Aloita uusi keskustelu

ISRAELIN BOIKOTOINNISTA RANGAISTAVAA

Aloittaja: Ajatteleva Tekijä. Uskonto 8.1.2019 17:51

Yhdysvaltain senaatissa on vireillä lakiesitys, joka vahvistaisi osavaltioille oikeuden rangaista Israelin boikotoinnista. Vastaavia lakeja on jo säädetty 26 osavaltiossa ja 13:ssa sellainen on vireillä. Yksi demokraateista, Ben Cardin ajoi vielä jyrkempää lakia, joka olisi kriminalisoinut osallistumisen kansainvälisiin Israel-boikotteihin. Että tällainen maailman vapain valtio. Mitä mieltä olet asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 83 viestiä

Jos ei Israelia boikotoi niin hyväksyy valloitus-sodan kritiikittä ja tuomitsematta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Israelilla ei ole,kuin yksi YSTÄVÄ,loput ovat vihollisia!
Vaikea tapaus,koska haluaisin nähdä sen ajan,jolloin nykyiset "viholliset" ovat Israelin asiakkaita!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Israel ja USA estää terrorismin leviäimisen kokonaan vaikka niitä Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea ym. kaikn tavoin terroristeja yrittää auttaa. Esim. Lähi-idän valtioista ovat terrorismin harrastajia moni ja eikä ne yritä edes peittää sitä. Turha täällä on märistä pehmeistä arvoista kaiken kylläisyyden keskellä USA:n arvoista. Rumppi kyllä antaa terroristeille lisää narua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis Israel ja USA estävät terrorismin leviämisen kokonaan?! Milloinkas tällainen ihme tulee tapahtumaan ja miten esimerkiksi USA:n vetäytyminen Syyriasta (ja kenties myös Afganistanista) tulee edistämään tätä asiaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllähän monet terroristijärjestöt ovat saaneet alkunsa USA.n tuella. USA on itsekin terroria harjoittanut, samoin Israel. Turhaan itse märiset noiden maiden puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän tämä on Eurooppalaisten etu, varsinkin suomalaisten etu Israelin olemassaolosta vahvana ja USA: suojeluksessa. USA ei ole puhdas pulmunen, mutta ainut valtio Israelin ohella joka rajoittaa psykopaattien toimintaa, jota harjoittaa moni valtio. Jos nämä ns. roskat näkee läheltä, varmasti mieli muuttuu, kannustan ihmisiä tekemää exterme matkoja silmien aukaisemista varten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

USA on vetäytymässä Syyriasta ja jättämässä homman siellä kesken, eli ISIS:lle jää edelleen tukialueita itäiseen Syyriaan. Toinen ongelma on, että Israelin terrorismin vastainen toiminta on kohdistunut pääsääntöisesti sellaisiin järjestöihin (Hamas ja Hezbollah), jotka eivät tee iskuja Euroopassa. Mikä siis on "varsinkin suomalaisten etu Israelin olemassaolosta vahvana"?

Israel on sinusta siis USA:n ohella ainut valtio, "joka rajoittaa psykopaattien toimintaa". Eivätkö eurooppalaiset valtiot harjoitakaan terrorismin torjuntaa?

Missä maissa niitä psykopaatteja ja ns. roskia erityisesti esiintyy, joissa meidän pitäisi matkustella silmien aukaisemista varten?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jordaniassa on koulutuskeskuksia Syyrian sotaan lähetettäviä taistelijoita varten. USA on tukenut tätä toimintaa ja osallistunut näiden joukkojen aseistamiseen Saudi-Arabian ohella. Hämmästyttävintä asiassa on se, että sen jälkeen kuin iso osa noista joukoista osoittautui jihadisteiksi, niin tukeminen jatkui vielä pitkään. Miten tällainen tukeminen on rajoittanut jihadistien toimia tuolla alueella? Syyrian sodasta löytyy tarkempaa tietoa, kun tutustuu Max Blumenthalin ja Robert Fiskin aiheesta kirjoittamiin raportteihin. Kumpikin on länsimaisia ja arvostettuja lehtimiehiä. Myös Robert Kennedy Jr:n kirjoitus aiheesta Politico lehdessä on valaiseva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amerikkalaisista rahamiehistä merkittävä osa on juutalaisia liikemiehiä, jotka hankkivat bisnestä ja arvostusta lahjoittamalla merkittäviä summia USA:n molempien puolueiden toimintaan. Siksi myös Israel ja israelilaiset ovat aivan erityisasemassa. Tämä näkyy jopa Israelin julman politiikan yliymmärtämisenä ja Israelin armeijan valtavana varustamisena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Israel USA:n etuvartio Lähi-Idässä eikä ole USA:n vallanpitäjien edun mukaista, jos usalaiset alkavat kritisoida liikaa Israelin harjoittamaa laitonta laajentumispolitiikkaa.

Siksi Israelin vastaisia mielenosoituksia ja boikotteja yritetään rajoittaa jopa kieltämällä ne lailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten voikin kahdella valtiolla, Israelilla ja Irlannilla, olla niin eri tavoin vaikutusvaltaa Yhdysvaltojen harjoittamaan politiikkaan. Yhdysvalloissa on yli 30 miljoonaa irlantilaista sukujuurta olevaa asukasta, mutta ei sieltä ole odotettavissa tyhjää puhetta kummempaa apua Irlannin kysymyksen ratkaisemiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä vasta mielenkiintoinen näkemys "vartioasemasta", joka takaa sen, että "eurooppalaiset voivat näinkin rauhassa vielä elellä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Irlannin on hyvä kuulua Englantiin mutta pysyä silti omana persoonallisena kulttuurimaana , kuten skotlantikin on erittäin persoonallinen omanlainen vapaa silti pysyy Englannissa . Se on turvallisinta taloudellisesti. Asiasta ovat erimieltä mutta ehkä pääsevät sopuun . Irlannin pitäisi rakentaa asuntoja nuorille eikä tapella .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainoastaan Irlannin saaren pohjoisosa (Pohjois-Irlanti eli Ulster) kuuluu Britanniaan (ei siis Englantiin), etelässä on ihan itsenäinen Irlannin tasavalta eli Eire. Irlanti on siis jaettu maa, asia mikä yleensä tuppaa unohtumaan silloin, kun puhutaan jaetuista maista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei usa-fania kiinnosta moinen pikkuseikka.
Onhan se nimikin niin samanlainen, molemmat alkavat I-kirjaimella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Islamilaisia valtioita vois myös rangasta. Miksikä Arabi miljardöörit ja Juutalaismiljardöörit eivät riitele?
"Raha Ratkaisee." ja voittaa pahan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi