Aloita uusi keskustelu

Valkian kaupunnin kisat

Aloittaja: Voi että! Urheilu 15.8.2019 03:47

Mitenkä se Pyrintö taas mokaili joka sektorilla? Oli hyviä urheijoita ja suorituksiakin mutta järjestelyt tasan penkin alta:
-aikataulut petti pahasti; kisajohtajan olisi pitänyt priodisoida Topin SE juoksuyritys: ajallaan tehtynä superkeli, nyt ilma viileni ja alkoi tuulla varttia ennen juoksua; lisäksi se satasen oottelu oli turhaa energian haaskuuta
-yleisöllä mätti, ehti kyllä kusella käydä erien välissä
-selostus: Armias että, silläkin olisi saatu jotain tunnelmaa; kilpailijat olisi voitu esitellä paremmin ja tarkemmin (vääriä nimiä), koska ajasta ei ollut puutetta
-ylipäänsä sähinää ja tarinaa sinne puhujapönttöön; Iin yrityksen kisoissa ei käynyt koskaan aika pitkäksi.., Hännisen ääni ja innostus selostajillekin (vaikken sitä muuten äänestä!).
-yleinen draama: kentällä ja juoksuissa pitäis olla koko ajan lajit menossa, ja siellä kuuluttajat
-musikki oli ihan eläkeläisten kerhosta, ei kyllä.tsemppaa nykyurheilijaa
-teknologiakaupunnissa ei edelleenkään pelaa digisysteemit,,; ei väliaikakelloa maaliviivalle, keihäät roudataan käsin heittopaikalla, ja eipä sitä kuvaakaan juuri screenillä näkynyt, ooppaheijaa...
-Summa summarum:'2 vuotta.sitten oli kauhee tuuli ja osanottolista ei ehkä näin staramainen, mutta kisat oli mahtavat - kaikki pelasi kuten "isoissa kisoissa". Nyt oli täydellinen keli ja paljon staroja. MUTTA: kun ei kisafiilistä niin sitten ei. YU fanina tulen jatkossakin seuraaman ja maksan mielelläni tuon 15€ lipun! Vaan entäpä se asialle vähempi vihkiytynyt? Sattaa palloilu houkuttaa..., ja sitä kautta lajikin käydä entistä vieraammaksi. Entäpä kun etelässä ymmärretään ettei Oulussa ole enää toimivaa kisaorganisaatiota? Oliko 2016 vikat Kalevankisat Oulussa?Miksi Kuivasjärven Aura ei ole mukana pippaloissa? Ehkä Oulun viimeisten YU seurojen kannattaisi vetää enempi samaa köyttä?
-Notta ehotan:
1. Kattokaa se tekniikka eellispäivänä, eikä.15 min.kisojen alkua.
2. Hommatkaa lajiryhmiin puhevalmiit ja asian tuntevat selostajat.
3. Sellanen kisajohtaja, joka uskaltaa ottaa vastuun aikataulumuutoksista, niin ettei joku ennätysyritys kärsi.
4. Ja musiikki ajan tasalle, jotta kilpailijat (ja nuorempikin.yleisö)' syttyy.
5. Ja sitä YYAta seurojen välille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 5 / 5 viestiä

Vai paljon staroja? Muutama Suomen huippu ja loput piirikunnallinen tason urheilijoita. Samantasoisia oli ruotsalaisetkin. Ennakkoon mainostettiin montaa muuta huippua. Taisi olla vain mainoskikka. Lipun hinnat matalammaksi, niin saisi enemmän katsojia. Katsojia sentään enemmän kuin pari päivää aikaisemmin Eläintarhan kentällä. Mikä on Tähtikisojen arvo? Onko enään tarvetta tuollaisille kisoille? Motonet kisat vetää sentään katsojia, kun on huippuja paikalla. Huiput ei jaksa kiertää kaikkia kisoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai Suomessa olekaan kuin muutama huippu. Kisojen arvo on siinä, että ne on jotain kansallisten ja GP kisojen väliltä (vertaus piirikunnallisiin on jo herjausta). Ja toivottavasti antaa kipinää kehittyville nuorille. Jos 15€ kesässä on liikaa yleisurheilukisoista niin kannattaa sitten katella vaan Areenalta. "Huipuille" varmaan pitää maksella jotain kulunkejakin että raatsivat Ouluun asti tulla. Mutta että, paremmin tuon järjestelyn kyllä saisi hoitaa joka tapauksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuivasjärven virallisena vastauksena on, että Pyrintö haluaa järjestää nämä kisat yksin, niinkuin myös Kalevan Kisat. Muissa pienissä kisoissa yhteistyötä tehdään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaasa on se oikea valkea kaupunki, oulu on valakian ja keskelle tietä rakennetun lasikaapin kaupunki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/