Aloita uusi keskustelu

Voitte naispesäpalloilijat pelata minun puolestani tyhjille katsomoille

Aloittaja: Mitähän seuraavaksi asian tiimoilta keksitään? Urheilu 4.7.2019 17:32

Nyt meni tämä me too-höpötys jo totaalisen yli. Haastattelussa vuoden 2018 pesäpalloilijaksi valittu Virpi Hukka toteaa, että jotkut tulevat katsomoon vain sen takia, että katselisivat heidän perseitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 35 viestiä

Tässä aikojen saatossa olen kuullut naisten suusta milloin pyöräilijöitten, pikajuoksijoiden, etc. etc perseet ovat olleet niin mainioita. Tässä kyllä pata kattilaa soimaa, naisillahan on vaistomaisesti tapana usein arvioida uroot päästä varpaisiin ja varpaista päähän, kun eteen miessukupuolen edustaja osuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myönnän katsoneeni naispelaajien uhkeata muotoja ja peli on jäänyt seuraamatta. Haittaako tuo kettää? Toivon, että pelivaatteita ei muuteta, tai jää pelit seuraamatta, kunse pallon pieksäminen on muuten tylsää kohellusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ovat näennäisen ölövinään, kun linssin lähietäisyydellä esittelevät muodissa olevia äärikokoisia perseitä.Niiden verhoamista ei ole modernia verhota hehtaarin kokoisilla alushousuilla. Pelkkä naru on super coolia.
Nähellään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin katotaankii, mutta keltä se on pois ja kuka sitä pallin heittelyä viittii katsoa, jos edes ymmärrä pelin sääntöjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No, siinä meni sekin huvi. Pitänee pysyä pois naisten pesispeleistä, kun meitä ei sinne suvaita. Hommatkoon rahansa muualta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta miesten painikin on miellyttävää katsottavaa, kun kaksi nurmoolaista homoa vääntää matolla ja pieree kilvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naisten jääkiekko on kyllä paljon mielenkiintoisempaa kuin naisten pesäpallo, mutta arvelen, että se ei kuitenkaan johdu siitä, että heillä, kuten miehilläkin, on melko paksut turvavarusteet myös housuosiossa pelin luonteen takia. Ei sitä pesäpallotikettiä tarvitse ostaa, että näkisi somia naisten muotoja.

Myös naisten futis, ainakin juuri nämä mömmömkisat, on ihan jännää spektaakkelia, ja kyllähän siinä naisten muodot erottuvat jo selkeämmin kuin jääkiekossa, mutta en sitä noitten takapuolimaisemien takia seuraa, vaikka täytyy myöntää, ettei se ollenkaan haittaakaan, sööttejä peppujahan ne on, ja edustavia tissinmuotojakin on, vaan sen takia, että se on niin vauhdikas taktiikkapeli, jossa myös yksilösuorituksilla on suuri merkitys, se vain on niin joukkuepeli kuin vain joukkuepeli voi olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katselen vain, mutta en koske, onko suomi jo näin sairas maa, säkki päässäkö siellä pitää katsomossa olla ? ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä siinä miesten yleisurhelulajeissa naisille on katselemista, kun joka urheilijamiehellä pullottaa proileri komiasti housussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jotku oliot peittää itsensä päästä jalkoihin asti tummilla vaatteilla, ei ainakaan perseet vilku eikä kukaan vahtaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joo, kun peliä menee seuraan, niin vissiin pitäs taivaalle katella, että pelit jää nyt kattomatta, kyllä ne perseet siellä kuitenkin vilikkuu, tai pelailkoon vain keskenään pelaajat ilman katsojia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kyllä seuraa pesäpalloa sit yhtään, mutta ainoa syy miksi voisi käydä pelejä katsomassa on juurikin nätit naisten takapuolet.
Sama syy miksi katson rantalentistä, vain naisten, en miesten. Kuten kolmiloikkaa, korkeushyppyä ja pituushyppyä: aina vain naisten lajeja. Naiset vain ovat kauniita ja niitä on kiva ihastella. Miksi tästä suuttua? Naisethan pukeutuvat tarkoituksella lyhyisiin hameisiin ja antaviin paitoihin, jotta herättäisivät miesten huomion. Uskon että jos laitettaisiin kaksi täysin päinvastaista miestä: olutmahainen setämies ja atleettinen pitkä komistus tuijottamaan naista kaupassa hymy huulessa, niin setämies sais paheksuntaa ja tämän toisen tapauksessa nousisi naisella puna kasvoille ja oltaisiin niin mielinkielin ja puhelinnumeroa tyrkyttämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perseitä näkee netissäkin, ei tarvi sen takia ostaa pääsylippua eikä matkustaa johonkin katsomoon pahoittamaan jonkun mieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/