse on siis mitä suurimassa määrin uskonnosta ja uskosta muutoksen pakollisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toimistolla sanottiin, että meidän muuttua takaisin 50-60 - luvulle... Ja jäädä sinne, eikä koskaan muuttaa mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille