Aloita uusi keskustelu

Vapaaottelu tai paini

Aloittaja: Onko urheilua Urheilu 6.2.2018 11:41

Normi nyrkkeily hanskat kädessä ja pääsuojus päässä vielä menettelee. Mutta tämä vapaa paini tai vapaaottelu, ihan sama miksi sitä kutsutaan, on sairasta hommaa koko touhu. Tuomarilla kaikki valtit keskeyttää tai päättää ottelu, mutta jos on myös tuomarilla järki kadoksissa. Mitenkähän näiden ottelijoista järjenjuoksu toimii kun ura päättyy. Jatkuvat päähän kohdistuneet iskut ei varmaankaan lisää sitä järjenjuoksua eli mielestäni tämä moinen touhu pitäisi lailla kieltää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Kamppailu-urheilua puhtaimmillaan, erotellaan jyvät akanoista. Vapaapaini taas, jos puhut jenkkiversiosta, on puhtaasti näyteltyä akrobatiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä ovat tosi miesten koitoksia. Kehään ei ole pelkureilla asiaa. Tällainen viihde on kuulunut kansalle kautta aikain, eikä loppua näy.
Erittäin kovakuntoista porukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paini on hyvä laji, murra en itse harrasta tai ole harrastanut. Nuo muut hyttysten huitojat taas eivät ole kuin väkivaltaa lietsovia itsestään epävarmoja pikkupoikia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vapaapaini on maineikas olympialaji suomalaisillekin. Siinä sallitaan otteet myös jaloista . Kreikkalaisroomalaisessa otteet sallittuja vain ylävartalosta.

Vapaaottelu aivan sairas laji. Ihmetyttää miten siitä tehdään hovikelpoinen kun tuota "urheilua" toimittajatkin käsittelevät kuin minä tahansa lajia.
Kaikenlaiset lentopotkut päähän sallittuja. Siitä ottavat esimerkkiä Helsingin asema-aukion ja muut pahoinpitelijät.
Äijä makaa kanveesissa ja hajalla reisin toinen päällä takoo kahta puolin kuin vierasta sikaa.
Aatteleppa ite ! Mikä tekee tuosta urheilun ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä tuollainen "urheiul" ei ole mitään urheilua. Mutta ei sitä laki kiellä, vaikka jompikumpi, taikka molemmat siinä saa pahojakin vammoja. Ja "tuomari" (pyöveli paremminkin) ei ole mistään vastuussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomari todellakin kuten mainitsee on pyöveli. Kävin myös katsomassa klipin Iltasanomissa ja olikohan tuomari tällä kartalla laisinkaan. Videolla kaksi naista takoo toisia. Selkeästi nähtävissä että eivät ole samaan sarjaan mitenkään kuuluvia. Mikä hurjinta kisan voittanut tuulettaa viimeisen päälle ja käy vielä taputtelemaan maassa verissäpäin makaavas vastustajaansa ja ilme kuin teurastamalla. Hyi hitto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotkut miehet saavat kiksinsä katsomalla väkivalta"viihdettä" elokuvista ja jotkut katsomalla ihan livenä. Ja onhan sitten vielä nämä miehet jotka saavat kiksinsä osallistumalla sotaleikkeihin värikuulapyssyillä. Jotenkin nolottavaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinhän ne saa kiksejä ja jotkut muka siitä kun saavat hakata toisia ja jotlut jopa tykkää ottaa kuonoon. Sairus kait se on sekin. Ei ole heteromiehen hommaa kun hikiset aikuiset -MUKA- äijät halailee toisiaan. Koulussa joskus ollut itsepumuolstusta ja en tykkää miehistä niinkuin nämä jotlut hajuherneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilta-Sanomien sivulla oli moisesta lajista videonpätkiä. Touhu oli sitä luokkaa että minut se ainakin järkytti. Olen myös sitä mieltä että tämä ei mene enään urheilusta eli on jotain aivan muuta. Kuten iltiksen sivuilla näkyy niin naiset ottelee ja hullun miltei raivon partaalla hakataan toista. Olisihan myös tämä ottelija voinut keskeyttää koko homman kun vastustaja oli niin alakynnessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Etelä-Karjalan maakuntaan. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Tuo auton jumalointi on vain sinun näkemyksesi autoista sinua enemmän ymmärtävistä. Neutraloidaanpa keskustelu siirtäm... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi